galaxy mininin sar değeri kılavuzunda kaç yazıyor? hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. bir de beyaz rengi nerede satılıyor internette? güvenilir ve ucuz olmalı tabiiki. ekranın uzunlamasına değil de kare gibi olması ve küçük olması zorluk yaşatıyor mu? alanlar daha çok bilgi paylaşırsa ççoook minnettar kalacağız
ben p503 kullanıyorum gayet memmunum fiyatı şu anda vatanbilgisayarda 550 tl dokunmatiği çok iyi vireles modem olarak 5 bilgisayarı bağlayabiliyorsunuz. kamerası çok iyi flaş yok ama öyle adi makinalar gibi karanlık göstermiyor. andoid işletim sistemi olduğu için istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyorsunuz lg nin kendi android marketi var oradan uygulama indirebiliyorsunuz yalnız bu makina için hafıza kartı şart hafıza kartı olmadan bazı özellikleri çalışmıyor(resim çekmez)müzik sesi gayet net çıkıyor radyosu var. gps si iyi konum bulurken zorlanmıyor.3g internet var ama görüntülü konuşma yok. divx videoları srt dosyası ile altyazılı olarak oynatabiliyor ama görüntüyü divx converter progamı ile convert etmeniz gerekir(320x480) yanına alacağınız sd kartı alırken class ına dikkat edin en az class4 olursa iyi olur
Lg P503 'ün 0.405 gibi güzel bir SAR değeri olduğu yazılıyor. SAR bakımından bunun kadar güvenli pek fazla telefon yok ortalıkta. Samsung Mini' nin 0,961; ikisi arasında oldukça fark var.
telefonları kullananlardan yorum bekliyoruz
Galaxy Mini alacağına biraz daha koyup galaxy gio düşünebilirsin
P503 yarın vatanda indirimde.
Galaxy Gio varken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme