Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar root yapma konusunda acemiyim. Nette araştırdım bir türlü net bir sonuç bulamadım. Çok uğraştım ama bir türlü sonuca varamadım.

Burda yazanları uyguladım olmadı maalesef.

http://forum.andronova.net/showthread.php?53278-LG-Optimus-Vu-P895-Nas%FDl-Root-lan%FDr
  • Arkadaslar bu cihazda 4 g varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G yok.
  • yaw arkadaşlar bişey soracaktım markette real boxing diye bi oyun var sadece tegra için yazıyor indirip kurdum ama cılmıyor acabilen yada oynaya bilen varmı.. bizim cihazda tegra 3 ve donanım olarak kaldırması lazım ama bir türlü acamadım
  • Arkadaslar cihazi bugun teknosadan aldim daha onnce samsung mini gt s 5570 kullaniyordum. Alet gayet guzel alacak arladaslara tavsiye ederim 999 tl teknosada.,.. s 3 mini fiyati neredeyse internet hizi gayet iyi 3 g ile.... boyitunu once yadirgiyosun sanra boyutundan oturu sevmeye basliyosun aleti benim oyunla pek isim olmuyor internet hizi 3g onemliydi oda gayet hos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Note 1 yerine Optimus Vu tercih etmeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetosm

Arkadaşlar root yapma konusunda acemiyim. Nette araştırdım bir türlü net bir sonuç bulamadım. Çok uğraştım ama bir türlü sonuca varamadım.

Burda yazanları uyguladım olmadı maalesef.

http://forum.andronova.net/showthread.php?53278-LG-Optimus-Vu-P895-Nas%FDl-Root-lan%FDr

Yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş
  • antalya özdilek teknosada vu yanında kılıf hediyesi var.ilgilenenlere duyurulur.

kılıf hediyesi kutu içinde çıkmıyor.ekstra olarak yanında veriliyor.kutu içinde kalem çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1

Galaxy Note 1 yerine Optimus Vu tercih etmeli miyim ?

bence tercih edilir.tegra 3 işlemci dahili 32 gb hafiza gibi özellikler artıları.tek eksik hafıza artırılamaması ama o da bence 32 gb dahili hafıza ile gayet yeterli oluyor hafıza kartına gerek kalmıyor.ips panelde amolede göre daha doğal görüntü veriyor.bence tercih edilir.999tl fiyat bu telefon için bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

bence tercih edilir.tegra 3 işlemci dahili 32 gb hafiza gibi özellikler artıları.tek eksik hafıza artırılamaması ama o da bence 32 gb dahili hafıza ile gayet yeterli oluyor hafıza kartına gerek kalmıyor.ips panelde amolede göre daha doğal görüntü veriyor.bence tercih edilir.999tl fiyat bu telefon için bedava.

Tesekkur ederim biraz önce aldim vatandan , getcekten basarili bir urun.ilk defa lg kullaniyorum.sarjida 1 gun giderse tadindan yenmez

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim biraz önce aldim vatandan , getcekten basarili bir urun.ilk defa lg kullaniyorum.sarjida 1 gun giderse tadindan yenmez

Hayirli olsun.sarj olayi tamamen kullanciya gore degisir.full oyun internet konusma olursa 1gunu zor bile gorur

• quote:

antalya özdilek teknosada vu yanında kılıf hediyesi var.ilgilenenlere duyurulur.

kılıf hediyesi kutu içinde çıkmıyor.ekstra olarak yanında veriliyor.kutu içinde kalem çıkıyor.

Ben iki gun once erzurum teknosadan p :895 aldim hediyeden bahsetmediler... bi mail cekeyim tteknosaya sakatami geldik

• quote:

Bende baya bi arastirma yaptiktan sonra lg p 895 aldim marka takintim yok alet cok iyi internette 3 g ile neredeyse masa usftunden hizli

• İlk gun bugun cihazla.suan icin Buyuk ekrani Beni cezbediyor.ama kulaklik sart , konusurken baya buyuk Geliyor :) Sarji biraz hizli tukeniyor ama ekrana gore normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

quote:

antalya özdilek teknosada vu yanında kılıf hediyesi var.ilgilenenlere duyurulur.

Ben iki gun once erzurum teknosadan p :895 aldim hediyeden bahsetmediler... bi mail cekeyim tteknosaya sakatami geldik

Her magazada hediye yok.lg nin elemani oldugu yerlerde ekstra veriliyo suan

• quote:

quote:

quote:

Vatan dan aldim ben.yaninda flipcoverini verdiler.baya kaliteli ve lnce kilif.Kilifi isteyin alirken.vatanlarin çoğunda var.

• Telefon kilitliyken biri aradığı zaman cevaplamak için kaydırarak açmak gerekiyo ve bunu yaparken nedendir bilmiyorum kasıyor. Kilitli olmadığı zaman tek dokunuşla açıyor o iyi oluyo. Kilitliykende öyle yapma şansımız varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Nasil. Bi kilif bu cihaz icinemi giriyor yoksa kapakli falan mi defter gibi resim vs paylassbilirmisiniz

• Birde bluetuth kulaklikla kullanan varmi nasil temin ederiz bilgisi olan arkadaslar paylasirsa

• Samsunglarin flipcover kiliflari gibi.arkasi plastik telefonun kapaginin ustune geciyor.on tarafinada yana acilan on koruma kismi geliyor.
    herhangibir bluetooth kulaklik kullanilabilir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.