Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Arkadaslar lg p 895 cihazimdan trt vs. Canli tv izleyemiyorum. Cihazda flhas destegi var diye biliyordum ama acamadim yine trt den dizi videolarini izliyim dedim onda da android chorome desteklemiyor yaziyor bilgisi olan varmi?

Oncelikle internetten ``flash player 11 apk``diye aratarak flash player uygulamasini indirmeniz ve telefonunuza kurmaniz gerek. Sonra izlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 2hafta kadar önce aranıza katıldım.telefondaki donma problemi ile bir kez karşılaştım. Kullanma klavuzunda okumuştum. Telefon donma problemi ile karsılaşıldıgında açma kapama tuşuna 10sn boyunca basılı tutun yazıyordu. Denedim ve problemi hemen çözdü gerçekten. Bu arada arkadaşlar mhl adaptör de aldım. Fakat tv ye bir türlü aktarım yapamıyorum. Buişi beceren arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

quote:

Arkadaslar lg p 895 cihazimdan trt vs. Canli tv izleyemiyorum. Cihazda flhas destegi var diye biliyordum ama acamadim yine trt den dizi videolarini izliyim dedim onda da android chorome desteklemiyor yaziyor bilgisi olan varmi?

Oncelikle internetten ``flash player 11 apk``diye aratarak flash player uygulamasini indirmeniz ve telefonunuza kurmaniz gerek. Sonra izlersiniz.

Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmzdgn

Arkadaşlar ben de 2hafta kadar önce aranıza katıldım.telefondaki donma problemi ile bir kez karşılaştım. Kullanma klavuzunda okumuştum. Telefon donma problemi ile karsılaşıldıgında açma kapama tuşuna 10sn boyunca basılı tutun yazıyordu. Denedim ve problemi hemen çözdü gerçekten. Bu arada arkadaşlar mhl adaptör de aldım. Fakat tv ye bir türlü aktarım yapamıyorum. Buişi beceren arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba.

Bu islem icin micro usb- hdmi cevirici aparatiniz olmasi gerek. Varmis bir aparatiniz. problem olmamasi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 26 Nisan 2013; 23:16:33 >
  • Arkadaşlar bu telefon hoşuma gitti de telefon için acelem yok yaza kadar bekleyebilirim teknosada 1000 tl şu anda acaba şimdi mi alsam yoksa yaza daha iyisini veya daha ucuzunu bulabilir miyim yardımcı olursanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leader00

Arkadaşlar bu telefon hoşuma gitti de telefon için acelem yok yaza kadar bekleyebilirim teknosada 1000 tl şu anda acaba şimdi mi alsam yoksa yaza daha iyisini veya daha ucuzunu bulabilir miyim yardımcı olursanız..

teknoloji sürekli değişen birşey.zamanla illaki yeni modeller çıkacaktır.önemli olan sizin bütçenize göre ihtiyaçlarınızı karşılayan bir cihaz bulmak.bu cihaz bunları karşılıyorsa alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

quote:

Orijinalden alıntı: ylmzdgn

Arkadaşlar ben de 2hafta kadar önce aranıza katıldım.telefondaki donma problemi ile bir kez karşılaştım. Kullanma klavuzunda okumuştum. Telefon donma problemi ile karsılaşıldıgında açma kapama tuşuna 10sn boyunca basılı tutun yazıyordu. Denedim ve problemi hemen çözdü gerçekten. Bu arada arkadaşlar mhl adaptör de aldım. Fakat tv ye bir türlü aktarım yapamıyorum. Buişi beceren arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba.

Bu islem icin micro usb- hdmi cevirici aparatiniz olmasi gerek. Varmis bir aparatiniz. problem olmamasi gerekiyor.

Evet mhl kablom var tüm baglantilari doğru yapmama rağmen görüntü alamiyorum .acaba telefondaki bazı ayarları degistirmem mi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: leader00

Arkadaşlar bu telefon hoşuma gitti de telefon için acelem yok yaza kadar bekleyebilirim teknosada 1000 tl şu anda acaba şimdi mi alsam yoksa yaza daha iyisini veya daha ucuzunu bulabilir miyim yardımcı olursanız..

teknoloji sürekli değişen birşey.zamanla illaki yeni modeller çıkacaktır.önemli olan sizin bütçenize göre ihtiyaçlarınızı karşılayan bir cihaz bulmak.bu cihaz bunları karşılıyorsa alın.

Bu telefon bütçeme de ihtiyaçlarıma da uygun ama Samsung Galaxy S3 internette bu fiyatlarda olunca insan düşünüyor.İnternetten alışveriş taraftarı değilim fakat dediğim gibi yaza kadar vaktim var.Yaza fiyatlar Teknosada,Bimeksde vs. buralara düşerse de pişman olmayayım istiyorum.

n11

n11---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leader00 -- 27 Nisan 2013; 20:40:53 >

• Annem note 2 me el koyduğu için bu telefondan aldım bugün işallah pişman olmam. Şimdi şarja taktım Note 2 yi 4 ay önce 1599 TL ye almıştım.Valideye 1525 TL ye okuttum

yeni çıkan sony experialardan alacaktım ama.Baktım gerek işlemci gerekse depolama alanı ve özellikler açısından ram hariç aşırı bir farkı yok.Sadece şarjda sıkıntı olabilir.Çünkü note 2 nin şarjı 2.5 güne yakın gidiyordu.
    Teknosadan yanında filip cover benzeri kılıfla 1099 TL ye aldım.Üstüne de iyi para kaldı.3 adet ekran koruyucusu+silikon kılıfı da kadıköyden 35-TL ye aldım.Kalan paranın bir kısmıyla yarım altın çaktım.

Şimdi sanırım telefonda radyo yokmuş.Bende Sony'nin MW600 bluetooth+radyolu kulaklığını alayim diyorum.Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Annem note 2 me el koyduğu için bu telefondan aldım bugün işallah pişman olmam. Şimdi şarja taktım Note 2 yi 4 ay önce 1599 TL ye almıştım.Valideye 1525 TL ye okuttum

yeni çıkan sony experialardan alacaktım ama.Baktım gerek işlemci gerekse depolama alanı ve özellikler açısından ram hariç aşırı bir farkı yok.Sadece şarjda sıkıntı olabilir.Çünkü note 2 nin şarjı 2.5 güne yakın gidiyordu.
    Teknosadan yanında filip cover benzeri kılıfla 1099 TL ye aldım.Üstüne de iyi para kaldı.3 adet ekran koruyucusu+silikon kılıfı da kadıköyden 35-TL ye aldım.Kalan paranın bir kısmıyla yarım altın çaktım.

Şimdi sanırım telefonda radyo yokmuş.Bende Sony'nin MW600 bluetooth+radyolu kulaklığını alayim diyorum.Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Şarj konusunda beklentilerinizi minumum tutun derim, telefonun tek kötü yanı bence.

• quote:

Annem note 2 me el koyduğu için bu telefondan aldım bugün işallah pişman olmam. Şimdi şarja taktım Note 2 yi 4 ay önce 1599 TL ye almıştım.Valideye 1525 TL ye okuttum

Sarjda note2 performansini beklemeyin
    onun disinda dediginiz gibi ozellik fiyat acisindan guzel telefon hayirli olsun

• quote:

hayırlısı olsuun iyi alet yaklasık 1 aydır kullanıyorum

• quote:

quote:

teşekkür ederim pil dışında note 2 yi aratmadı.bugün fena gitmedi saat 16:00 da pili doldurmuştum dizimagden 2 dizi izledim toplam 90 dakikadan %51 e düştü o kadarda kötü değil pil olayı

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim pil dışında note 2 yi aratmadı.bugün fena gitmedi saat 16:00 da pili doldurmuştum dizimagden 2 dizi izledim toplam 90 dakikadan %51 e düştü o kadarda kötü değil pil olayı

o kadar kötü değil tabikide ama malum ülkemizde fanboyluk ve hava atma durumu cep telefonlarında esas önemli olan durum olduğundan herkes samsung dışında telefonlara şarjı kötü kamerası kötü vs gibi yorumlar yapıp olayları abartıyorlar.

• Telefonu iki gün önce teknosadan almış bulunuyorum yanında kılıfıyla birlikte benim çok hoşuma gitti severek kullanıyorum şimdilik hiçbir sıkıntısı yok. birde JB gelirse çok iyi olur daha öncede optimus L9 kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903BaraN

Telefonu iki gün önce teknosadan almış bulunuyorum yanında kılıfıyla birlikte benim çok hoşuma gitti severek kullanıyorum şimdilik hiçbir sıkıntısı yok. birde JB gelirse çok iyi olur daha öncede optimus L9 kullandım.

kılıfı ekstradan mı aldınız cihazla birliktemi verdiler?
  • kılıf hediye verildi banada ama pek beğenmedim kenarı köşesini çok iyi korumuyor.O nedenle kadıköyden silikon kılıf aldım tavsiye ederim oldukça iyi koruyor.Bu arada kılıfların hiçbirinde kalemi takacağımız yer yok kalemi nasıl taşıyorsunuz?
  • Arkadaşlar bu eBay da satılan kılıflardan Türkiye'de hala satan bir Allah'ın kulu yok mu?
  • Ben erzurumda kilif bulamadim hayirlisi bakalim

• Kılıf birlikte verildi hediye olarak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.