Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi birşey kurmadım ama pc suite'i indirdikten sonra o kendi usb driver'ı kurdu açarken ? Onun dışında herhangi birşey yüklemedim, ne yapmam gerektiğini açıkçası bilmiyorum arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

dostum kdz ile flashlamayı dene

Kdz ile flashlama nedir onada yabancıyım dostum, biraz açıklarmısın? Root etmek falansa onlardan pek anlamıyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Herhangi birşey kurmadım ama pc suite'i indirdikten sonra o kendi usb driver'ı kurdu açarken ? Onun dışında herhangi birşey yüklemedim, ne yapmam gerektiğini açıkçası bilmiyorum arkadaşlar

quote:

Kdz ile flashlama nedir onada yabancıyım dostum, biraz açıklarmısın? Root etmek falansa onlardan pek anlamıyorumda

hocam root konusu var araştırıp yaparsınız ve bu aralar bulduğum en kullanışlı rom'u da paylaşayım sizinle adı gingersnap link de aşağıda
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Herhangi birşey kurmadım ama pc suite'i indirdikten sonra o kendi usb driver'ı kurdu açarken ? Onun dışında herhangi birşey yüklemedim, ne yapmam gerektiğini açıkçası bilmiyorum arkadaşlar

quote:

hocam root konusu var araştırıp yaparsınız ve bu aralar bulduğum en kullanışlı rom'u da paylaşayım sizinle adı gingersnap link de aşağıda

Eyv hocam'da kendi sitesinden indirdiğim orjinal LG Pc Suit programi ile neden software'i update edemiyorum onu anlamıyorum Root olayı için en azından şu anda kendime güvenmiyorum pek Resimdeki gibi kitleniyor, anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 2 Eylül 2012; 21:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

quote:

dostum cidden verdiğin linktedi sitede nereden download edeceğimi bulamadım.İnan çok baktım :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: PLar3s3

dostum cidden verdiğin linktedi sitede nereden download edeceğimi bulamadım.İnan çok baktım :((((

rom :http://www.mediafire.com/?xx4t68vuxxi8oxp
    google apps :http://www.mediafire.com/?l5qxx8n56j74eog

• kardeşim çok sağol rom yüklemekten gına geldi...Umarım bu iyidir.
  • root yapmadan "google play store" u kullanabilmek mümkünmü ? Malum ben hala software update'i yapamıyorum
  • quote:

root yapmadan "google play store" u kullanabilmek mümkünmü ? Malum ben hala software update'i yapamıyorum

mümkün...orjinal firmware ise play store de vardır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da yazdığım gibi, lg nin sitesinden kurdum pc suite'i ama software update yaparken %4 te takılıyor ve sonra telefona takılı olduğuna emin olun tarzı birşey çıkıyor, yani daha %4 'ten öteye gidemedim dostum
  • quote:

Yukarıda da yazdığım gibi, lg nin sitesinden kurdum pc suite'i ama software update yaparken %4 te takılıyor ve sonra telefona takılı olduğuna emin olun tarzı birşey çıkıyor, yani daha %4 'ten öteye gidemedim dostum

bendede aynı sorun olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Yukarıda da yazdığım gibi, lg nin sitesinden kurdum pc suite'i ama software update yaparken %4 te takılıyor ve sonra telefona takılı olduğuna emin olun tarzı birşey çıkıyor, yani daha %4 'ten öteye gidemedim dostum

Nasıl çözdün dostum peki ? Ben software update yapamıyorum %4 ten ileri gitmiyor, o yüzden google play store'da yok bende

• arkadaşlar romu yükledim cm 7.2 stable romunu yükledim.İki gündür kullanıyorum çok güzel yalnız bir sorun var rom atmadan önce çalıştığım işyerinde wifi bağlantısı yapabiliyordum şimdi ise bırakın bağlantıyı görmüyor bile.Diğer iş arkadaşlarımın cebinde bağlantı var hemde yüksek kalitede .Çalıştığım yerde 5 wifi bağlantısı var hepsini görüyor ancak benim kullancağım (şifresini bildiğim bağlantı) telefonda görünmüyor.Evdeki modemdende wifi bağlantısı oluyur.Tek sorun çalıştığım yerdeki bağlantıyı görmemesi.Bir arkadaşta romlu telefon kullanıyor aynı sorun ondada var. Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLar3s3 -- 3 Eylül 2012; 21:28:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Nasıl çözdün dostum peki ? Ben software update yapamıyorum %4 ten ileri gitmiyor, o yüzden google play store'da yok bende

bir daha denemedim çünkü %4 den sonra tel kendi kendine emergency mode a geçti.bende hiç uğraşmayım diyip bıraktım.servise yollayıp 2.3 yükleticem.servis ücretsiz yapıyormuş.o zaman zaten açılıyor google play.istanbuldaysan işin kolay m.köyde yeri var oraya götürcen.başka şehirdeysende anlaşmalı kargoları varmış onunla karşı ödemeli yolluyormuşsun faturanın fotokopisi ve sorunun yazdığı bir kağıtla beraber.istanbula yurt içi kargo ile karşı ödemeli yollanıyormuş.

• Forumla ilgilenen kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilardi -- 11 Eylül 2012; 17:38:55 >
  • arkadaşlar denediğim bir çok rom da tel konuşma esnasında haşır huşur ses geliyor birşey duyulmuyor çok rahatsız edici sizdede böyle oldumu bende orjinal roma döneceğim yoksa
  • beyler v20e türkiye stock rom lazım. daha doğrusu resmi türkiye romu (2.3.3 için). paylaşırsanız sevinirim. kolay gelsin herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyside

beyler v20e türkiye stock rom lazım. daha doğrusu resmi türkiye romu (2.3.3 için). paylaşırsanız sevinirim. kolay gelsin herkese.

türkiye için resmi 2.3.3 çıkmadı diye biliyorum.
  • şarjı iyi giden bi custom rom tavsiyesi lazım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: telecomiso

quote:

Orijinalden alıntı: skyside

beyler v20e türkiye stock rom lazım. daha doğrusu resmi türkiye romu (2.3.3 için). paylaşırsanız sevinirim. kolay gelsin herkese.

türkiye için resmi 2.3.3 çıkmadı diye biliyorum.

haklısınız serviste atıyorlar, nette yoktu. sağolun cevap için.
  • bu telefon ile temple run, subway surfers gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor mu donmadan kasmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 17 Aralık 2012; 16:06:24 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.