Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Türkçe romu rootlama ( Antivirüs programlarınızı kısa süreliğine devre dışı bırakın)
    1) işaretli linkten "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v17" (http://ul.to/xdevcthz), dosyayı indirip zipten çıkarın
    2) Telefonu Bilgisayara bağlamadan önce Ayarlar> geliştirici seçenekleri > usb hata ayıklamayı aktif hale getirin
    3) P895 i bilgisayara bağlayınca telefonda sadece şarj kısmını seçiniz
    4) "RunMe.bat" dosyasını çıkarttığınız klasörde çalıştırın
    5) Ekranda çıkan seçeneğe 1 yazın entere basın ( normal mode)
    6) Telefonun ekranında sahte bir geri yükleme çıkacak sağ taraftaki geri yüklemeye basın
    7) Bekleyin
    8) P895 2 defa kapanıp açılacak
    9) Bekleyin
    10) Rootlanmıştır

Allah razı olsun kardeşim 1 aydır rootlamak için uğraşıyordum sonunda oldu.Peki custom romlar için bootloader nasıl yüklüyoruz.Nette pek birşey bulamadım.Ya da cihaza official Jeally Bean kurabilen var mı?
    Ayrıca pil süresi için yanlış yerde olan dosyayı da doğru yere aldım. ama pek farketmedi gibi geldi bana

Rica ederim. Bende test ettim NvCPLS.apk direk atmak yetmiyor arka plandada çalışması lazım dalvik-cache kısmını da hallettim fakat pil konusunda hiçbir gelişme yada artma olmadı bende yazmadım bir değişiklik olmuyor denemeyin derim. Official Jelly Bean P895 için çıkmadı

• kliksada 999 tl ,
    axses kampanyası ile 850 tl 12 taksit ,
    alacam sonnunda :)
  • Ben yukledim 10f yi bir deneyin derim bana gozle gorulur bir degusiklik var gibi geldi yukarida da yazmistim cihaz net,gps,senktonizasyon acik ekran %40 da 2 saatlik telefon gorusmesi sonrwsinda batarya % 77 deydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett21

Ben yukledim 10f yi bir deneyin derim bana gozle gorulur bir degusiklik var gibi geldi yukarida da yazmistim cihaz net,gps,senktonizasyon acik ekran %40 da 2 saatlik telefon gorusmesi sonrwsinda batarya % 77 deydi

10f yi nasıl yüklediniz ben kdz update ile deniyorum olmuyo bir türlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kdz updater ile yukledim diger versiyonlari da denedim en verimlisi bu oldu

• quote:

Kdz updater ile yukledim diger versiyonlari da denedim en verimlisi bu oldu

Nasıl yüklediğini ayrıntılı olarak yazabilir misin acaba
  • Kdz updater ile open europe V10f firmware'i yükledim, pil konusunda hiçbir değişklik görmedim, ses kalitesinde farkedilemeyecek bir düzelme var diğer özeliklerde bir gelişme yok, yukarda anlattığım yöntem ile root olmuyor o kısmı halletmişler, orjinal türkçe v10b den bir farkı yok yüklemeyin derim root yapılamıyor.
  • Arkadaşlar annemin Vu'su :) Bugün öğlen saatlerinde durup dururken kapandı ve bir daha açılmadı.

Şarja taktığımda açma tuşunda ışık yanardı ,artık yanmıyor. Hiçbir tepkime yok alette . Farklı tuş kombinasyonlarını denedim yine olmuyor. Nette ararken birkaç kişide daha aynı problemi gördüm. Servise gidiyor tamir oluyor 10 gün sonra tekrar kapanıyormuş.

Sizce ne olmuş ya da ne yapmak gerekir ?
  • Sarj olduguna dair bir uyari bar mi ekranda
  • quote:

Sarj olduguna dair bir uyari bar mi ekranda

Malesef ekranda görüntü yok ,şarj ışığıda yanmıyor. Annem telefon kapanmadan 15 dakika önce beni aradı..Yani telin şarjı yüzde 80 lerdeymiş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Malesef ekranda görüntü yok ,şarj ışığıda yanmıyor. Annem telefon kapanmadan 15 dakika önce beni aradı..Yani telin şarjı yüzde 80 lerdeymiş !

Ses kisma tusuna basili tutarak bilgisayara baglayinca ekranda software update yazisi cikiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ses kisma tusuna basili tutarak bilgisayara baglayinca ekranda software update yazisi cikiyor mu?

Malesef hiçbir tepki yok. 1.5 aylık telefon durup duruken öldü. Kısmet artık servise gidecek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef hiçbir tepki yok. 1.5 aylık telefon durup duruken öldü. Kısmet artık servise gidecek.

Kapama tuşuna 10 saniye basılı tutmayı denediniz mi?

• Şimdi onuda denedim ama tepki yok... Öldüğü tescillendi sanırım...
  • Cok merak ettim simdi su an bu forumda nereden baksaniz en az 50 kiside vu vardir sanirim sizin haricinizde bu sorunu yasayan var mi acaba

• İki gün önce benim telefonda kendiliğinden kapandı bir 10 dakika açılmadı sonra açmak istediğimde sorunsuz açıldığını gördüm.
  • ben de de variyi telefon. bir de yakında güçlü piller çıakrda onlarla değiştirirsek note dan daha üstün oalcak. dokunmatik enrdeyse dokunmadan alıyor. temel tuşların da hepsi dokunmatik güzel olmuş. genişlik iyi.
  • arkadaşlar kliksadan 999 tl ye adlım 1 hafta önce (chep hediyelrini düşünce düşünce 850 ye geldi )
    konuşmalrda ses biraz sıkıntılı, onun haricinde telefon çok iyi,
    akıcılığı harika ,
    biraz intenet , biraz oyun yeter de artar,

1300 1600- tl verip note almadığıma cok memnunum
  • Selam. Bende de Lg p895 var. Pc yazılımını yükleyip telefona kablo ile bağlanıp bir kaç resim atayım dedim. Sonra telefonda medya ana ekranına girince müzik kısmındaki ikon attığım ilk resim olmuş. Nota şeklindeki ikon yok :S. Bir türlü kaldıramadım. Resmi sildim, medya ana ekranının önbelleğini silip yeniden başlattım, sistem klasörlerini görebilen bir dosya yöneticisi yükleyip "icon, ikon, müzik, music..." diye arama yaptırdım nafile :S. Bir türlü değiştiremedim o resmi. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar bu telefonun artıları ve eksileri nelerdir,yardım edermisiniz? Fiyat 999 TL bayağı iyi gibi geldi ama 4x hd gibi midir acaba bu telefonda içimde hep bir şüphe var?toz ve ısınma problemleri varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.