Şimdi Ara

LG P503 AVEA INTERNET AYARLARI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, LG P503 telefon var fakat internete bağlanamıyorum. Avea internet ayarlarını tam olarak bana verebilecek olan var mı? Avea müsteri hizmetleri bana mesajla genel ayarları yolladı fakat ya ben beceremedim ya da bir yerde bir yanlışlık var. Hattımda internet paketi de var ve aktif.

Şimdiden teşekkür ederim

• sırayla:
    ayarlar
    kablosuz ağ ayarları
    mobil şebekeler
    erisim noktası adları na gir.en altta yeni APN yazan yere tıkla.cıkan menüde isim yazan yere AVEA GPRS İNTERNET yaz.APN yede "internet" yaz.kaydete bas cık.teli kapa sonra aç.ve mutlu son
    edit:teli açtıktan sonra aynı menüye gir yeni apn yazan yerde AVEA GPRS İNTERNET i işaretle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALCOLMX© -- 25 Kasım 2011; 22:14:39 >
  • dediklerini yaptım fakat yine de giremedim. Telefonda 3g işareti çıkmıyor hiç neden acaba. Çekim kuvvetini gösteren yerin üstünde "R" harfi var bunlarla ilgili birşey mi acaba?
  • 2 ihtimal var.

1- Hattın 3G açık değil. 3G yazıp 5555'e gönder.
    2- Android'de bazen olabiliyor. Ayarlar > Kablosuz özelliği ve ağlar > Mobil ağlar > Ağ Operatörleri bölümüne gir ve bir süre bekle. Avea 3G bulunduğunda Avea 3G'yi seç. Eğer bağlanırsan üst barda H görünmesi gerekiyor (HSDPA). Sonra tekrar aynı menüden operatör seçimini otomatik yap.
  • olay sim kartaymış. Bendeki 8 senelik sim kart AYCELL den kalma. Değiştirdim sorun kalmadı :)
  • fthktl F kullanıcısına yanıt
    Telefon yurtdisindan gelmissa eski tip 32kb lik aycell kartlarda bu sorun oluyor genelde. cozumu kolay:
    1. Menü/Ayarlar/Kablosuz özelliği ve ağlar/Mobil şebekeler/Erişim noktası adları/Yeni APN
    2. Ad: Avea internet
    3. APN: internet
    4. Ргоху: Ayarlanmamış
    5. Bağlantı noktası: Ayarlanmamış 6. Kullanıcı adı: Ayarlanmamış
    7. Parola: Ayarlanmamış
    8. Sunucu: Ayarlanmamış
    9. MMSC: Ayarlanmamış
    10. MMSproxy'si: Ayarlanmamış
    11. MMSbağ.nokt:Ayarlanmamış
    12. MMS protokolü: WAP 2.0
    13. MCC: 286
    14. MNC: 04
    15. Kimlik doğrulama türü: Ayarlanmamış
    16. APN tipi: default,hipir

not : roaming secili kalsin. yurticinde kendi operatorunuze roaming odemezsiniz. yurtdisina cikinca acip acmamak size kalmis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.