Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgty89

Samsunglarin flipcover kiliflari gibi.arkasi plastik telefonun kapaginin ustune geciyor.on tarafinada yana acilan on koruma kismi geliyor.
    herhangibir bluetooth kulaklik kullanilabilir

Eyvallah...
    Bi vatana ugramak lazim kilif ve kulaklik icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün üzülerek iade ettim telefonu aldığım mağazaya. Şarjı beni tatmin edemedi.
  • Nokia'nın BH-111 bluetooth kulaklığı ile uyumlu bir şekilde kullanıyor eşim.
    Bir de yurtdışından kalem ve kredi kartı vb. koyabileceğimiz bir kılıf satın aldım. Onunla da gayet şık ve sağlam bir hal aldı.

Bu arada, Kore'de Optimus Vu için Android 4.1.2 güncellemesi yayınlanmış sanırım.
    Buralara gelmesi de uzun sürmez diye düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.. Az once kliksa dan 999.00 tlye ben de bir vuu alarak aranıza katıldım, 100 lira chip para veriyorlar aynı zamanda. 899 liraya iyi gibi geldi bana f/p olarak. Bekliyorum elime geçsin, ben de ilk izlenimlerimi aktaririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

Merhaba arkadaşlar.. Az once kliksa dan 999.00 tlye ben de bir vuu alarak aranıza katıldım, 100 lira chip para veriyorlar aynı zamanda. 899 liraya iyi gibi geldi bana f/p olarak. Bekliyorum elime geçsin, ben de ilk izlenimlerimi aktaririm..

hayırlısı olsun
  • Sağol kardeşim bu arada kliksa dan alınan ürün içinde koruma kılıf çıkmıyor mu acaba?
    Şikayet var sitesinde böyle bir yazı okudum.

• Arkadaslar bende araniza katildim. Buyuk ekran icin tercih sebebim oldu. Cok ta memnun kaldim.

• Arkadaslar bluetooth kulaklik alicam bizim cihaz bluetooth 4 bunla alakali dikkat etmem gereken bi konu vaarrmi. Yani kulaklikta bluetooth 4 olmalimi?? Bluetooth 4 un ozelligi sarji fazla etkilememesiymis arastirdigim kadari ile

• Kimden: msnmtn@hotmail.com
    Gönderilme Tarihi: 18.04.2013 12:28:17
    Kime: <yardim@kliksa.com>
    Konu: 900387644 sipariş

26:39 | .......: 900387644 sipariş kodunda bir ürün siparis ettim dün gece. Ürün kutusu içinden koruyucu kılıf çıkmadığı şeklinde şikayetler olmuş siteniz için. Ben de aynı sorun yaşamak istemiyorum. İlgilenirseniz.

Sayın İlgili,

kliksa.com'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

LG P895 OPTIMUS VU BLACK AKILLI TELEFON ürünün kutu içeriğinde kılıf bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    kliksa.com

acaba lg türkiyeyi arasam bana yardımcı olurlar mı?
  • beyler vatandan jabra bt2045 b kulaklık aldım gayet güzel fiyatı 53tl idi kasaya gittim 29tl semt pazarı kampanyasımı ne tavsiye ederim
  • kliksa.com'dan gelen kutu içeriğinden kılıf çıkmıyor.
    Ben sorduğumda LG Electronics ile irtibata geçip bana bir tane göndertmişlerdi.
  • bu hafta sonu teknosalarda vu 999tl ye düşüyor.almak isteyenlerin bilgisine.

bu arada jelly bean yakında gelecek diye duydum vu larada.l9 lara gelmiş şuan imei nosuna göre güncellemeler geliyor l9 larda cihazlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1

Bugün üzülerek iade ettim telefonu aldığım mağazaya. Şarjı beni tatmin edemedi.

bu fiyata bu segmentte şarjı uzun giden cihaz yok.note1 de aynı durumda.anca note2 uzun gidiyor onunda fiyatı malum.
  • Arkadaşlar Bu Cihazı root'layan varmıdır.
    Bir haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım.
    Yardımcı olabilecek yokmu.
  • Arkadaşlar root nasıl yapacağız anlatacağım:

1-) ayarlar-geliştirici seçenekleri-usb hata ayıklama tıklı olacak.
    2-) ayarlar-bağlantı-usb bağlantı tipi-LG yazılımı tıklı olacak.
    3-) pc suite i kurun ve telefonu pc nize tanıtın. Bilgisayar ve telefonu bir kez açıp kapatmanız faydalı olur. ve virüs programlarını kapatın.
    4-) ayarlar-geliştirici seçenekleri-masaüstü yedekleme şifresine girin-mevcut şifreyi girini boş bırakın kabul etmezse 1111 gibi basit bir şey girin, yeni şifre seçine istediğiniz şifreyi girin ve gene altında şifrenizi doğrulayada aynı şifrenizi girin.- alttaki yedekleme şifresini belirle deyip çıkın. (burada bir kaç deneme yanılma yapın şahsen ben öyle yaptım)
    5-) Pc nizde ''adb_restore_rooting-v1.2'' öncelikle bu programı edinmeniz gerek. aşağıdan indirebilirsiniz. 1,61 mb lık ufak bir program. zipli programı bir dosyaya açın. içinden ''rooting'' yazısını çift tıklatın. llink:http://speedy.sh/FFSUe/adb-restore-rooting-v1.2.zip
    6-) telefonunuzda tam geri yükleme diye bir menü çıkacak. bu menüde ''lütfen cihazınızı şifrelemek için kullandığınız şifreyi aşağıya girin'' ibaresine 4. adımda belirlediğiniz şifreyi **** girip ''verilerimi geri yükle'' tıklayın
    7-) telefonunuz açılıp kapanacak ve süper user izni almış olacaksınız.

ben şuan rootlu kullanıyorum. hiçbir programım hiçbir şey silinmedi. sizin de silinmeyecek diyemem. bu sebeple şiddetle yedekleme yapmanızı öneriyorum. ve daha herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. hepinize hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 21 Nisan 2013; 20:08:19 >

• 200 tl daha veri note 2 alinabilir. Kart destegi var, batarya cikiyor, genis ekran, yazilim destegi var, parca destegi var, ikinci el pazari var, varda varr....

• quote:

Orijinalden alıntı: 9metal_99

200 tl daha veri note 2 alinabilir. Kart destegi var, batarya cikiyor, genis ekran, yazilim destegi var, parca destegi var, ikinci el pazari var, varda varr....

siz 1200 tl ye note2 yi kaçak alıyorsunuz heralde.distribütör garantili o fiyata nerede var?

parça desteği,garanti bakımından şuan lg samsung tan çok önde.batarya çıkma hafıza kartı istiyorsanız note2 daha iyi ama 1200 ye garantili yoktur.
  • Bu paraya bu ozellikler bu kalite baska yerde yok....
    Samsungun da bu denli kalite oldugunu bilmiyordum....

• Arkadaslar sitede turkiyeye ait romumuz var.

http://newsolution24.blogspot.com/2013/01/lg-optimus-vu-p895-flash-files.html?m=1

• Arkadaslar her ne sebeple olursa olsun vu almis bulunuyoruz. Bu sebeple bundan sonra ya telefonun tadini cikaracagiz yada satip kurtulacagiz. Ben birinci şıkkı tercih ediyorum. Benim icin onemli olan telefonumdan internette rahat gezinmem. Sayfalar pcdeki gibi rahat. Ekran enine boyuna genis benim aksine en cok hosuma giden ozelligi 4:3 ekrani. Samsung kotu diyemeyiz. Uzunca zaman s2 kullandim. Onunda vardi kasintilari vs. 1.000 veren 1.200 verir denirse 1.200 veren 1.400 u 1.400 u veren 1.600 u verir deriz ve bu isin sonu gelmez. Bence golge etmeyin baska bir ihsan istemeyiz azizim. Biz daha nice romlar kurar tepe tepe kullaniriz telefonlarimizi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.