Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FTX58

arkadaslar yaklasik 10 aydir vu kullaniyorum fakat soyle bir sorunla karsi karsiyayim telefona kulakligi takinca kulaklik kendi kendine cikiyor yuvasindan sizdede bu sorun varmi sahsen bu sorun bana kafayi yedirtiyor garantiye gotursen bir sey deyisirmi saygilar

Farklı kulaklıklar ile deneyin eğer sorun devam ediyorsa servis yolu gözüküyor demektir.

• orjinal kulaklığını kullanmıyorum zaten cx200 kullanıyorum fakat kendi kulaklığındada aynı sorun var kulaklık çok kolay çıkıyor

şahsen otobüste giderken çok sinir ediyor. arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi garantiye gideceğim.
  • Merhaba arkadaslar,

Benim vuda arada bir ekranin bittigi sol cerceve isiginda titreme okuyor, sonra kendi kendine duzeliyor, sizin vu larda oluyor mu boyle bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U
  • Htc Sensation ile Vu'yu takas yapmak istiyorum. Sizce uygunmudur? Yani Vu'yu önerirmisiniz?
  • sukrugzdm hocam bende oyle bir sorun yok. bu arada kendi sorunumu kendim cozdum birde bu cohazin bataryasini nereden bulabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

sukrugzdm hocam bende oyle bir sorun yok. bu arada kendi sorunumu kendim cozdum birde bu cohazin bataryasini nereden bulabiliriz

Alttaki 2 vidayi sokunce arka kapak acildi mi yoksa

• hocam vidaları hiç sökmeyi denemedim bataryayı istememin amacı malum sarj çok çabuk gidiyor pil daha hızlı eskiyor birde bizim telefon yedek parça konusunda biraz sıkıntı onun için sordum. bu arada sizin telefonda son durum ne
  • Pil stogu yapacaksin sanirim her ihtimale karsi :)) bende suan sorun yok, cok nadir zamanlarda oluyor titreme, gecen gunde haber okurken bi anda kitlendi kaldi tlf, kendi kendinede reset atmadi, acma kapama dugmeside kar etmedi, tlfon isinmaya basladi, son care vidalari sokup bataryaya ulasmayi denecektim ki kendi kendini resetledi, ufaktan uzuyor beni bu durumlar, oysaki cok seviyorum vu yu

• Bugün itibari ile Vu'ma veda ettim.
    Artık bir G2 kullanıcısıyım.

Güzel telefondu ancak şarj olayı berbattı.

Yine de elimden geldikçe sorulara cevap vermeye devam edeceğim.

Esen kalın
  • Hayirli olsun Ugur, bu arada ekranimin icine tozlar kacmis 2 gun evvelsine kadar yoktu, nasil olurda kacabilir sizce, servise gondersem garantisinden temizlerlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cernobill -- 29 Aralık 2013; 17:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukrugzdm

Hayirli olsun Ugur, bu arada ekranimin icine tozlar kacmis 2 gun evvelsine kadar yoktu, nasil olurda kacabilir sizce, servise gondersem garantisinden temizlerlermi

Teşekkür ederim, servis ücretsiz olarak temizleyecektir. Ancak telefonunuz daha önceden hiç açılmadıysa sırf bu yüzden bence göndermeyin.
  • s3 3000 lik batarya gibi bu telefona uyumlu bi batarya yokmu. birde sacma olacak ama g2 nin bataryasi buna olurmu

• bu arada ekran parlaklığı 50 yi geçtikten sonra ekranı titreyen varmı telefonun taksidi bitti sıkıntı çıkarmaya başladı ahh o lg yi varya
  • FTX58 F kullanıcısına yanıt
    Arada bir titriyor ama surekli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrugzdm

Arada bir titriyor ama surekli degil

Bu bir çok Lg' de var arkadaşlar.

Bunu önlemek için Lux Auto Brightness uygulamasını kullanın, çok daha iyi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux
  • arkadaşlar öncelikle sorum şu bu optimus p895 aynı zamanda optimus p 895 vu olmak üzere iki sürüm mü ikinci sorum ise şu aşırı donma yapıyor cihaz buna bir çare varmı ya ?
  • Arkadaslar su g2 nin batarya vu ya olmazmi hani olsaydi cook iyi olurdu onun icin soruyorum

• Arkadaşlar merhaba. Telefonumun sesini kapattığımda ya da titreşime aldığımda kısa bi süre sonra kendiliğinden sesi açılıyor. Aylardır böyle, devamlı kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bilgisi olan var mı, ne olabilir sıkıntı?

• Buralar çok sessiz millet elden çıkardı galiba vu ları

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.