Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kore sitesinde 4.1.2 ve rootla ilgili bir kaynak buldum ancak anlayamadım.Anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hem e tpici canlandırmış oluruz.

http://www.tinhte.vn/threads/lg-optimus-vu-f100l-s-f200l-s-k-p895-root-and-recovery-tieng-viet-4-1-jelly-bean.1631606/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.

forumda konuyu yeni gördüm.

yaklaşık 2 aydır vu kullanıcısıyım.

ilk olarak niye bu telefonu aldım ?

-işim gereği yanımda sürekli olarak ya tablet ya da laptop bulundurmam gerekiyor. ama gelin görün ki bazen gerçekten onları taşımak zulüm gibi geliyor. hele hele araç yanımda değil ise tam bir felaket. bu yüzden bir phablet almaya karar verdim. hem sürekli yanım da olacak hemde taşıması zor gelmeyecekti. velhasıl kelam kendimizi attık tekno marketlere. bu alanda pek fazla alternatif ne yazık ki yok. ilk olarak yıllardır htc kullanıyorum ve bu yüzden xl ve one x i inceledim. fakat xl ın donanımsal özellikleri çok kötüydü one x ise hem pahalı hemde ekran boyutları istediğim ebatlarda değildi. sonra samsunga uğradık. personel beni görünce şöyle bir gülümsedi (daimi müşterileri olmamdan olsa gerek. evdeki elektroniğin nerede ise yüzde 80 i samsung ). sonra durumu anlattık konuştuk, telefonu tanıttı falan. note 2 nin donanımsal ve yazılımsal özellikleri çok iyi fakat kasası beni hiç cezbetmedi. sanki elimde kalacakmış hissi verdi. oradan da ayrıldık ve lg de çalışan arkadaşımın yanına geçtim ve hemen gel sana bir tane vu verelim dedi. baktım, inceledim kasası tam istediğim gibi. ekran geniş. 1.5 ghz nvidia imzalı quad core işlemci, 32 gb hafıza, ıps ekran falan derken ben 1500 lira civarı fiyat bekliyorum. 1099 tl vede yanında kılıf hediye deyince şaşırdım. aynı zamanda sevindim. bide personel indirimi yapınca 999 tl ye telefonu almış oldum.

konuyu okuyanlar için bir kaç bilgide ben ekliyeyim. öncelikle kasanın sağlamlığı ile başlayayım. yaklaşık 1 hafta önce telefon yaklaşık 2.5 metreden fayans zemine çakıldı ve baya kütürdedi . tamam gitti bu dedim ama telefonu elime aldığımda gördüm ki sadece köşesi ezilmiş. ekranda kasada hiç bir sorun yok.

f/p oranı en yüksek telefon bence.

kimileri için geniş ekran dez avantaj olabiliyor ama benim başlıca alma sebebim bu idi. not programlarında, internette ve bir çok uygulamada geniş ekranın artıları çok fazla.

tek elle kullanma ile ilgili bir kaç yorum okudum ve kullanılamayacağı yönünde yorumlar gördüm. fakat ben hiç bir sıkıntı çekmedim. tek elimle ekranın tüm noktalarına erişebiliyorum. (uzun boylu olmanın avantajlarından biri ).

cpu ve gpu performansı beklentilerimin üzerinde. şu ana kadar donma yada şişme yaşamadım. donanımsal olarak beğenmediğim tek şey ram performansı. tüm test ve incelemelerde telefonun geride kalmasının başlıca nedeni bu (birde yazılımsal sıkıntılar var ama onu da yakında giderecekler).

sorusu, merakı olan olursa yardım cı olmaya çalışırım.

• siteye göz atmadım fakat arkadaşımın verdiği bilgiye göre (kendisi ankara lg merkezde çalışıyor) yapılan son toplantıda lg nin satış sonrası desteği ve yazılım konusunda çok hassaslaştığı ve sadece yazılım konusunda 3000 kişilik bir ekip kurduğunu söyledi. l3 dahil olmak üzere en geç 1.5 ay içerisinde tüm telefonlarına 4.1.2 güncellemesini verecekmiş.

lg nin geçte olsa bu açığını anlaması ve kapatmaya çalışması güzel.

ama yinede çok yavaşlar. bazı markalar 4.2 güncellemelerini yayınlamaya başladılar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Arkadaşlar kore sitesinde 4.1.2 ve rootla ilgili bir kaynak buldum ancak anlayamadım.Anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hem e tpici canlandırmış oluruz.

http://www.tinhte.vn/threads/lg-optimus-vu-f100l-s-f200l-s-k-p895-root-and-recovery-tieng-viet-4-1-jelly-bean.1631606/

Bulduğunuz Lg Optimus Vu'nun bir başka versiyonu olan F100 modelinin P895'in değil hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

merhaba arkadaşlar.

-işim gereği yanımda sürekli olarak ya tablet ya da laptop bulundurmam gerekiyor. ama gelin görün ki bazen gerçekten onları taşımak zulüm gibi geliyor. hele hele araç yanımda değil ise tam bir felaket. bu yüzden bir phablet almaya karar verdim. hem sürekli yanım da olacak hemde taşıması zor gelmeyecekti. velhasıl kelam kendimizi attık tekno marketlere. bu alanda pek fazla alternatif ne yazık ki yok. ilk olarak yıllardır htc kullanıyorum ve bu yüzden xl ve one x i inceledim. fakat xl ın donanımsal özellikleri çok kötüydü one x ise hem pahalı hemde ekran boyutları istediğim ebatlarda değildi. sonra samsunga uğradık. personel beni görünce şöyle bir gülümsedi (daimi müşterileri olmamdan olsa gerek. evdeki elektroniğin nerede ise yüzde 80 i samsung ). sonra durumu anlattık konuştuk, telefonu tanıttı falan. note 2 nin donanımsal ve yazılımsal özellikleri çok iyi fakat kasası beni hiç cezbetmedi. sanki elimde kalacakmış hissi verdi. oradan da ayrıldık ve lg de çalışan arkadaşımın yanına geçtim ve hemen gel sana bir tane vu verelim dedi. baktım, inceledim kasası tam istediğim gibi. ekran geniş. 1.5 ghz nvidia imzalı quad core işlemci, 32 gb hafıza, ıps ekran falan derken ben 1500 lira civarı fiyat bekliyorum. 1099 tl vede yanında kılıf hediye deyince şaşırdım. aynı zamanda sevindim. bide personel indirimi yapınca 999 tl ye telefonu almış oldum.

konuyu okuyanlar için bir kaç bilgide ben ekliyeyim. öncelikle kasanın sağlamlığı ile başlayayım. yaklaşık 1 hafta önce telefon yaklaşık 2.5 metreden fayans zemine çakıldı ve baya kütürdedi . tamam gitti bu dedim ama telefonu elime aldığımda gördüm ki sadece köşesi ezilmiş. ekranda kasada hiç bir sorun yok.

kimileri için geniş ekran dez avantaj olabiliyor ama benim başlıca alma sebebim bu idi. not programlarında, internette ve bir çok uygulamada geniş ekranın artıları çok fazla.

tek elle kullanma ile ilgili bir kaç yorum okudum ve kullanılamayacağı yönünde yorumlar gördüm. fakat ben hiç bir sıkıntı çekmedim. tek elimle ekranın tüm noktalarına erişebiliyorum. (uzun boylu olmanın avantajlarından biri ).

cpu ve gpu performansı beklentilerimin üzerinde. şu ana kadar donma yada şişme yaşamadım. donanımsal olarak beğenmediğim tek şey ram performansı. tüm test ve incelemelerde telefonun geride kalmasının başlıca nedeni bu (birde yazılımsal sıkıntılar var ama onu da yakında giderecekler).

Hemen hemen aynı sebeblerden dolayı Vu'yu tercih etmişiz hocam.

Ben şarj dışında gayet memnunum. Sizin şarj olayınız nasıl, memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

merhaba arkadaşlar.

Hemen hemen aynı sebeblerden dolayı Vu'yu tercih etmişiz hocam.

Ben şarj dışında gayet memnunum. Sizin şarj olayınız nasıl, memnun musunuz?

Gün gün değişiyor hocam. 2 gün gittiğide oldu 12 saatte bittiğide. çok şükür şu ana kadar gün içerisinde yarı yolda bırakmadı. Ben oyle sarj konusuna pek takilmam. Gunu cikarsin yeter bana. Cok sukur gittigimiz her yerde priz var. arada baliga falan gidiyoruz orada da arac sarjlari giriyor devreye.

Gunde en az 40 dk telefon gorusmesi yaparim. En az 1 saat internete girerim. Mesajla pek isim olmasada 3-5 mesaj atarim. Duruma gore 1-1.5 saat oyun oynar muzik dinlerim. Ve bu zamana kadar 12 saatin altina dusmedi. Gun icerisinde sarja takma ihtiyaci duymadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik çaları kilit ekranından yönetebileceğim bir program, widget vs. varmı bildiğiniz?

Kullandığınız güzel widget tavsiyeleriniz varsa onları da alabilirim
  • Ben fabrika cikisi kullaniyorum :)

• Selamlar herkese bende bugun bimeks ten aldim cihazi bimeksin sayfasinda da radyo goruntulu arama var yaziyor bu cihazla goruntulu arama yapabilen varmi birdr benim cihazda hafif cizirti var gibi sizdede var mi ayni durum bunlarin disinda cihaz kesinlikle cok iyi bu cihaz varken sirket bilgisayatima bile ihtiyacim kalmaz sanirim 12 saat sarj sonrasi kurcalamaktan sebep sanirim sarj 6 saat gitti su an yaklasik 9 saat acik 1 saatlik bir telefon gorusmrsi yaptim bana gayet iyi gibi geldi

• Arkadaşlar v10c update yapan var mı neler gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett21

Arkadaşlar v10c update yapan var mı neler gelmiş

nerede var ben güncelle diyorum.zaten son sürümdesiniz diyor.

• bende lg vu (öncelkli tercihim), s3, note 1 , lg 4x arasında kaldım,
    bu tabletphonelar çeşit arttıkça fiyat larda düşecek diye düşünürüm ,

hangi modeli tavsiye edersiniz ( çok uzun tel konuşmam , oyun oynamam , telefonda internet ve kitap okmak dha yoğun olacak)

bir de ne zaman almalı ,

vu2 çıkınca fiyat düşer diyorlar ama , vu nun fiyatı da inse inse 100 lira iner kampanya falan yakalasak 800 e belki gelir...,

çoğu yerde vuda radyo var yazar ama yok sanırım , ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Arkadaşlar v10c update yapan var mı neler gelmiş

nerede var ben güncelle diyorum.zaten son sürümdesiniz diyor.

Bimeksten aldığım cihaza yaptım yanlız dil uçtu şu an cihaz ingilizce olarak çalışıyor v10c de de bir şey yok görsel veya ek ayar olarak bir şey yok görünüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

Arkadaslar sitede turkiyeye ait romumuz var.

http://newsolution24.blogspot.com/2013/01/lg-optimus-vu-p895-flash-files.html?m=1

Romlar için bu siteye bakmanızı da öneririm

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=16

Selamlar lg-phone-firmware.com üzerinden indirdiğimiz dosyayı nasıl atıyoruz benim türkçe dil seçeneği gitti pc-suite üzerinden güncelleme yaptırdı cihaza sonrasında dil uçtu bunu geri yüklersem gelir sanırım türkçe dil seçeneği

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentil

bende lg vu (öncelkli tercihim), s3, note 1 , lg 4x arasında kaldım,
    bu tabletphonelar çeşit arttıkça fiyat larda düşecek diye düşünürüm ,

hangi modeli tavsiye edersiniz ( çok uzun tel konuşmam , oyun oynamam , telefonda internet ve kitap okmak dha yoğun olacak)

bir de ne zaman almalı ,

vu2 çıkınca fiyat düşer diyorlar ama , vu nun fiyatı da inse inse 100 lira iner kampanya falan yakalasak 800 e belki gelir...,

çoğu yerde vuda radyo var yazar ama yok sanırım , ...

tablet telefon sınıfında uygun fiyatlı cihaz arıyorsanız zaten seçenek olarak vu ve note1 var.smartphone olarka bakarsakta s3 ve 4xhd var.4xhd ile s3 arasında kalırsanız bence 4x daha önde.işlemcisi biraz daha hızlı s3 e göre.malzeme kalitesi ve ekran kalitesi daha iyi.

vu ile note1 i kıyaslarsak ta vu donanım olarak daha önde bir cihaz.note çift çekirdekken vu 4 çekirdekli.vu nun batarya sabit hafıza arttırılamıyor,note1 de hafıza kartı takılabiliyor batarya değişiyor.donanım performansı bakımındanda bu kıyaslama vu önde.

fiyat olarak vu2 çıksada şuanki fiyatın çok altına düşmez.zaten bir süre sonrada sıfırını zor bulmaya başlarsınız mecburen yeni model bakmak zorunda kalırsınız.alırken garanti şartlarını araştırıp orjinal distribitör garantili bir cihaz alırsnaız servis durumunda başınız ağrımamış olur.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

Arkadaslar sitede turkiyeye ait romumuz var.

http://newsolution24.blogspot.com/2013/01/lg-optimus-vu-p895-flash-files.html?m=1

Romlar için bu siteye bakmanızı da öneririm

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=16

Selamlar lg-phone-firmware.com üzerinden indirdiğimiz dosyayı nasıl atıyoruz benim türkçe dil seçeneği gitti pc-suite üzerinden güncelleme yaptırdı cihaza sonrasında dil uçtu bunu geri yüklersem gelir sanırım türkçe dil seçeneği

dostum nasıl yapıldığını anlatabilir misin eve gidince denemek istiyorum.Bende 10e olanı yükleyip deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 13 Mayıs 2013; 17:06:13 >

• kdz firmware updater ile yapılıyormuş ancak ben bir türlü beceremedim ya 64 bit işletim sisteminden ya da farklı bir şey var telefon kapalıyken kdz dosyalarını extract ediyor ancak açıkken orada takılıp kalıyor
  • Benim cihaz ingilizce kaldı, :) yapabilen olursa buraya da yazarsa çok seviniriz.
  • Nihayet eski roma geri dönebildim dünya varmış ya :)
  • Selamlar tekrar herkese ben şimdi telefona v10e yi yükledim türkçe dil desteği var telefon açılır açılmaz antutu testi yaptım aldığı skor 12985 aldı bu değer normalmidir,
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.