Şimdi Ara

LG P500 Acil Nv backup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil olarak p500 v20a yüklü bir cihazın bana nv backup lazım yardımcı olursanız memnun olurum çok çok ACİL

• Baskasinin nv dosyasini istemeniz yasal degil cunku bu dosyanin icinde telefona ozel imei no, uretim tarihi gibi bilgiler bulunur. yani acik acik imei nonuzu kopyalamak istiyorum demissiniz. telefon garanti kapsamindaysa fatura ile birlikte servise gonderin, yeni imei no verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidmeda

Baskasinin nv dosyasini istemeniz yasal degil cunku bu dosyanin icinde telefona ozel imei no, uretim tarihi gibi bilgiler bulunur. yani acik acik imei nonuzu kopyalamak istiyorum demissiniz. telefon garanti kapsamindaysa fatura ile birlikte servise gonderin, yeni imei no verirler.
    senin gibi bilgi bir kullanıcıdan bunu duymak gerçekten çok üzücü kardeşim
    nv backup yalnız şebeke ayarlarını alıyor
    sen hiç backup almadınmı kardeşim

cihaza yazılım güncellerken dalgınlıkla erase efs full seçtim kardeşim inan sadece şebeke ayarlarını alıyor imei vb almıyor yazdığın hitap çok yanlış hırsızlık kadar kötü bir şey olabilir mi ben Rahmandan korkarım
    sen şuanda benim kul hakkıma girdin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahid29

senin gibi bilgi bir kullanıcıdan bunu duymak gerçekten çok üzücü kardeşim
    nv backup yalnız şebeke ayarlarını alıyor
    sen hiç backup almadınmı kardeşim

cihaza yazılım güncellerken dalgınlıkla erase efs full seçtim kardeşim inan sadece şebeke ayarlarını alıyor imei vb almıyor yazdığın hitap çok yanlış hırsızlık kadar kötü bir şey olabilir mi ben Rahmandan korkarım
    sen şuanda benim kul hakkıma girdin kardeşim

Alıntıları Göster
    Şebeke ayarları 'Service Programming' ile yapılıyor.

LGMDP THUNDER açın. Tools menüsünden Service programming seçin. Read from phone seçin, connect butonuna basın. USB sürücüyü tanıdığında:

RRC: Integrity+ciphering
    UE RAT: GSM & UMTS
    GSM UE OP: Class B
    UMTS UE Op class: class a

Preferrred mode: GSM Only
    Pref acquisition: Auto
    Preferred network selection mode: manual
    Pref service domain: CS and PS

seçin ve write to phone basın.

• quote:

Şebeke ayarları 'Service Programming' ile yapılıyor.

LGMDP THUNDER açın. Tools menüsünden Service programming seçin. Read from phone seçin, connect butonuna basın. USB sürücüyü tanıdığında:

RRC: Integrity+ciphering
    UE RAT: GSM & UMTS
    GSM UE OP: Class B
    UMTS UE Op class: class a

Preferrred mode: GSM Only
    Pref acquisition: Auto
    Preferred network selection mode: manual
    Pref service domain: CS and PS

seçin ve write to phone basın.

Alıntıları Göster
    yaptım kardeşim değişen birşey yok

• quote:

yaptım kardeşim değişen birşey yok

Alıntıları Göster
    kardeş sen nv2 backupını gönderemezmisin ???
  • quote:

kardeş sen nv2 backupını gönderemezmisin ???

Alıntıları Göster
    http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1144937.html bak kardeş burdada birinin başına gelmiş bir arkadaşı yardımcı olmuş

inan bir problem olmuyor koca forumda bir nv backup verecek kimse yok demekki ne diyelim hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1144937.html bak kardeş burdada birinin başına gelmiş bir arkadaşı yardımcı olmuş

inan bir problem olmuyor koca forumda bir nv backup verecek kimse yok demekki ne diyelim hayırlısı

Alıntıları Göster
    Benim nv2 yedeğim var ama dediğim gibi sizinle bunu paylaşırsam benim imei numaramı kullandığınız için telefonum operator tarafından devre dışı kalır.

Bahsettiğiniz sayfadan fransa'dan birisi (rumuz:Climbatize) nv2 dosyasını paylaşmış. Siz de o kişiden isteyin. Türkiye'de imei kopyalama yasak olduğu için kimsenin size nv2 dosyasını göndereceğini sanmıyorum.

• quote:

Benim nv2 yedeğim var ama dediğim gibi sizinle bunu paylaşırsam benim imei numaramı kullandığınız için telefonum operator tarafından devre dışı kalır.

Bahsettiğiniz sayfadan fransa'dan birisi (rumuz:Climbatize) nv2 dosyasını paylaşmış. Siz de o kişiden isteyin. Türkiye'de imei kopyalama yasak olduğu için kimsenin size nv2 dosyasını göndereceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    bir gün sizde anlarsınız imei koplamayla alakasının olmadığını kardeşim o kadar çok bilgin olduğu halde bu nv2 backup ın hala imei klonlamayla alakalandırmanı anlamış değilim

Cihazın imeine birşey olmuyor bak yarın ben bunu yapayımda sende gör (insanları yanlış bilgi vererek hırsız muamelesi yapma kardeşim)

bak ben bu siteden P500 nv2 backup yayınlayacağım ihtiyacı olan alsın kullansın

• quote:

bir gün sizde anlarsınız imei koplamayla alakasının olmadığını kardeşim o kadar çok bilgin olduğu halde bu nv2 backup ın hala imei klonlamayla alakalandırmanı anlamış değilim

Cihazın imeine birşey olmuyor bak yarın ben bunu yapayımda sende gör (insanları yanlış bilgi vererek hırsız muamelesi yapma kardeşim)

bak ben bu siteden P500 nv2 backup yayınlayacağım ihtiyacı olan alsın kullansın

Alıntıları Göster
    Beni yalancı çıkarmanızdaki amacı anlamış değilim. Bence siz önce nv backup nedir onu öğrenin ondan sonra yayınlayın. NV2'nin ne olduğunu öğrenmek isteyenler buraya bakabilir:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

What is .nv2 file?
    It contains your KS20's imei no. and also calibration data for the phone functionality, thus if you lose .nv2 file, you will lose your imei no. and phone functionality.

Nv2 dosyası nedir?
    KS20'nin imei numarasını ve ayrıca telefonun düzgün çalışması için ayar verilerinin tutulduğu bir dosyadır. Nv2 dosyasını kaybettiğinizde imei numaranızı ve ayar verilerini de kaybemiş olursunuz.

• quote:

Beni yalancı çıkarmanızdaki amacı anlamış değilim. Bence siz önce nv backup nedir onu öğrenin ondan sonra yayınlayın. NV2'nin ne olduğunu öğrenmek isteyenler buraya bakabilir:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405945

What is .nv2 file?
    It contains your KS20's imei no. and also calibration data for the phone functionality, thus if you lose .nv2 file, you will lose your imei no. and phone functionality.

Nv2 dosyası nedir?
    KS20'nin imei numarasını ve ayrıca telefonun düzgün çalışması için ayar verilerinin tutulduğu bir dosyadır. Nv2 dosyasını kaybettiğinizde imei numaranızı ve ayar verilerini de kaybemiş olursunuz.

Alıntıları Göster
    bence siz bu konuda yanılıyorsunuz ks20 nin nv2 backupı ile LP503 nv2 backup farklı
    P503 cihazlarda yazılım yüklerken erase all yapılırsa yalnız şebeke ayarları silinmektedir.cihazın imei numarası aynı kalmaktadır.
    Bu nedenle ben P503 backup yayınlayacağım ihtiyacı olan kullansın kardeşim seninle bu konuda inşAllah anlaşmış oluruz.
    benim gayem kimseyi zor durumda bırakmak değildir.
    Bu arada kardeşlerim erase all yapılan bir cihazı servise gönderen olmuştur. Servis de yapılan işlemi burada paylaşsın bakalım ne yapılmış servisde

LG P503 kardeş ben de LG teknisyeniyim

Bilgi paylaştıkça yararlı olur. Neden başkalarının paylaşımlarını küçük gördügünü anlamış değilim

Saygılarımla

• quote:

bence siz bu konuda yanılıyorsunuz ks20 nin nv2 backupı ile LP503 nv2 backup farklı
    P503 cihazlarda yazılım yüklerken erase all yapılırsa yalnız şebeke ayarları silinmektedir.cihazın imei numarası aynı kalmaktadır.
    Bu nedenle ben P503 backup yayınlayacağım ihtiyacı olan kullansın kardeşim seninle bu konuda inşAllah anlaşmış oluruz.
    benim gayem kimseyi zor durumda bırakmak değildir.
    Bu arada kardeşlerim erase all yapılan bir cihazı servise gönderen olmuştur. Servis de yapılan işlemi burada paylaşsın bakalım ne yapılmış servisde

LG P503 kardeş ben de LG teknisyeniyim

Bilgi paylaştıkça yararlı olur. Neden başkalarının paylaşımlarını küçük gördügünü anlamış değilim

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar eğer sizde erase all yaparsanız yanlışlıkla işte size NV2 backup

Dosyayı zip den çıkarınız.Telefon açıkken cihazı yazılıma bağlayın ve NV default seçerek bu dosyayı yükleyiniz, cihaz yazılımdan sonra kapanacak açıldıktan sonra kendi imei numaranız değişmeden şebeke ayarları vb hepsi gelmiş olacak

http://s2.dosya.tc/server2/lHZNrL/NV_P500_35459-112351.rar.html

Bilgi paylaştıkça yararlıdır

• quote:

Evet arkadaşlar eğer sizde erase all yaparsanız yanlışlıkla işte size NV2 backup

Dosyayı zip den çıkarınız.Telefon açıkken cihazı yazılıma bağlayın ve NV default seçerek bu dosyayı yükleyiniz, cihaz yazılımdan sonra kapanacak açıldıktan sonra kendi imei numaranız değişmeden şebeke ayarları vb hepsi gelmiş olacak

http://s2.dosya.tc/server2/lHZNrL/NV_P500_35459-112351.rar.html

Bilgi paylaştıkça yararlıdır

Alıntıları Göster
    Demek ki LG'nin NV sisteminde bir standart yok ve her telefon için farklı. Çoğu yerde imei no silinir diye okudum ama p500 için imei no silinmiyor. Sadece ayarlar yok oluyor.

Verdiğin dosyayı denedim ve üretim tarihi değişti, sonra geri kendi yedeğime döndüm. :)

Ben dosyanın içinde üretim tarihi, model no, şebeke ve gps ayarlarının olduğunu biliyorum.

Tam olarak P500'ün NV dosyasında hangi bilgiler bulunuyor, bilgin var mı?

• quote:

Demek ki LG'nin NV sisteminde bir standart yok ve her telefon için farklı. Çoğu yerde imei no silinir diye okudum ama p500 için imei no silinmiyor. Sadece ayarlar yok oluyor.

Verdiğin dosyayı denedim ve üretim tarihi değişti, sonra geri kendi yedeğime döndüm. :)

Ben dosyanın içinde üretim tarihi, model no, şebeke ve gps ayarlarının olduğunu biliyorum.

Tam olarak P500'ün NV dosyasında hangi bilgiler bulunuyor, bilgin var mı?

Alıntıları Göster
    Peki kardeşim şebeke ayarları internet ayarları bluetooth ayarları daha açıklamayacağım birçok ayar geldi mi??

Arkadaşlarla paylaşalım da kimsenin içinde tereddütü kalmasın değil mi?

• quote:

Peki kardeşim şebeke ayarları internet ayarları bluetooth ayarları daha açıklamayacağım birçok ayar geldi mi??

Arkadaşlarla paylaşalım da kimsenin içinde tereddütü kalmasın değil mi?

Alıntıları Göster
    Evet deneme yaptım. Önce nv backup alıp sonra 'erase efs all' seçip senin yüklediğin nvbackup'u yükledim. Şebeke ayarları ve diğer ayarlar geri geldi ve sim kartı tanıdı ve şebeke çalıştı. IMEI no değişmedi. Ama değişen 2 şey var:

1- Üretim tarihi değişti.
    2- LG Mobile update ile güncelleme yapmak istediğimde model P500 olarak göründü. Benim nvbackup'ta P503 olarak görünüyor.

Bunların değişmesi garantiyi etkiler mi bilmiyorum ama yanlışlıkla efs ayarlarını silen kişiler senin yüklediğin dosyadan ayarları geri yükleyebilir.
    Başlığı 'LGP503 NVBackup/NVRestore [Rehber] + NVBackup dosyası' olarak değiştirip bu işlemlerin nasıl yapılacağıyla ilgili bir rehber hazırlarsan daha makbule geçer.

Madem LG servisinde çalışıyorsun bu telefonun gizli menüsünde (3845#*503#) kişisel olarak yapabileceğimiz değişiklikler nedir? Sonuçta bunu lg serviste çalışan bir kişi daha iyi bilir. Örneğin Gingerbread'da 3G şebekesi'nde modem ayarlarında 'Datatracker Fast Dormancy' diye bir ayar var. Normalde 3g açıkken telefon kapalıyken 8 saatte %15 gibi şarz tüketiyor ve var sayılan olarak açık durumda. Bu ülkemizde destekleniyor mu? Kapatırsak şarz tüketimi %5 e düşüyor. Anladığım kadarıyla 3g açıkken internet hızını etkiliyor ve daha az şarz tüketiyor. Daha fazla bilgi aşağıdaki adreste mevcut ve bu konu hakkında bilgin var mı?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185241

• quote:

Evet deneme yaptım. Önce nv backup alıp sonra 'erase efs all' seçip senin yüklediğin nvbackup'u yükledim. Şebeke ayarları ve diğer ayarlar geri geldi ve sim kartı tanıdı ve şebeke çalıştı. IMEI no değişmedi. Ama değişen 2 şey var:

1- Üretim tarihi değişti.
    2- LG Mobile update ile güncelleme yapmak istediğimde model P500 olarak göründü. Benim nvbackup'ta P503 olarak görünüyor.

Bunların değişmesi garantiyi etkiler mi bilmiyorum ama yanlışlıkla efs ayarlarını silen kişiler senin yüklediğin dosyadan ayarları geri yükleyebilir.
    Başlığı 'LGP503 NVBackup/NVRestore [Rehber] + NVBackup dosyası' olarak değiştirip bu işlemlerin nasıl yapılacağıyla ilgili bir rehber hazırlarsan daha makbule geçer.

Madem LG servisinde çalışıyorsun bu telefonun gizli menüsünde (3845#*503#) kişisel olarak yapabileceğimiz değişiklikler nedir? Sonuçta bunu lg serviste çalışan bir kişi daha iyi bilir. Örneğin Gingerbread'da 3G şebekesi'nde modem ayarlarında 'Datatracker Fast Dormancy' diye bir ayar var. Normalde 3g açıkken telefon kapalıyken 8 saatte %15 gibi şarz tüketiyor ve var sayılan olarak açık durumda. Bu ülkemizde destekleniyor mu? Kapatırsak şarz tüketimi %5 e düşüyor. Anladığım kadarıyla 3g açıkken internet hızını etkiliyor ve daha az şarz tüketiyor. Daha fazla bilgi aşağıdaki adreste mevcut ve bu konu hakkında bilgin var mı?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185241

Alıntıları Göster
    Kardeş daha fazla detaya inemiyorum

Son olarak P500 olarak çıkmasının nedeni P500 nv2 backup yüklemesi yapmamızdan kaynaklanmaktadır

• quote:

Kardeş daha fazla detaya inemiyorum

Son olarak P500 olarak çıkmasının nedeni P500 nv2 backup yüklemesi yapmamızdan kaynaklanmaktadır

Alıntıları Göster
    s.a backup linkini yenileyebilirmisiniz yanlışlıkla erase efs all seçtim elimde nv2 backup var fakat error! nv backup file not exist diyor? acil yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeralmaci

s.a backup linkini yenileyebilirmisiniz yanlışlıkla erase efs all seçtim elimde nv2 backup var fakat error! nv backup file not exist diyor? acil yardım edermisiniz?

Alıntıları Göster
    Aleykum selam kardeş siteye geç girdim inşAllah işine ve işine yarayan biri olur tekrar link veriyorum
    http://s2.dosya.tc/server12/mQX5Lp/NV_P500_35-112351.rar.html
    Allaha emanet olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid29 -- 29 Haziran 2012; 12:34:44 >

• quote:

Aleykum selam kardeş siteye geç girdim inşAllah işine ve işine yarayan biri olur tekrar link veriyorum
    http://s2.dosya.tc/server12/mQX5Lp/NV_P500_35-112351.rar.html
    Allaha emanet olun

Alıntıları Göster
    yurtdışından getirdiğim için olsa gerek internet ayarlarını yapamadım. Nv yedeği varsa linki yeniden verir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: megapiksel44

yurtdışından getirdiğim için olsa gerek internet ayarlarını yapamadım. Nv yedeği varsa linki yeniden verir misiniz.

Alıntıları Göster
    selamın aleykum kardeş dosyayı buradan(http://s2.dosya.tc/server17/asD0Hx/NV_P500-112351.rar.html ) indir zipten çıkar ve yükle inşAllah işine yarar Allaha emanet ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid29 -- 29 Haziran 2012; 12:37:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.