Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agritux

bu telefon ile temple run, subway surfers gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor mu donmadan kasmadan?

Çalışmıyor.
  • Merhaba

LG P503 Araç Kiti ve Araç Tutucu ÜCRETSİ KARGO ile 24 TL, Orjinal ürün ve garantili. Siz lg p503 cep telefonu kullanıyorsanız bu aksesuar paketiniz kaçırmamanız gerekli. Stoklarla sınırlı stok bittikten sonra bir daha satılmayacakdır. Depoda kalan ürünleri satıyoruz. acele edin.

http://www.brightmobil.com/Lg-SCS-320-P503-Ara%C3%A7-Kiti-%C3%87akmak-%C5%9Earj%C4%B1-ve-Ara%C3%A7-tutucuKARGO-%C3%9CCRETS%C4%B0Z-P656.aspx

• arkadaşlar telefon maşallah 24 ayı doldurdu hala ilk günkü performansında.
    yani android 2.2.2 yüklü bi telefondan ne bekleniyorsa onu veriyor,zaten şu an için beklentim üzerinde değil.bir kaç defa navigasyon lazım etti ve üstesinden başarı ile geldi alet bravo diyorum.
    hedefim tabi allah ömür verirse 2015 yılında iphone 8 ile değiştirip kendisini emekli etmek
  • ben satıyorum cihazı.daha büyük ekran bir telefon alacam.eller büyük cihaz küçük geliyor haliyle.pazarlıksız 300 tl ye satıyorum.ilgilenen varsa resmin vs yollayabilirim.ağustos ayında alınma,servise 2.3 güncellemesi için gitti onun dışında gitmedi.kutu fatura var.kulaklık hiç kullanılmadı.ekranında ekran koruyucuyla kullanılıyor.kozmetik olarak sıfır gibi cihaz.

antalya içi elden teslim edilir,gelip bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

ben satıyorum cihazı.daha büyük ekran bir telefon alacam.eller büyük cihaz küçük geliyor haliyle.pazarlıksız 300 tl ye satıyorum.ilgilenen varsa resmin vs yollayabilirim.ağustos ayında alınma,servise 2.3 güncellemesi için gitti onun dışında gitmedi.kutu fatura var.kulaklık hiç kullanılmadı.ekranında ekran koruyucuyla kullanılıyor.kozmetik olarak sıfır gibi cihaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p503_blk-lg-p503-optimus-one-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=53210

Vatan bilgisayarda 0 ı 299 tl şuan. Hayırlı satışlar ama satacağını pek sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

ben satıyorum cihazı.daha büyük ekran bir telefon alacam.eller büyük cihaz küçük geliyor haliyle.pazarlıksız 300 tl ye satıyorum.ilgilenen varsa resmin vs yollayabilirim.ağustos ayında alınma,servise 2.3 güncellemesi için gitti onun dışında gitmedi.kutu fatura var.kulaklık hiç kullanılmadı.ekranında ekran koruyucuyla kullanılıyor.kozmetik olarak sıfır gibi cihaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p503_blk-lg-p503-optimus-one-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=53210

Vatan bilgisayarda 0 ı 299 tl şuan. Hayırlı satışlar ama satacağını pek sanmıyorum

vayy be baya düşmüş.haberim yoktu hocam.ben ağustosta aldığımda 400 tl ye almıştım.fiyatı 250 ye çekiyorum bende o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

o fiyatı vatanda satilsa inan bana bir tane daha almayı düşünürdüm uyduruk telefonlarin 200 tl ye satıldığı bu günlerde böyle bir telefonun (tamam özellikleri düşük ama iphone 5 te insani ucurmuyor ki ) sifiri bu fiyata imkansiz, ama stoklarinda olmadiği için o fiyati yazmişlar :I

• sıfırı bulunmaz sanırım bu saatten sonra.istiyorsanız benim cihazı satayım :)

şaka bi yana cihazı hakkaten satmayı düşünüyorum.ilgilinen varsa tabi.
  • Cm10'u an itibari ile kurdum telefona, güzel bayağı, sevdim, cm7.2'ye cok cok daha hızlı. Tavsiyeleri olan var mı, tema konusunda olsun ya da ne bileyim diğer konularda olsun? Neler yüklemeli, neleri tercih etmeliyim?
  • subway surf temple run gibi oyunlar cihazla uyumlu değil diye görünüyor.cepten markete girdiğimde zaten çıkmıyor.pc den girip indir dediğimde de uyumlu değil diyor.
  • şu ana kadar kullandığım en iyi (bence) rom oxygen rom dur. önceki sayfalarda biryerlerde vardı bir arkadaş paylaşmıştı. halen onu kullanıyorum. tavsiye edilir.
  • Şu ana kadar kullanmadığım rom kalmadı. Bu kadar kullanmaya en güzel rom un orjinal rom olduğunu söyleyebilirim. Renk kalitesi parlaklıkta bile farklılıklar var. O yüzden önerim kesinlikle orjinal rom atmanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliel79

Şu ana kadar kullanmadığım rom kalmadı. Bu kadar kullanmaya en güzel rom un orjinal rom olduğunu söyleyebilirim. Renk kalitesi parlaklıkta bile farklılıklar var. O yüzden önerim kesinlikle orjinal rom atmanız...

Cm 7.2 stabil sürümü kullanıyorum ve memnunum. Orijinal roma göre hem daha hızlı hem de daha stabil gibi. Ne gibi artısı var sence 7.2 ye göre?
  • 7.2 olarak sadece oxygen in rom unu kullandım. link2sd ile uyumsuzluklar yarattı. malum telefonun hafızası 170 Mb. o yüzden pek memnun kalmadım. 4.0.4 ise telefonun fazla kasılmasına neden oluyordu. En son 2.3.3 orjinal rom u kurdum. ses kalitesi bile çok arttı diyebilirim.
  • Kullanmadığım rom kalmadı demişsin ama romların kralını kullanmamışsın sen
  • 4.0 i kaldirsa super olacakta yemiyo iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyanogen Mod 7.2 yi yüklediğimde telefon simkartı tanımıyor. bunun nedeni ne olabilir acaba...
  • Yawww arkdş telefonon dahili hafızası 200 mb program yüklemek için program silmek gerekiyor her programda sd karta yüklenmiyor
    nasıl yapıcam yaa umarım buna bi çare bulunmuştur
    vallaa deli oluyom yaa artık programın kaç mb olduğuna bakmak istemiyorum
    lütfen yardımmmm
  • yaww arkdş tel hafızası 200 mb herhalde amma program yüklemek için silmek gerekiyor
    her prog'da sd ye yüklenmiyor
    kriz geçiriyorum haa nasıl yapıcaz umarım buna bi çare bulunmuştur
    yardımlarınızı bekliyormmmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihaattt

Yawww arkdş telefonon dahili hafızası 200 mb program yüklemek için program silmek gerekiyor her programda sd karta yüklenmiyor
    nasıl yapıcam yaa umarım buna bi çare bulunmuştur
    vallaa deli oluyom yaa artık programın kaç mb olduğuna bakmak istemiyorum
    lütfen yardımmmm

Baseband değiştirmen lazım. V20 basebandına geçersen sorunun çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.