Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Orijinalden alıntı: cyberjackal

quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Orijinalden alıntı: cyberjackal

cihazı garantiye yollamadan önce hangi romu yüklemek gerekir acaba ?

Telefonun ilk halinin yedegini aldiysaniz onu nand backup yapin. Almadiysaniz da anroidmeda'nin hazirladigi antiturkcell froyo 2.2.2 yi kurmanizi oneririm.

keşke telefonun ilk halinin nand backup halini birisi. upload etse de işine yarayan indirse...

O kadarına gerek yok, garanti bozmayan herhangi bir romu yükleyip verebilirsiniz, bu froyo antiturkcell romu da olabilir.

kdz updater ile v20g 2.3.3 yükleyip yolladım garanti belgem ve faturam yoktu ama destek ile mailleşmelerim sonucu yardımcı olacaklarını söylediler.İnşallah sözlerini tutarlar ek olarak mailleri de kutuya ekledim...Gelişmeleri buradan yazarım...

Tamam gelişmeleri bekliyoruz ben de merak ettim böyle teknik detaylara dikkat ediyorlar mı bu kadar.

cihaz geleli 1-2 hafta civarı oldu geri tuşunda basmama, dokunmatik lcd arasına toz girmesi ve açma kapama tuşunda arada tutukluk yapma problemi vardı ön kapağı dokunatik panel ile beraber değiştirmişler geri tuşundaki basmamayı gidermişler açma kapama tuşu ile ilgili bir değişiklik yok sanırsam o yazılımsal bir durum gidiş geliş kargo ücreti ödemedim bu tamirlerde garantiden yapıldı...Fazlasıyla memnun kaldım diyebilirim...

• açma kapama tuşu sanki gevşedi gibi yeni alan arkadaşlar tuş kilidini devreye sokmak için screen off and lock programını kullansın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

açma kapama tuşu sanki gevşedi gibi yeni alan arkadaşlar tuş kilidini devreye sokmak için screen off and lock programını kullansın ...

hocam ben bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbltbs

quote:

açma kapama tuşu sanki gevşedi gibi yeni alan arkadaşlar tuş kilidini devreye sokmak için screen off and lock programını kullansın ...

hocam ben bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz

ben memnunum hocam,o tuş meselesi ortaya çıktı sadece onun dışında gerisinden memnunum...
  • Denemediğim rom kalmadı neredeyse, Şu an bu telefon için kullanılabilecek en iyi rom oxygen rom. Diğer romlarda kesinlikle en az bir tane eksik var, kimisinde uygulamalarda beklenmedik hatalar çıkıyor, telefonun açılması uzun sürüyor, overclock yapıldığı halde yavaş çalışıyor, ics romlarda pil 1 günü anca çıkartıyor vs. vs. Oxygen romda hiçbir sıkıntı yaşamadım, ne eksik ne fazla. Pili ortalama 70-80 saat gidiyor (normal kullanımda) ve hiçbir uygulamada sıkıntı çıkarmıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmate088 -- 27 Temmuz 2012; 13:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakyaz

Denemediğim rom kalmadı neredeyse, Şu an bu telefon için kullanılabilecek en iyi rom oxygen rom. Diğer romlarda kesinlikle en az bir tane eksik var, kimisinde uygulamalarda beklenmedik hatalar çıkıyor, telefonun açılması uzun sürüyor, overclock yapıldığı halde yavaş çalışıyor, ics romlarda pil 1 günü anca çıkartıyor vs. vs. Oxygen romda hiçbir sıkıntı yaşamadım, ne eksik ne fazla. Pili ortalama 70-80 saat gidiyor (normal kullanımda) ve hiçbir uygulamada sıkıntı çıkarmıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325386

Cm7.2 stabil sürüme göre ne gibi artısı veya eksisi var oxygen'in?

edit: bu arada hephappy P500 için ics rom geliştirmeyi bırakmış. Burada olduğu gibi kızdırmışlar adamı yine. İnşallah çalışmalarına devam eder.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29389836&postcount=1841

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanikYanardağ -- 27 Temmuz 2012; 15:37:26 >

• 7.2 stabil sürümü uzun süreli kullanmadım, fakat ondada pil süresi ile ilgili sıkıntı vardı, ics kadar değil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzehirtr

bundan tam 1 sene once bu telefondan aldim. bir müddet sonra turkcelin eklentilerinin oldugu surumle guncellestirdim. daha da hic bir degisiklik yapmadim. onceleri bu sayfalari ara sıra okuyordum, sonra hersey orijinal olsun dedim vazgectim. ama gel gor ki lg mobile turkcel eklentilerinin oldugu surumden yukarisini sanirim sunmayacak. bu islere girmek istiyorum. tam olaraka nereden nasil baslayayim. ve basarirsam yaptigima deger mi? yani turkcelli surumden avantajini gorur muyum? yada dezavantajini

arkadaslar bende telefonu servise vermistim ve telefonda turkcell rom vardi epey bi süre trkcell rom la kullandim, servis 2.3.3 ü yükledi yazılım sürümüde v20c yazıyor. Serviste emeği gecenlere cok teşekkür ediyorum. Kullandıkca, inanın yeni telefon almis kadar sevindim . gereksiz turcll programları silinmis telefondaki bos rom kısmı artmıs daha stabil oldu ,radyo yüklü geliyor, şebeke çekim gücü önceki sürüme nazaran ciddi şekilde artti ! ve cok memnunum almak isteyenlere kesinlikle pisman olmayacaklarını söyleyebilirim. bu telefonu kullanmazsam inanın renksiz ekran ucuz bi telefon kullanmak geciyor aklımdan (yoksa elimden düşmüyor.)

• hangi servise verdiniz ve para odediniz mi ve garanti belgesiyle mi gitmek gerekiyor?
  • ankaradaki servise elden teslim ettim. garanti dahilinde yaptılar. tuşun biri basmıyordu onuda yaptılar .

silikon kılıf ve ekran koruyucu jelatin ile kullanınca da telefon hep sıfır gibi duruyor.

birde zd box diye bir program var widgeti falan süper tüm gerekli araçlar var
  • quote:

edit: bu arada hephappy P500 için ics rom geliştirmeyi bırakmış. Burada olduğu gibi kızdırmışlar adamı yine. İnşallah çalışmalarına devam eder.

Artık lg için bir rom geliştirmeyi düşünmüyorum. Oradaki konuyu kapatmamın en önemli sebebi Qualcomm firması.

Bildiğiniz gibi chipset ve grafik işlemcilerini qualcomm üretiyor. Kaliteli video kaydı ve youtube hq için, donanım destekli kodek şifreleme gerekiyor ve qcomm yaklaşık 2 ay önce, armv6 için kodekleri yayınlamayacağını açıkladı:
    https://developer.qualcomm.com/forum/qdevnet-forums/multimedia-optimization-qdsp/13248#comment-7087

Durum böyle olunca ics hiç bir zaman kusursuz olmayacak. Jellybean çıkınca ICS geliştirme çalışmaları durdu ve maalesef ötesi olmayacak.

Aynı soruların acemiler tarafından tekrar tekrar sorulması konu kapatacak kadar önemli sorun değil. Konuları kapatmama en büyük sebep, satttığı ürünün arkasında durmayan firmalardır. XDA'daki konuyu kapatmamın asıl sebebi "ürünü üretip, 5-6 ay sonra yazılım desteğini kesip ürünün arkasında durmayan firmalar" dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmeda -- 31 Temmuz 2012; 15:44:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmeda

quote:

Artık lg için bir rom geliştirmeyi düşünmüyorum. Oradaki konuyu kapatmamın en önemli sebebi Qualcomm firması.

Bildiğiniz gibi chipset ve grafik işlemcilerini qualcomm üretiyor. Kaliteli video kaydı ve youtube hq için, donanım destekli kodek şifreleme gerekiyor ve qcomm yaklaşık 2 ay önce, armv6 için kodekleri yayınlamayacağını açıkladı:
    https://developer.qualcomm.com/forum/qdevnet-forums/multimedia-optimization-qdsp/13248#comment-7087

Durum böyle olunca ics hiç bir zaman kusursuz olmayacak. Jellybean çıkınca ICS geliştirme çalışmaları durdu ve maalesef ötesi olmayacak.

Aynı soruların acemiler tarafından tekrar tekrar sorulması konu kapatacak kadar önemli sorun değil. Konuları kapatmama en büyük sebep, satttığı ürünün arkasında durmayan firmalardır. XDA'daki konuyu kapatmamın asıl sebebi "ürünü üretip, 5-6 ay sonra yazılım desteğini kesip ürünün arkasında durmayan firmalar" dır.

bir sorum var. Burada yayinlanan 4.0.4 u yukledim. ( 3-4 ay oluyor) 2 sorun var . 1. si video cekerken arkadan cok fazla hışırti geliyor. Konusmalar falan hic anlasilmiyor. Bu rom dan mi kaynak li ?

Diger sorunda sarj cok cabuk bitiyor. Butun uygulamalari teker teker durdurdum yine de cok fazla gidiyor. 40 dk oncr %100 iken suan %80

• arkadaşlar ben Cm7.2 stabil sürüm yüklemiştim ancak pek memnun değilim bazen çağrı geldiğinde kendiliğinden kapanıyorşarz konusundada sıkıntılarım var şimdi orjinal v20g ye dönmek istesem nasıl yapabilirim direk zip dosyasını sd karta atıp flashlasam olurmu
  • benim cihazda v20e 2.3.3 yüklü durumda.
    4.0 a geçmem ne gibi bir artı getirisi olur? tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar ben Cm7.2 stabil sürüm yüklemiştim ancak pek memnun değilim bazen çağrı geldiğinde kendiliğinden kapanıyorşarz konusundada sıkıntılarım var şimdi orjinal v20g ye dönmek istesem nasıl yapabilirim direk zip dosyasını sd karta atıp flashlasam olurmu

Kapanma sorunu bende de vardı, minimum işlemci ayarını 600 MHz yaparak, çözüme ulaştım. Bir deneyin isterseniz. Şu an bazen, tam mesaj geldiğı anda, telefon titreyecekken(ekran kapalı konumda) bir tuşa basarsam kapanıyor telefon(yeniden başlatıyor). O da zaten nadiren oluyor. :)
    (ben de aynı sürümü kullanıyorum)

• arkadaşlar bende bugün bir p503 alarak aranıza katıldım.cihaz sıfır ilk şarj bitti şuan şarjda.radyo menüde görünüyor fakar android market yok.uzun zamandırda bu telefon işlerinden uzaktaydım.şimdi android marketi açmak için ne yapmam lazım?birde sıfır telefonda olmazsa olmazlarınız tavsiye edebilcekleriniz uygulamalar vs ler nelerdir?
  • beyler yokmu cevap ya?

telefonda şuan 2.2 yüklü.2.3 yüklemesi çıktımı resmi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

beyler yokmu cevap ya?

evet çıktı ama romanya sürümü filan var galiba türkiye için yok genelde romanyayi yukluyorlar... custom rom yüklemek daha mantikli gibi ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

beyler yokmu cevap ya?

evet çıktı ama romanya sürümü filan var galiba türkiye için yok genelde romanyayi yukluyorlar... custom rom yüklemek daha mantikli gibi ...

nerden nasıl yüklücem?
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.