Şimdi Ara

LG P500 Acil Nv backup (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mucahid29 arkadaşım; ne kadar dua, teşekkür, hayırlı söz varsa söyledim ardından.

çok sağolasın; hem: bir konuya bilgilerinle açıklık getirdiğin için;

hem de; kendi problemini çözmene rağmen ardından aynı problemi yaşayanlara fayda sağladığın için. sonsuz teşekkürler.

bir arkadaşımın telefonunu almıştım versiyon atmak için, telefon flashlama bilgim vardı ama android bir telefonu hiç rom yüklemesi yapmamıştım. yeni yeni araştırıyordum.

rezil olmaktan; sayende kurtuldum. başarılar dilerim.
    saygılarımla.
  • yurtdışından alınmış LG p500'ün internet wap gprs ayarlarını manuel yapmam lazım. yardımcı olabilir misiniz?
  • dilardi kardeş backup' ı yükle bütün ayarlar(internet wap gprs ayarları) olacaktır inşAllah
    Selam ve Dua ile...
  • Arkadaşlar dosyayı tekrar yükleyebilir misiniz rica etsem, linkler ölmüş, acil ihtiyacım var.
  • Bi Allah'ın kulu yok mu gönderecek, başlık altındaki herkezede özel mesaj attım kimsede tık yok..
  • Banada lazım :( bulabilirsem yüklerim bende
  • Ben bir tane buldum ancak sim şifresini girdikten sonra securiy error hatası veriyor. Yabancı bi forumdan bulmuştum, ülkeye göre gsm ayarlarındaki farklılıktanda olabilir bilmiyorum, denemek istersen burdan indirebilirsin. imei'ni tekrar değiştirmeyi unutma.
  • Allah razı olsun hiç sorunsuz çalıştı telefon. 2 gündür denemediğim şey kalmamıştı...
  • Çalıştığına sevindim, bende sürekli security error hatası veriyor. Hangi rom sürümünü kullanıyorsun birde baseband'ı ? Ben baya bi rom denedim elimdede iki tane baseband var biri v10E diğeride v20G sanırım sorun burdan kaynaklanıyor. Acaba telefonundaki baseband'ı dump edebilir misin?

• arkadaşlar yardımcı olmak çok istiyorum fakat bilgisayarımda problem oldu bu nedenle dosyayı bulamıyorum. Bulursam inşAllah tekrar paylaşıma vereceğim bu arada uzun sure kaldırılmayacak bir paylaşım sitesi belirtirseniz memnun olurum Saygılarımla
    selam ve dua ile...
  • Ayrıca herkes korkuyor NV2 backup ını paylaşmaya herhangi bir problem olmuyor inanıyorum ki bu forumda birçok kişi P503 kullanıyordur.bir kişi yedeğini alarak siteye eklerse herkes yararlanabilir
    selam ve dua ile...
  • Bende yazılım atarken şebeke gitti,dosya yı tekrar yüklermisiniz,
    tşkler..
  • elinde p500 ün nv2 yedeği olan Allah rızası için yükleyebilirmi
  • Arkadaşlar bir zahmet..
  • Bir el atarmısınız arkadaşlar...
  • Arkadaşlar tek gaye Allah rızası olunca benim için akan su durur
    Alın p500 nv2 backup
    Selam ve Dua ile...

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/vGDS5/NV_P500_35459304013152-112351(1).rar.html
  • Teşekkür ederim Allah razı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sonunda hallettim,Allah razı olsun,Aldığın duanın haddi hesabı yok,Sağlıcakla..
  • link ölü kardeş yenilersen bir dua da benden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.