Şimdi Ara

rootlu telefon aldım galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 1 ay önce s4 mini ile ilk akıllı telefonumu aldım
    telefonumdan genel olarak memnunum
    telefonda supersu uygulaması yüklü geldi internette araştırdığımda telefonun 2.el yada işlem görmüş olabileceği yorumlarını okudum *#06# yaptığımda imei numarasını karşılaştırdım bataryanın altında ve kutunun üstünde yazan numara ile aynı olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım telefonun kutusunu satıcı yanımda açtı fatura düzenledi
    herhangi bir sakıncası var mı? sizce ne yapmalıyım ?

• supersu, root yetkisi isteyen uygulamalara yetki vermeye yarıyor. cihazın rootlu
  • Selamlar.? Root un bi sakincasi yok sadece garantiye gonderirken unroot yapip garantili hale geri alindigi surece sikinti yok .? Android deneyimiilk tel icin zor bi durum ama soyle bi bakin yapabilirr misiniz. ? ii geceler
    http://www.uykusuzadam.net/2013/12/s4-mini-unroot-nasil-yapilir-anlatim-2014.html
    http://forum.donanimhaber.com/m_80169510/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 13 Şubat 2014; 23:04:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hupunu kullanıcısına yanıt
    hiç uğraşma unroot yapmaya da çalışma alet rootlu aldığın yere götürmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

hiç uğraşma unroot yapmaya da çalışma alet rootlu aldığın yere götürmelisin.

Aradan 1 ay gecmemis olsa tamam da.?Bi deneyin isterseniz .?

• anladığım kadarıyla benim cihaz şu an garanti dışı nasıl bi yol izlemeliyim satıcı geri almak istemeyecektir
    nasıl düştüm ben bu hataya telefon neden rootlanıp satılır? 2.el mi?revizyon mu görmüş? kaçak mı?
    en kötü hakem heyeti? neden olmasın? sonuç olarak sıfır diye aldığınız ürün 2.el yani fabrikadan öyle çıkışı imkansız olsa gerek kaçak olsa dahi rootlanmış olmamış olsa gerek ki öyle olsa da ikinci el durumunda olur ve satıcı size bunu sıfır ürün diye sattı? hakkınızı arayın derim tabi zaman geçmesi biraz sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Telefon kullanılmış. Nereden aldın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura falan düzenlediği gore tr garantilidir..Herhalde ama siz gene imei kodunu btk sitesinde sorgulama si yapin.?http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
    da tr ise ithalat yoluyla kayit edilen telefon.?Pasaport kayitli ise yolcu beraberinde getiren telefon olarak gorunur.?Kutuyu yaninizda acildi dediniz ya kutuyu siz mi yoksa telefoncu mu acti.?Hic bir telefon rootlu gelme z.?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

haklisiniz.? bi sekilde kutu yaninizda acildi ama bi kata kule yapip 2el teli yeni acilmis gibi yapmış olabilir. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 13 Şubat 2014; 23:40:08 >
  • quote:

quote:

ist bahçelievlerde telefon aksesuar saat vb. ürün satılan bir dükkandan
    @byaahmet şimdi sorgulamaları yapıyorum
  • sorgulama sonucu

Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY S4 mini GT-I9190 Model Bilgileri: Samsung GALAXY S4 mini GT-I9190

Sorgulama Tarihi 14.02.14
  • Tamam telefon tr kayitli ama root olayi 2el oldugunu göstermektedir. ? Isterseniz unroot yapin veye hic ugrasmadan aldiginiz yere götürun?karar sizin ii geceler.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 14 Şubat 2014; 0:08:57 >
  • ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
    buda bana ders olsun
    gidip bi konuşayım keşke daha önce fark edebilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hupunu

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
    buda bana ders olsun
    gidip bi konuşayım keşke daha önce fark edebilseydim

Senin adına üzüldüm inşallah satıcı iade alır
  • gittim konuştum kesinlikle kabul etmiyor bizde öyle şey olmaz diyor
    peki bu programı kim yükledi fabrikadan bu şekilde çıkmaz sen bana kullanılmış telefon sattın dedim
    2.el telefonun faturası olmaz benim sattığım telefon kullanılmamış dedi
    telefon ayarlarıyla oynayıp programı kaldırmak istedi izin vermedim
    istersen servise gönderelim için rahat etsin diyor ben telefon root edilmiş garanti dışı dedim hayır faturası var 2 yıl garantili dedi
    tüketici haklarına başvursam telefonun root edilmiş halde satıldığını veya başka sim kart takıldığını ispat edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hupunu

gittim konuştum kesinlikle kabul etmiyor bizde öyle şey olmaz diyor
    peki bu programı kim yükledi fabrikadan bu şekilde çıkmaz sen bana kullanılmış telefon sattın dedim
    2.el telefonun faturası olmaz benim sattığım telefon kullanılmamış dedi
    telefon ayarlarıyla oynayıp programı kaldırmak istedi izin vermedim
    istersen servise gönderelim için rahat etsin diyor ben telefon root edilmiş garanti dışı dedim hayır faturası var 2 yıl garantili dedi
    tüketici haklarına başvursam telefonun root edilmiş halde satıldığını veya başka sim kart takıldığını ispat edebilir miyiz?

şu adamın dediğine bak. şu anda sadece internetten edindiğim bilgilerle bir bilgisayarcı yada telefoncu açsam hepsinden iyi iş yaparım. o halde sakın garantiye gönderme. telefonun 2. el olduğu apaçık. tüketici haklarına başvurarak hakkını arayabilirsin ama böyle bir konu için değmez. direk unroot yap kullan yada hiç yapma bir sakıncası yok. telefon bozulsa bile içinde sadece çalışan bir pil olması yeterli unroot yapmak için. o yüzden fazla kasma kullan gitsin. birşey olursa gelir burada konu açarsın biz zaten yardımcı oluruz unroot konusunda

kolay gelsin

• SuperSU yüklü olması rootlu olduğunu göstermez.
    Şunu dene
    play.google.com
    Root Checker - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

• Bizde kesinlikle oyle bisey olmaz demis ama cikmis iste usta boyle dolandiricilar cok mahkemeye sikayet edin diyicemde mahkeme filan uzun is tek cozum Unroot Google Amcaya S4 mini unroot yapma yaz kesin sonuc cikar

• Belki telefoncuyu da bilmeden başkası düdüklemiştir.Şöyle ki bazen insanlar direkt nakte çevirmek için aldıkları telefonları daha ucuza başka telefonculara satarlar ya da temiz ve az kullanılmış,kutusu vs. olan telefonlara uyanıklar telefonu sıfır gibi jelatinleyip,kutuyu da sıfır açılmamış gibi yapabilirler.Bunlar telefoncuya piyasanın altında bu cihazı sunduklarında telefoncu da hooop atlar bunların üstüne.Bence durum aynen böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.