Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P 503 kullananlar pek ugramiyo foruma heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki diğer konuyu okuyun lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=58275145
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Forumdaki diğer konuyu okuyun lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=58275145

Orda garanti disi kalicagi yaziyr.garanti disina cikmadan android marketi acmanin ve 2.3e yukseltmenin yolu yokmu

• Konuda o da yazıyor, lütfen dikkatli okuyun.

1)Buradaki işlemlerden hangileri telefonu garanti dışı bırakmaz?

Buradaki işlemlerden KDZ ile Firmware güncellemek telefonu garanti dışı bırakmaz.Ama Firmware güncellerken usb kablosu bilgisayardan veya telefondan çıkarsa deprem olursa küçük kardeşiniz şaka olsun diye bilgisayarınızı kapatırsa telefon bir daha açılmazsa telefon hiç açılmamak üzere susabilir. Diğer tüm işlemler telefonunuzu garanti dışı bırakacaktır.
  • quote:

Konuda o da yazıyor, lütfen dikkatli okuyun.

1)Buradaki işlemlerden hangileri telefonu garanti dışı bırakmaz?

Buradaki işlemlerden KDZ ile Firmware güncellemek telefonu garanti dışı bırakmaz.Ama Firmware güncellerken usb kablosu bilgisayardan veya telefondan çıkarsa deprem olursa küçük kardeşiniz şaka olsun diye bilgisayarınızı kapatırsa telefon bir daha açılmazsa telefon hiç açılmamak üzere susabilir. Diğer tüm işlemler telefonunuzu garanti dışı bırakacaktır.

konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum.ben sadece 2.3 güncellemesi ve android marketin açılmasını istiyorum.lg ile görüştüm garantiyi yolalyın biz güncelliyoruz diyor.ama ben antalyadayım brighstar garantili telefon.bu nedenle istanbula kargo ile karşı ödemeli yollayın diyorlar.git gel uzun sürceğinden benim halledebilceğim garantide de sorun yaratmıcak bir çözüm arıyorum

• Güncellemenin en kolay yolu verdiğim konudaki KDZ update yöntemi. Bu yöntem zaten LG'nin standart güncelleme metodu.

Bunu gözünüz kesmiyorsa zaten bence de denemeyin ve garantiye gönderin.
  • quote:

Güncellemenin en kolay yolu verdiğim konudaki KDZ update yöntemi. Bu yöntem zaten LG'nin standart güncelleme metodu.

Bunu gözünüz kesmiyorsa zaten bence de denemeyin ve garantiye gönderin.

bu yöntem garnati dışına çıkarmıyorsa sorun yok.

lg nin canlı yardım bölümünde 2.3 güncellemesi sonucu android marketin geldiği fakat flash desteğinin yine olmadığını söyledi.bazı yerlerde flash desteği olduğu söyleniyor.bu konuda kesin bilgi nedir?birde pc suite programını kendi sitesinde bulamadım.siz nerden yüklediniz?
  • Optimus one ile bilgisayardan internete girebiliyomuyuz acaba. Bu özellik varsa hangi ayarları yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliel79

Optimus one ile bilgisayardan internete girebiliyomuyuz acaba. Bu özellik varsa hangi ayarları yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar /doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim noktası -> buradan isterseniz kablosuz isterseniz kablolu olarak paylaştırabilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Orijinalden alıntı: aliel79

Optimus one ile bilgisayardan internete girebiliyomuyuz acaba. Bu özellik varsa hangi ayarları yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar /doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim noktası -> buradan isterseniz kablosuz isterseniz kablolu olarak paylaştırabilirsiniz...

Cevabınız için çok teşekkür ederim...
  • piyasada düzgün kılıf bulamdım telefona göre ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 9 Ağustos 2012; 0:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

piyasada düzgün kılıf bulamdım telefona göre ya.

Cihaz zaten kalin ve agir. Bence kilifa gerek yok ekrana jelatin takmak yeterli.

• quote:

arkadaşlar bende bugün bir p503 alarak aranıza katıldım.cihaz sıfır ilk şarj bitti şuan şarjda.radyo menüde görünüyor fakar android market yok.uzun zamandırda bu telefon işlerinden uzaktaydım.şimdi android marketi açmak için ne yapmam lazım?birde sıfır telefonda olmazsa olmazlarınız tavsiye edebilcekleriniz uygulamalar vs ler nelerdir?

arkadaşım sen cihazı sıfır almışsın hemen başka romlar yükleme sevdasına girmeyin garanti dısı bırakma ihtimaliniz var eğer android markete girmiyorsa market yüklü ise güncellemesini kaldırdığın an girecektir illada anroid market dersen lg servisi rom yüklüyor ama ücretli programları sınırsız kullanmak istersende bilgidim marketler 1mobile market ve blackmarkt var netten indir marketten pek eksik bir yanı yok.

birde telefona başka firmwareler yüklenince gps düzgün çalışmaz yok kamera yok autofokus yok şebeke yok resetlenme yok ses netliği gibi sorunlarla karşılaşırsın , zaten android 4.0 yüklesen farkı ne olacak garanti hepsinden daha önemli orjinal alip orjinal satmak gerek telefonu satarkende oynanmış romlu telefonu kimse almak istemez heralde zannımca kamera otomatik odaklanma dahi bozuluyor :S

• arkadaşlar orijinal romda (2.2) en iyi hangi formatta hangi çözünürlükte video izleyebiliyoruz? Ve hangi programı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafe

quote:

arkadaşlar bende bugün bir p503 alarak aranıza katıldım.cihaz sıfır ilk şarj bitti şuan şarjda.radyo menüde görünüyor fakar android market yok.uzun zamandırda bu telefon işlerinden uzaktaydım.şimdi android marketi açmak için ne yapmam lazım?birde sıfır telefonda olmazsa olmazlarınız tavsiye edebilcekleriniz uygulamalar vs ler nelerdir?

arkadaşım sen cihazı sıfır almışsın hemen başka romlar yükleme sevdasına girmeyin garanti dısı bırakma ihtimaliniz var eğer android markete girmiyorsa market yüklü ise güncellemesini kaldırdığın an girecektir illada anroid market dersen lg servisi rom yüklüyor ama ücretli programları sınırsız kullanmak istersende bilgidim marketler 1mobile market ve blackmarkt var netten indir marketten pek eksik bir yanı yok.

birde telefona başka firmwareler yüklenince gps düzgün çalışmaz yok kamera yok autofokus yok şebeke yok resetlenme yok ses netliği gibi sorunlarla karşılaşırsın , zaten android 4.0 yüklesen farkı ne olacak garanti hepsinden daha önemli orjinal alip orjinal satmak gerek telefonu satarkende oynanmış romlu telefonu kimse almak istemez heralde zannımca kamera otomatik odaklanma dahi bozuluyor :S

zaten romla oynma sevdasında değilim.mesajımın neresinden bunu anladın çok merak ettim.benim derdim telefonun güncel olması.mesela vodafone hat kullanıyorum genç avantaj kalan dakika mesaj sorgulayamıyorum.müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle eskiden eski telden bakıyordum şimdi bakamıyorum.kadının direk dediği cevap güncelleme yapmanız gerekli şebeke alakalı durum değil dedi.android market desen yok.geçen gün iş bankası android uygulamasını indiricem göbeğim çatladı.google yazıyorum telden bulduğu linke giriyorum play google sayfasına.cihazı tanımıyor.bu yüzdende indirmeyi kabul etmiyor.daha sonradan iş bankasının kendi sitesinden indirdim.

anlıcağın derdim telefonun güncel olması.onun içinde servisle konuştum 2.3 e güncelliyorlarmış zaten.yollucam kargo ile yurt içiyle anlaşmalıymışlar.güncelleyip geri bana yollayacaklar.derdim telefonu satmakta değil.kız arkadaşım ben lg de çalışırken ilk çıktığı zamanlarda firma yolladğında görmüş,çok beğenmişti.o zamandan beridir çok istediği bir modeldi.başkada tel beğenmiyordu.kipada indirime girmiş sıfır 370 tl ye 12 taksit.dedim bu fiyata android 2.3 tel bari almışken kendimede alayım dedim o sayede bende almış bulundum.

• telefona lp pc suite den güncelleme yaparken sorun yaşadım.önce pc suite yi güncelledim.daha sonra yeni sürüm mevcut tel için dedi yükle dedim önce bi yığın programı pc ye yükledi daha sonra telefona güncelleme software programına getçi.önce dosyaları indirdi.daha sonra update kısmına geçince %4 den sonra telefon emergency moda geçti ve orda kaldı.%4 de bi 10 dakika bekledikten sonra kabloyu çıkarıp taktım tık yok.en sonunda telin bataryasını söküp taktım telefon çalışıyor normal ama güncelleme olmadı nedense
  • adam burda ayağıyla dokunuyo telefona sesli arama yapıyo merak ettim? nasıl olduğunu bilen var mı
    http://www.youtube.com/watch?v=5tV_faLS4uY
    burda izledim filmide güzel yapmışlar sinema filmi gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmanderr -- 16 Ağustos 2012; 18:19:38 >
  • Arkadaşlar;

Bilgisayarıma LG PC Suit'i yükledim,neyse telefonlarımı yedekledim vs..

Pc suit'in ana ekranında telefonu güncelle diyorum, 125 MB'lık bir dosya indiriyor ve arkasında onu kurarken aynı aşağıdaki resimde görünen ekranda %4'te takılı kalıyor, sonra telefon bağlantınızın bağlı olduğuna emin olun tarzı uyarı penceresi çıkıyor..

Sizce ne yapmalıyım ? Telefonu yeni aldım ve güncelleme yapamıyorum ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Not:Bu sorunun aynısı alan birini buldum internette, ama onun yaptıklarını yapınca yine bir sonuç alamadım ?

http://www.ceveni.com/2011/03/lg-mobile-android-software-update.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 2 Eylül 2012; 2:57:26 >

• usb sürücülerini kurdun mu?
  • dostum kdz ile flashlamayı dene

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.