Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garantisi devam ediyor. Teknosadan alındı. 2,5 ay oldu alalı. Tertemiz kılıflı.

Benim brother bana samsung S4 getirdi. O yüzden satıyorum.

800 TL
  • Bu telefonun en sevdiğim yanı wireless bağlantı kopma yapmaması, diğer çoğu android telefon 10-20 dk da bir kablosuz bağlantı koptu tekrar bağlandı yapar bunda öyle bir durum yok bu yanını çok seviyorum.

Birde pilden tasarruf etmek isteyenler için QuadGearBox for Optimus 4x HD adında bir program var eco mode seçip telefonu kapatıp tekrar açınca sadece 2 çekirdeği çalıştırıyor buda bir miktar pilden tasarruf ediyor, CPU stats programını çalıştırıp deneyen görür QuadGearBox programında eco mode seçilip telefon kapatılıp açılınca sadece 2 çekirdek aktif diğerlerini kapatıyor.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domenukk&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 4 Haziran 2013; 16:42:29 >

• en son firmware v10f root:

Aşağıdaki linkten dosyayı download edin;
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1871787&d=1365570872

-Masaürtüne açın
    - Telefonda ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklamayı aktif hale getirin
    -Telefonu bilgisayara bağlayıp sadece şarj et kısmını tıklayın,
    -Masaüstünde açtığınız motochopper kalasörünün içindeki runme.bat dosyasını çalıştırın entere basın
    -Telefon kapanıp açıldığında root olmuştur SU yüklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 5 Haziran 2013; 1:36:50 >

• KDZ update ile ilgili bilgi

| 1 |
    Download these 3 apps:http://www.4shared.com/rar/Re4VCOAS/kdz-udpate.html

| 2 |
    - Install B2CTools LG
    - Extract the KDZ_FW_UPD_EN.zip (ex.: C:\KDZ\)
    - Install msxml.msi (located \KDZ)
    - Extract WindowsEnabler.zip to the same folder as KDZ (ex.: KDZ\WindowsEnabler)

| 3 |
    Run LGMobile update (must be on your desktop) and install the usb drivers

| 4 |
    Telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basarak telefonu usb ile laptopa bağlayın

| 5 |
    Open the Windows "Device Manager" > Modems > disable the LGE Mobile USB Modem

| 6 |
    Run as administrator KDZ_FW_UPD.exe

| 7 |
    - Run as administrator Windows Enabler.exe
    - After run the app, an icon will appear on your tray, single-click on the icon util the "ON" text appears over the icon

| 8 |
    - Go back to KDZ, locate press on the yellow folder and locate the .kdz file that you want to flash

- In my case, the o type must be "3GQCT" and phonemode "DIAG"

| 9 |
    - Click on "Launch Software Update" and don't click on anything else
    - WAIT util your phone reboots automatically (5-7 min) and unplug the cable

- Dont care about the errorlog, it's normal

If you got only bootloop after flash .kdz, just do a hard reset:
    - press and hold [vol -] and [power] until you got the "android recovery figure" and wait until they reboot again.

----------------------------------------------------

• arkadaşlar 4x hd ile bunun arasında kaldım. birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1. 4x hd nin ekran kartı geforce ulp 12 çekirdekli . vu nun durumu nedir . bir de oyun performansı nasıl. 4x hd nin olumsuz yorumları var bu konuda. aynı durum mu söz konusu.

2. şarj olayında hangisi daha iyidir.

3. genel anlamda bu iki telefon arasında fark (ekranın büyüklüğü dışında ) var mı??
  • up
  • arkadaşlar bu forumda kimsede tık yok . bugün almam lazım hb kampanyası sonlanıyor. fiyat da gayet uygun gibi olacak. lütfen sorularıma cevap veriniz. 4x hd gibiyse almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfymfy

arkadaşlar bu forumda kimsede tık yok . bugün almam lazım hb kampanyası sonlanıyor. fiyat da gayet uygun gibi olacak. lütfen sorularıma cevap veriniz. 4x hd gibiyse almayı düşünmüyorum.

Hepsiburada da o fiyata satılan vu, ithalatçı firma garantisinde.

Donanım olarak 4x ile hemen hemen aynı. 32 gb dahili hafızası, yekpare kasa tasarımı, ekranı ondan ayrılan artıları.

Vu henüz jb almadığı için ısınma, ram gibi sorunlar yok.

Telefonun tek kötü yanı şarjının çok az gitmesi. Fakat 4x'in de jb den sonra şarj sorunu var.

Bana kalırsa lg distribütör ürünü alın derim ama karar sizin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: mfymfy

arkadaşlar bu forumda kimsede tık yok . bugün almam lazım hb kampanyası sonlanıyor. fiyat da gayet uygun gibi olacak. lütfen sorularıma cevap veriniz. 4x hd gibiyse almayı düşünmüyorum.

Hepsiburada da o fiyata satılan vu, ithalatçı firma garantisinde.

Donanım olarak 4x ile hemen hemen aynı. 32 gb dahili hafızası, yekpare kasa tasarımı, ekranı ondan ayrılan artıları.

Vu henüz jb almadığı için ısınma, ram gibi sorunlar yok.

Telefonun tek kötü yanı şarjının çok az gitmesi. Fakat 4x'in de jb den sonra şarj sorunu var.

Bana kalırsa lg distribütör ürünü alın derim ama karar sizin...

Benim aldigim telefonda ithalatci firma garantili sanirim yakin zaman da jb gelir sanirim genel olarsk ben bu telefondan fazlasiyla memnunum zaten phablet ariyordum 4x hd benim pek hosuma gitmedi acikcasi

• Suan cihazi kullanarak yorumu yaziyorum, inaninki bir birgisayar rahatliginda ve hizinda her ihtiyaciniza cevap veriyor.genis ekranin rahatligi bambaska, buyuk diye endiselenmenize gerek yok olculer tam ideal daha buyugu asiriya, daha kucugu ufak kacar, elinizden birakamiyorsunuz. Inanin note 2 yi, s3 u bedava verseler kullanmam, vu ya devam arkadaslar tavsiye ederim almanizi.

• Almayı düşünenler için bazı Vatan mağazalarında 914tl. Bence fiyat çok çok iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p895_blk-lg-p895-optimus-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=64274
  • Donanım olarak Tegra 3 zaten grafik işlemciyi de içinde barındırıyor ve hepsi 12 çekirdekli. burda tegra3 ün oyun performansıyla ilgili komik komik şeyler yazanlar olmuş. tegra3 şuan piyasadaki en iyi işlemci. buna s4ün işlemcisi de dahil. tegra3 için özel oyunlar üretiliyor zaten bilgisayar gibi grafikleri var. tegra.ru sitesini de incelesin bu cihazı alanlar. çok faydalanırsınız. ben şuan s3 mini kullanıyorum ama bu telefonu görünce üzüldüm s3 mini aldığıma.
  • ARKADAŞLAR BENDE YURTDIŞI KAYITLI SOL EKRANI ÇATLAK SAMSUNG GALAXY S3 VAR..LG OPTİMUS VU İLE TAKAS YAPMAK İSTİYORUM..YURT İÇİ YURT DIŞI FARKETMEZ..ŞİMDİDEN TESEKKURLER
  • cihazı dün itibariyle aldım yurtdışındna geldi açtırmasıyla beraber 680 liraya mal oldu bana daha önce xperia ion ve s3 kullandım . İnananın cihazı elime aldığım çok sevdim daha öncede optimus p920 kullanmışlığım var lg'leri her zaman sevmişimdir. S3 sırf donma yapıyor diye sattım bi rehberi açmak 4-5 saniye sürüyordu deli oluyordum allah yüzümüzü kara çıkarması ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 16 Haziran 2013; 11:23:34 >
  • cumartesi günü htc ve samsunglarla karşılaştırarak 900 tl + kdv ile aldıgım ürün daha öncesinde htc vardı ama lg yi öncedende kullandıgım için çok memnunum şuan türkiyede android telefonlarda en uygun en iyi kaliteye ürün satan tek marka LG. hemen hemen yurtdışı fiyatları ile aynı (diğer dağıtıcıların koydugu farklara bakarsak )
    maalesef SPECİAL EDİTİON 'lara yetişemedim aranızda VU dan special edition alabilen varmı:)))

bendeki sürüm 4.0.4
    kernel 2.6.39.4
    programveriyonu P89510b

güncelleme yok diyor sizdeki sürümler nedir malüm 2012 aralık sonundan beri satılan bir telefon :)))))

birde ben flip cover aldım gelmek üzere ama cebe sığmaz diyenler oldu normal hali zorluor ):)) plastik - silikon kab alan arkadaşlar fikirlerlerini paylaşırsa sevinirim flip coverdan vazgeerim ...

hesap ekleden twitter senkronizasyonda hep hata var facebookda eklenmiyor chromeda LG social confirm ekranında kalıyor ? sizde çalıştımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal31 -- 17 Haziran 2013; 12:03:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal31

cumartesi günü htc ve samsunglarla karşılaştırarak 900 tl + kdv ile aldıgım ürün daha öncesinde htc vardı ama lg yi öncedende kullandıgım için çok memnunum şuan türkiyede android telefonlarda en uygun en iyi kaliteye ürün satan tek marka LG. hemen hemen yurtdışı fiyatları ile aynı (diğer dağıtıcıların koydugu farklara bakarsak )
    maalesef SPECİAL EDİTİON 'lara yetişemedim aranızda VU dan special edition alabilen varmı:)))

bendeki sürüm 4.0.4
    kernel 2.6.39.4
    programveriyonu P89510b

güncelleme yok diyor sizdeki sürümler nedir malüm 2012 aralık sonundan beri satılan bir telefon :)))))

birde ben flip cover aldım gelmek üzere ama cebe sığmaz diyenler oldu normal hali zorluor ):)) plastik - silikon kab alan arkadaşlar fikirlerlerini paylaşırsa sevinirim flip coverdan vazgeerim ...

hesap ekleden twitter senkronizasyonda hep hata var facebookda eklenmiyor chromeda LG social confirm ekranında kalıyor ? sizde çalıştımı ?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Nerden, ne kadara aldınız?

Vu hiç special edition paketi ile satılmadı, sadece kılıf hediyeli satıldı. İlk çıktığı dönemde Teknosa ve Vatanda. Ben de konuyu açan, ilk Vu sahiplerinden olduğum için kılıf hediyeli olarak satın almıştım.

Güncelleme konusunda şu an Türkiye için en güncel sürümdesiniz.
    Ama bazı arkadaşlar ithalatçı firma garantili ürünleri aldıkları için onlara farklı sürüm güncellemeleri geliyor.
    Ülkelere göre sürümleri burdan kontrol edebilirsiniz:http://lg-phone-firmware.com/

Kılıf konusunda da ben genel olarak kılıfsız kullanıyorum. Daha kolay kullanım sağlıyor. Ekranda zaten jelatin var, arka kısım da kolay çizilebilecek veya çizilse de çok belli olacak bir yapıda değil. Ara sıra aksesuar olarak flip cover kılıfı kullanıyorum ama silikon kılıfı aldığımdan beri hiç kullanmadım.

Telefondan wifi ile bağlanınca LG Social uygulaması güncelleme istiyor, onu yapınca o sorun da ortadan kalkacaktır.

• quote:

quote:

cumartesi günü htc ve samsunglarla karşılaştırarak 900 tl + kdv ile aldıgım ürün daha öncesinde htc vardı ama lg yi öncedende kullandıgım için çok memnunum şuan türkiyede android telefonlarda en uygun en iyi kaliteye ürün satan tek marka LG. hemen hemen yurtdışı fiyatları ile aynı (diğer dağıtıcıların koydugu farklara bakarsak )

bendeki sürüm 4.0.4
    kernel 2.6.39.4
    programveriyonu P89510b

Vu hiç special edition paketi ile satılmadı, sadece kılıf hediyeli satıldı. İlk çıktığı dönemde Teknosa ve Vatanda. Ben de konuyu açan, ilk Vu sahiplerinden olduğum için kılıf hediyeli olarak satın almıştım.

Ama bazı arkadaşlar ithalatçı firma garantili ürünleri aldıkları için onlara farklı sürüm güncellemeleri geliyor.
    Ülkelere göre sürümleri burdan kontrol edebilirsiniz:http://lg-phone-firmware.com/

Kılıf konusunda da ben genel olarak kılıfsız kullanıyorum. Daha kolay kullanım sağlıyor. Ekranda zaten jelatin var, arka kısım da kolay çizilebilecek veya çizilse de çok belli olacak bir yapıda değil. Ara sıra aksesuar olarak flip cover kılıfı kullanıyorum ama silikon kılıfı aldığımdan beri hiç kullanmadım.

Telefondan wifi ile bağlanınca LG Social uygulaması güncelleme istiyor, onu yapınca o sorun da ortadan kalkacaktır.

çok teşekkürler hovcam bilgiler için senkrenizasyon kısmını halletttim
    ben indirim çeki ve tanıdık çalışan vasıtasıyla aldım 900+kdv
    ocak ayında speci. edit. var diyince LG de dedim bizimkindede vardır herhalde :)

• quote:

quote:

quote:

bendeki sürüm 4.0.4
    kernel 2.6.39.4
    programveriyonu P89510b

çok teşekkürler hovcam bilgiler için senkrenizasyon kısmını halletttim
    ben indirim çeki ve tanıdık çalışan vasıtasıyla aldım 900+kdv
    ocak ayında speci. edit. var diyince LG de dedim bizimkindede vardır herhalde :)

Rica ederim

Nasıl peki memnun musunuz?
    Bir sorun olursa forumdayız.

• Arkadaşlar kdz updater ile nasıl yükleme yapıyoruz. Ne yaptıysam emergency mode alamadım telefonu. VU için tuş kombinasyonunu bilen var mı?
  • Ne yaptıysam acil durum moduna alamadım. LG destek aradım. Power tuşuna basılı tutun sonra LG logosu çıkınca ses kısma tuşuna basılı tutun dedi. Yaptım gene olmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.