Bildirim
LG P503- SONY EXPERİAX8 -SAMSUNG S723 WAVE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
samsung s723'ün işletim sistemi bada'ydı sanırım. ikisinin yanında çok zayıf kalıyor. paran yeterliyse p503 alabilirsin ancak o kadar para veremem diyorsan x8 daha iyi. hemen hemen birbirinin aynısı iki telefon ama aralarında 100 lira fark var şu an. en mantıklısı bana göre x8 -
Bütçeniz yetiyorsa P503 öneririm fakat dilerseniz daha ucuza x8 de alabilirsiniz gönül rahatlığıyla seçim size kalmış. -
sağolun arkadaşlar yorumlar için samsung 723 den bende bada olduğu için vazgecmeye başlamıştım birde 5 mp kamera var ama lg 503 3 mp kamerasından daha kötü nedense denedim gördüm XPERİA 8 i piyasa bulmak çok zor sanırım sony nin telefon satoşları türkiyede durdu bulursan bile beyazı var siyahı bulabilirmiyim acaba bildiğiniz bir yer varmı ? -
XPERİA X8 DE FLASH VİDEO İZLENEBİLİYOR DİMİ YOUTUBE FELAN ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celticli -- 13 Mart 2011; 19:33:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: celticli
XPERİA X8 DE FLASH VİDEO İZLENEBİLİYOR DİMİ YOUTUBE FELAN ?
Youtube videolarını yeni telefonların neredeyse tamamı oynatıyor. -
saçmalık ya x8e zam gelmiş 555 olmuş
x8 -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
saçmalık ya x8e zam gelmiş 555 olmuş
x8
Cumartesi sipariş verdim. İnşallah bi takla atma durumu olmaz -
sende takla olmaz hocam rahat ol :D -
550 tl olursa kimse almaz -
x8 iyi tercih -
wave 723ü ele diğer ikisi daha iyi seçmesi sana kalmış.. -
x8 ile benzer özelliklerde Samsung S5570 Galaxy mini filan var. onlarla karşılaştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X