Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum,aslında en cok lg p503 e yakınım ama alrsam başka telefonda gözüm kalmasın istiyorum.LG p503 n kamerası 5 mp olsaymış düşünmezdim,ama hem pahalı hem 3 mp sizce 600 tl cokmu.Hepsi andoid 2.2.1 froyo kullanıyor.Başka tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.
Optimus One içlerinde en iyisi. Ayrıca 2.3'e desteği de gelecek.
2. el düşünürseniz desire yada nexus one öneririm.
Optimus One iyi gibi
p503
bulsam desire yada nexus one hiç kacırmıycam.ama erzurumda oturuyorum burda telefon piyasası biraz yavaş işliyor.imkanlarım kısıtlı herald p503 alcam
quote:
Orijinalden alıntı: ekobast
Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum,aslında en cok lg p503 e yakınım ama alrsam başka telefonda gözüm kalmasın istiyorum.LG p503 n kamerası 5 mp olsaymış düşünmezdim,ama hem pahalı hem 3 mp sizce 600 tl cokmu.Hepsi andoid 2.2.1 froyo kullanıyor.Başka tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.
Bu 3 cihazın bir rakibi daha var oda htc wildfire ama benim birçok forumdan takip ettiğime göre en sorunsuz çalışan SE X10 mini
htc de insanlar o kadar çok yükleme problemi yaşıyorki yok rot yaptım rom yaptım anlamını bile bilmediğim bi sürü şey yüksetiyorlar 2.2 ye pişman oluyorlar. bazı programları engelleyemiyorlar yükleyiip silemiyorlar. bazı programlarla çözünürlük uyuşmuyor vs.
ama x10 minide daha bunlara benzer hiç bir sorun görmedim
22 sayfalık forumda tek sorun şarj deniyor oda diğer androidlerden farksız hepsi 2 gün gidiyor tahmini. ayrıca bence en büyük sorun çok minik bi alet...