Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce LG p420-k.ac5bt aldım ,crysis 2 kurdum ama gerekli performansı yakalayamadım cihazın özellikleri
i5-2410m cpu @2.30ghz 6gb ram 64 bit win 7 (home basic) nvidia geforce GT 520M
antivirus falanda kuru değil gereksiz dosyaları kaldırdım ayrıca şöyle bir problemde şarjdayken daha fazla performans alıyorum pildeyken oyunda takılmalar oluyor mesela windows değerlendirmesi ise 5.8 dir
Bu konuda bana yol gösterir misiniz SAYGILARIMLA
Gerekli performanstan kastınız nedir? Düşük-orta ayarlarda oynamanız gerekir. Pilde ve yüksek performans modunda kullanın oyunlarda.
yani şöyle çözünürlüğü maksimum seviyeye getirdim bilgisayarı kasabilecek tüm ayarları yaptım oyuna başladım oyunda takılmalar meydana geldi bilgisyarı zaten yüksek performans modunda kullanıyorum ama hala istediğim gibi olmadı diğer 1 gb ekranlarda bu sorunu yaşayamıyorum
1gb olması ekran kartının performansını belirlemez. gt520 vasat bir kart ve crysis 2'yi 1366*768 çözünürlük düşük-orta ayarlarda takılmadan oynatabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimgurler
yani şöyle çözünürlüğü maksimum seviyeye getirdim bilgisayarı kasabilecek tüm ayarları yaptım oyuna başladım oyunda takılmalar meydana geldi bilgisyarı zaten yüksek performans modunda kullanıyorum ama hala istediğim gibi olmadı diğer 1 gb ekranlarda bu sorunu yaşayamıyorum
siz ayarları yüksek yapmışsınız ama bu cihazdaki donanım bir performans donanımı değil crysis 2 yi full ayarlarda oynamak için masaüstünde bile güçlü bir pc gerekiyor bu cihazda takılması kadar normal birşey yok ayrıca arkadaşın dediği gibi 1 gb olunca süper olacak diye birşey yok cihazın başka neleri var yani beğenip beğenmediğiniz ?