Bildirim
LG-P503 TELEFONUMU SERVİSE VERİCEM BİLGİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Servise vermeye gerek yok telefon hic acilmiyor ve donanimsal bi problem yoksa.Telefonu usb ile bağlayip resimlerinizi ve muzik lerinizi bilgisayariniza yedekleyin.Kisilerinizi de yedekleyin sonra da ayarlardan gizlilige gelin fabrika ayarlarina sıfırla ya basin sd karti sil i de isaretleyin ve telefon yeniden baslayacaktir.Eger ayni islemleri devam ettiriyorsa Telefonunuz lg p503 optimus one ise home(ev) tusu + ses kisma + guc dugmesine basarak telefonu acin telefon tam aciklincaya kadar bekleyin telefonunuzda buyuk ihtimal sorun kalmayacaktir..Yedek telefon veriyorlar mi bilmiyorum.. -
fotoraf çekıyorum galeri gelince 10dk bekletiyo sd sil dedim ve fabrika dönüş tekrarladım fakat ne zaman uygulama indirsem aynı sorun uygulamanın aynı olması gerekmıyo -
birde bluetoth ile müzik felan atamıyorum lutfen yardımcı olun -
rom değişin eğer romda çözüm olmazsa servise gidin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X