Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smartbidik

Evet 7.2 stabil sürüm bugün çıkmış...

Ama rehaakalan arkadaşımızın cm9 hakkındaki görüşleri yanlış. CM9 hala beta aşamasında olan bir rom ve bahsettiğiniz sorunların çoğu cm9 un stabil olmamasından kaynaklanıyor. XDA daki başka cihazlar için çıkan romlarla karşılaştırdığınızda en stabili hephappyninki. Çoğu romda hala kamera çalışmıyor, hephappy'ninkinde bütün kamera özellikleri çalışıyor. Çoğu romda tethering çalışmıyor ama hephappyninkinde çalışıyor. Bende sadece wifi hotspot kullanıp normal wifiye geçiş yaparken reset atıyor. Şu ana kadar telefon hiç kendi kendine reset atmadı. Telefon kapalıyken şarz olma olayına gelince, daha o özellik cm9 için tam gelmedi ve hephappyninkinde sorunsuz çalışıyor. Romlar arası sürekli geçiş yapıyorsanız pil istatistiklerini wipe yapmanız gerekiyor. Çünkü gingerbread ve ics romlarında pil istatistikleri uyumsuz o yüzden şarz ediyormuş gibi gösteriyor. Full wipe yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. 3G özelliğini açtığınızda hangi romda pil 1 gün dayanıyor? Yalan yok, cm9 u bir kez kurup denedikten sonra bir daha cm7 yi döneceğinizi sanmıyorum.

Görüş belirtmedim ki sorunumu dile getirdim ben :) ama görüşümü sorarsanız çok güzel yapılmış bir rom doğrudur çoğu romdan iyi aynı zamanda..ancak böyle bir sorunla 1 kere karşılaşmadım en az 5-6 kere oldu sonunda allahtan 7.2 nin stable versiyonu çıkmış onu yükledim..hotspotu kullanmıyorum ben şu ana kadarda hiç kullanmadım(kimseye beleş internet sunmak istemiyorum sanırım :P) bu arada romlar arasında sürekli geçiş yapıyorsanız demişsin valla yaklaşık 1 sene boyunca 2 yada 3 kere rom değiştirdim birisi cm9 birisi 7.2 RC-1 di birde şimdi 7.3 ün stable olanini kullandım başka geçiş yapmadım yani başka bir rom denemedim ama bunların arasında geçiş yapmışımdır zaman zaman hangisi daha iyi diye..geçerkende battery settings ve diger bir seçenek vardı en altta olan onu devamlı olarak wipe yapmıştım ama yinede böyle bir hata oluştu bende neyse yanlış anlaşılmasın cm9 u kötülediğim felan yok smartbidik arkadaşımız öyle algılamış sanırım sadece bu olayı yaşadım ben diğer yönleriyle gerçekten çok güzel bir rom :) belki sorunu yaşayan başkalarıda vardır ve keşke andromeda gelip şuraya güzelce bir anlatsa bize şu romuda bizde rahatlasak :))

Not : söylediklerini aynen tekrar ilerleyen zamanlarda yapıcam şimdilik bu stable versiyonu biraz deneyip görelim bakalım ne derece etkili belki o zamana bu sorunda ortadan kalkar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehaakalan -- 16 Haziran 2012; 23:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Şansıma ben de az önce kontrol ettim nihayet yanında RC veya Nightly yazmayan bir sürüm gördüm. Hayırlı olsun arkadaşlar. Yalnız birşey soracağım bunu hep yaşıyorum, bazen telefon çok donuyor. Uzun süre kilitte bekleyip açtığımda telefon resmen can çekişiyor braz kurcalayınca geçiyor donması bu sizde de oluyor mu bilen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi? bunu hep yaşıyorum hangi rom olursa olsun...

Performans ayarlarından minimum işlemci hızını 480 gibi sayılara çıkartırsanız, bahsettiğiniz gibi bir problem yaşamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar supercharger ayarlarından en kullanışlısi hangisi sizce ben 5 numarada yazan balanced 2 yi yaptım fena değil gibi. daha iyisini deneyen varsa yazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

telefonumda eski baseband var. baseband değiştirip cynagenmod yüklemek istiyorum bunun icin rehber var mı bunu yapabileceğim?

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rm@N

quote:

Şansıma ben de az önce kontrol ettim nihayet yanında RC veya Nightly yazmayan bir sürüm gördüm. Hayırlı olsun arkadaşlar. Yalnız birşey soracağım bunu hep yaşıyorum, bazen telefon çok donuyor. Uzun süre kilitte bekleyip açtığımda telefon resmen can çekişiyor braz kurcalayınca geçiyor donması bu sizde de oluyor mu bilen varsa sebebini ve çözümünü söyleyebilir mi? bunu hep yaşıyorum hangi rom olursa olsun...

Performans ayarlarından minimum işlemci hızını 480 gibi sayılara çıkartırsanız, bahsettiğiniz gibi bir problem yaşamazsınız.

Teşekkürler deneyeceğim hemen.

• quote:

quote:

telefonumda eski baseband var. baseband değiştirip cynagenmod yüklemek istiyorum bunun icin rehber var mı bunu yapabileceğim?

...

Kardeş antiturkcell rom sayfasında androidmeda çok güzel açıklıyordu. Konu siliniecekti bir ara silinmediyse orayı oku ben sıfırdan başlayıp onları okuyaracak yaptım herşeyi ve şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, rehberi hazırlayan arkadaşa tekrar buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
  • 7.2 stable rom yeni baseband ile mi çalışıyor?

• cihazı garantiye yollamadan önce hangi romu yüklemek gerekir acaba ?
  • quote:

7.2 stable rom yeni baseband ile mi çalışıyor?

Evet ben yeni baseband ile kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberjackal

cihazı garantiye yollamadan önce hangi romu yüklemek gerekir acaba ?

Telefonun ilk halinin yedegini aldiysaniz onu nand backup yapin. Almadiysaniz da anroidmeda'nin hazirladigi antiturkcell froyo 2.2.2 yi kurmanizi oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Telefonun ilk halinin yedegini aldiysaniz onu nand backup yapin. Almadiysaniz da anroidmeda'nin hazirladigi antiturkcell froyo 2.2.2 yi kurmanizi oneririm.

keşke telefonun ilk halinin nand backup halini birisi. upload etse de işine yarayan indirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

quote:

keşke telefonun ilk halinin nand backup halini birisi. upload etse de işine yarayan indirse...

O kadarına gerek yok, garanti bozmayan herhangi bir romu yükleyip verebilirsiniz, bu froyo antiturkcell romu da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadarına gerek yok, garanti bozmayan herhangi bir romu yükleyip verebilirsiniz, bu froyo antiturkcell romu da olabilir.

kdz updater ile v20g 2.3.3 yükleyip yolladım garanti belgem ve faturam yoktu ama destek ile mailleşmelerim sonucu yardımcı olacaklarını söylediler.İnşallah sözlerini tutarlar ek olarak mailleri de kutuya ekledim...Gelişmeleri buradan yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberjackal -- 19 Haziran 2012; 19:20:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kdz updater ile v20g 2.3.3 yükleyip yolladım garanti belgem ve faturam yoktu ama destek ile mailleşmelerim sonucu yardımcı olacaklarını söylediler.İnşallah sözlerini tutarlar ek olarak mailleri de kutuya ekledim...Gelişmeleri buradan yazarım...

Tamam gelişmeleri bekliyoruz ben de merak ettim böyle teknik detaylara dikkat ediyorlar mı bu kadar.

• Ankara'da ekran koruyucu ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın. eBay'den iki tane almıştım, bir tane de kılıftan çıkmıştı; şimdi onu kullanıyorum. Bir tanesini verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Eski hafiza kartinda bir yedek vardi ama 2.2 miydi yoksa orijinal 2.3.3 muydu emin degilim. 2.3.3 ise yararsa upload etmeye calisirim.

• merhaba arkadaşlar ben lg p503 de rom atmadan önce titanium backup ile rehberi yedekledim romu aldıktan sonra tekrar geri yüklüyemiyorum ne yapmam lazım ?
  • İnceliyorum.
  • bundan tam 1 sene once bu telefondan aldim. bir müddet sonra turkcelin eklentilerinin oldugu surumle guncellestirdim. daha da hic bir degisiklik yapmadim. onceleri bu sayfalari ara sıra okuyordum, sonra hersey orijinal olsun dedim vazgectim. ama gel gor ki lg mobile turkcel eklentilerinin oldugu surumden yukarisini sanirim sunmayacak. bu islere girmek istiyorum. tam olaraka nereden nasil baslayayim. ve basarirsam yaptigima deger mi? yani turkcelli surumden avantajini gorur muyum? yada dezavantajini
  • İnternetten kucuk bir arastirmayla neler yapacagini ogrenebilirsin. Ancak sana tavsiyem ilk once suanki sisteminin yedegini alman olacak. Cunku bu tarz islemler yapinca garantinin gittigi soyleniyor. Herhangi bir problemle karsilasirsan sistem yedegini yukleyip garantiye gonderebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.