Şimdi Ara

LG P503 vs Samsung S5570 Galaxy Mini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum.Sizden ricam bana artıları ve eksileriyle önereceğiniz telefonu yazmanız......

• galaxy telefonunun sadece özellklerine bakarak söyleyim hocam :) gözüme çarpan autofocus yok yazıyor .. ikiside 600 mhz işlemcili..p503 ekranı 320 x 480 galaxy ekranı 240 x 320 diğer özellikleri hemen hemen aynı
  • lg p503 daha iyi secim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    lg p503 daha iyi secim olur

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-royn

quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    lg p503 daha iyi secim olur

katılıyorum

Alıntıları Göster
    kesinlikle lg p503 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: molierac

kesinlikle lg p503 almalısın

Alıntıları Göster
    p503 wifi'da 802.11 b ve g destekler mini ise b, g ve n destekler.benim gördüğüm kadarıyla wireless ağların artık çoğu "n".benim üniversitedeki tüm ağlar n mesela.
    802.11 n destekleyen telefonlar oldukça az şu an ve galaxy mini en hesaplı seçenek.

mini'de aGPS var yani gpsi kullanırken oldukça hızlı.p503 te yok.konumunu belirlemek için 4 dakka kadar beklemen gerek...

çözünürlükte galaxy mini çok az gibi geliyor bana, ben de almayı düşünüyorum ama önce bi denemek kullanmak lazım.
    p503 ün de çözünürlüğü daha iyi ama pili zayıf.

ayrıca mini'de multitouch var p503'te var mı bilmiyorum.

kullanım açısından da minide samsungun özelleştirdiği bir android var, kullanımı normal androide göre daha kolay bence.

özet :

işlemci istersen p503
    wifi ve agps istersen mini.
    bana sorarsan kesinlikle mini

mini'nin çözünürlüğünü biraz daha iyi yapabilselerdi acayip satış yapardı samsung.htc lerden aşağı kalır yönü yok telefonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.fatih -- 5 Mart 2011; 18:24:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h.fatih

p503 wifi'da 802.11 b ve g destekler mini ise b, g ve n destekler.benim gördüğüm kadarıyla wireless ağların artık çoğu "n".benim üniversitedeki tüm ağlar n mesela.
    802.11 n destekleyen telefonlar oldukça az şu an ve galaxy mini en hesaplı seçenek.

mini'de aGPS var yani gpsi kullanırken oldukça hızlı.p503 te yok.konumunu belirlemek için 4 dakka kadar beklemen gerek...

çözünürlükte galaxy mini çok az gibi geliyor bana, ben de almayı düşünüyorum ama önce bi denemek kullanmak lazım.
    p503 ün de çözünürlüğü daha iyi ama pili zayıf.

ayrıca mini'de multitouch var p503'te var mı bilmiyorum.

kullanım açısından da minide samsungun özelleştirdiği bir android var, kullanımı normal androide göre daha kolay bence.

özet :

işlemci istersen p503
    wifi ve agps istersen mini.
    bana sorarsan kesinlikle mini

mini'nin çözünürlüğünü biraz daha iyi yapabilselerdi acayip satış yapardı samsung.htc lerden aşağı kalır yönü yok telefonun.

Alıntıları Göster
    mini'nin fiyatları ne kadar hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdal Baggal

Alıntıları Göster
    500 tl
  • quote:

Alıntıları Göster
    P503'te de A-GPS ve multitouch var. Bence de P503 daha iyi bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 5 Mart 2011; 19:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

P503'te de A-GPS ve multitouch var. Bence de P503 daha iyi bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    peki p 503 fiyatı düşer mi yakın zamanda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperaltay35

sen p503 al galaxy minin ekran cozunurlugu dusuk
    3.2 inc lik bir ekrana 240*320 piksel cozunurluk ne alaka yav pintilik yapilirda bu kadar yapilmaz :))
    aralarinda pek bi fark yok p503 veya i5510 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

quote:

sen p503 al galaxy minin ekran cozunurlugu dusuk
    3.2 inc lik bir ekrana 240*320 piksel cozunurluk ne alaka yav pintilik yapilirda bu kadar yapilmaz :))
    aralarinda pek bi fark yok p503 veya i5510 daha iyi

Alıntıları Göster
    p503'ü ben de cok istiyorum ama öğrenciyim sonuçta ancak fiyat düşerse alablirim :)

• quote:

p503'ü ben de cok istiyorum ama öğrenciyim sonuçta ancak fiyat düşerse alablirim :)

Alıntıları Göster
    lg nin konuşma süresi 5 saat felan galaxy mini şarj bakımından daha iyi şekil itibariyle lg daha güzel samsung hatları çok yumuşatmış pek karizma deil üstelik lg nin ekran çözünürlüğü daha iyi ama 3.2 inçte farketmez die düşünüyorum ekran çözünürlüğünden daha çok şarj daha önemli bnce tipinden de feragat edersek galaxy mini daha avantajlı görünüo şuan arada 100 tl fark var ama 100 değerinde özellik farkı yok multi touch gps var ikisinde de...qeqeqwqw in dediği olay doğruysa önemli b g n olayı wifi hiç bişe yaramaz o zmn...
    özetle bnce galaxy mini en azından ben ondan almayı düşünüyorum şuan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurfi -- 5 Mart 2011; 22:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

lg nin konuşma süresi 5 saat felan galaxy mini şarj bakımından daha iyi şekil itibariyle lg daha güzel samsung hatları çok yumuşatmış pek karizma deil üstelik lg nin ekran çözünürlüğü daha iyi ama 3.2 inçte farketmez die düşünüyorum ekran çözünürlüğünden daha çok şarj daha önemli bnce tipinden de feragat edersek galaxy mini daha avantajlı görünüo şuan arada 100 tl fark var ama 100 değerinde özellik farkı yok multi touch gps var ikisinde de...qeqeqwqw in dediği olay doğruysa önemli b g n olayı wifi hiç bişe yaramaz o zmn...
    özetle bnce galaxy mini en azından ben ondan almayı düşünüyorum şuan..

Alıntıları Göster
    yok yok en iyisi teknosa yada media markt'a gidip ikisini de denemek

• Kardeş bak galaxy mini'yi arkadaşım almış çok fazla inceledim herşeyi güzel fakat ekran çözünürlüğü düşük , çin telefonlarını anımsattı bana

P503'ü tavsiye ederim :)
  • quote:

yok yok en iyisi teknosa yada media markt'a gidip ikisini de denemek

Alıntıları Göster
    gayet tabi ikisini de kendi gözünüzle görüp elinizle kullanmadan almayın sakın...
  • quote:

kısa zamanda düşeceğini sanmıyorum..düşse bile çok bir düşüş olmaz :)
  • galaxy modelleri hakkında herşey

http://www.samsung.com/tr/galaxyfamily/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

galaxy modelleri hakkında herşey

bu sitede mini icin 3.14 inç QVGA(320x240) TFT Kapasitif Ekran diyor ? anlamadım bu işi

bir de mininin sarjı daha cok gider demişler ama mini 1200mAh , lg one ise 1500 mah
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

galaxy modelleri hakkında herşey

bu sitede mini icin 3.14 inç QVGA(320x240) TFT Kapasitif Ekran diyor ? anlamadım bu işi

bir de mininin sarjı daha cok gider demişler ama mini 1200mAh , lg one ise 1500 mah

Alıntıları Göster
    ya şarj o değerle orantılı fakat telefonun ne kadar harcadığı daha önemli ikisi birim zamnda aynı şarjı harcamaz bence.. galaxy mini kullanan varmı ya şarjı kaç gün gidio bi tek o kaldı teli almam için..?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.