Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G2 bataryasını deneyen oldumu aradaslar vu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort olacak ama benim hanım 2. Kattan düşürdü telefonu dokunmatik dağıldı iç ekran sağlam sadece dış dokunmatik alıcam çalışıyordu artık oda algılamıyor önerisi olan?

• Vatan'dan aldığım Vu satılıktır,ilgilenen olursa ulaşabilir
  • 79Emre06 7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ne kadara satıyorsun özelden fiyat alabilir miyim
  • merhaba arkadaşlar bende genpa garanrili i phone 4s var..üzerine fark alacağım vu cihazıile veya vu2 ile kafa kafaya takas yapabilirim
  • merhaba arkadaşlar kuzenimden garantisi 5 ay kalmış vu almayı düşünüyorum 400 tl ye fiyat uygun mu sizce ?

önerirmisiniz?
  • okyanuscelikol kullanıcısına yanıt
    Temiz bir cihazsa iyi fiyat, sahsen ben 500 den asagiya vermem

• bu telefonu iphone 7ye 8e bile değişmem goygoy fanatizm falan yapmıyorum... param yok ondan da söylemiyorum gerçekten değişmem çünkü dev gibi telefon aga elim büyük gözüm bozuk hem tablet hem telefon olarak mükemmel bir cihaz..
    bıktımm artık cücük kadar telefonlardan aldım bunu rahat ettim..

cücük kadar telefon kullanmaktan bıktıysanız bir de parmaklar kalınsa kaçırmayın
    ikinci elleri yarı yarıya ucuz
    verdiğiniz parayı karşılar
  • Çok memnun olduğum optimus vu uygulama açmak isterken bi anda dondu açıldı bişiler oldu sonra yeniden başlatayım dedim bir daha açılmadı teknosaya verdim cihazı bakalım sonuç nasıl olacak çihaz hiç tıklamıyor açılma gayreti falan bişi yok sizce arıza ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Çok memnun olduğum optimus vu uygulama açmak isterken bi anda dondu açıldı bişiler oldu sonra yeniden başlatayım dedim bir daha açılmadı teknosaya verdim cihazı bakalım sonuç nasıl olacak çihaz hiç tıklamıyor açılma gayreti falan bişi yok sizce arıza ne olabilir

vunun kronik anakart arızası bence

benim de aynı şekilde olmuştu.
    2 kere anakart değişimi yapılmıştı.
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Yeni bir cihaz verseler iyi olur bu sürekli tekrarlanacak galiba, birde lg türkiyede garanti bitimi şubat 2015 görünüyor ben cihazı 2013 nisanda aldım, teknosa iade edilen cihazı bize sattımı acaba kafama takıldı.

• quote:

Yeni bir cihaz verseler iyi olur bu sürekli tekrarlanacak galiba, birde lg türkiyede garanti bitimi şubat 2015 görünüyor ben cihazı 2013 nisanda aldım, teknosa iade edilen cihazı bize sattımı acaba kafama takıldı.

Faturanız mevcutsa nisan ayı geçerli olacaktır.

Gelişmelerden haber verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Ana kart değişmiş yazılım atılmış cihaza daha elime geçmedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Ana kart değişmiş yazılım atılmış cihaza daha elime geçmedi.

Umarım tekrarlamaz hocam, benim ki iki ay sonra tekrarlamıştı.

• merhaba arkadaşlar.forumu yeni farkettim.birkaç sayfaya göz gezdirdim.tel alalı 1 yıla yakın oldu nazar değmesin bir sorun yaşamadım.oyun performansı bence iyi hiç kasmıyor.ne kadar 3d yeni oyun varsa yükledim.yüklü 25 uygulama 8 tane 3d oyun var.

DONMA konusunda yardımcı olayım bir kere başıma geldi .Açma tuşuna telefon elektriği kesene kadar basılı tutuyorsunuz aynı laptoplardaki gibi elektiriği kesiyor.sonra normal açtım açıldı birdaha da olmadı.

Bu ara bi sıkıntı var forumlara mesaj yazarken yada sms vs. tuş takımı kasıyor ara ara.bu sorunu yaşıyan yada sebebini bilen varmı?
  • Benim vu 5. kez tamire gitti
    direk para iadesi talep ettim. güzel telefondu ama yeter be kardeşim bu olaylar yüzünden yedek telefon aldım kendime.
    para iadesi vermeseler bile üstüne fark verip lg g2 alamammı arkadaşlar böyle birşey olurmu.
  • Güzel telefon hoş telefon da, arkadaş 4 çekirdek işlemci koyduğun telefona 1gb ram konur mu? Kasmanın ana sebebi bu hele kamerası yok mu? Ânı yakalama diye bir şey yok çünkü önce kamerayı ikna etmeniz lazım. Zaman zaman ekran titremesi ve kamerada ki sorunları nedeniyle servise gönderdim ban de bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangul66 -- 31 Ocak 2015; 0:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangul66

Güzel telefon hoş telefon da, arkadaş 4 çekirdek işlemci koyduğun telefona 1gb ram konur mu? Kasmanın ana sebebi bu hele kamerası yok mu? Ânı yakalama diye bir şey yok çünkü önce kamerayı ikna etmeniz lazım. Zaman zaman ekran titremesi ve kamerada ki sorunları nedeniyle servise gönderdim ban de bakalım hayırlısı

Telefonun akıbeti nedir hocam
  • Merhaba arkadaşlar benimm telefon koreden geldide.Dil olarak sadece ing ve korece var.Buna dil paketi yükleyebilirmiyim ve içindeki 30 a yakın lg uygulamasını nasıl silerim ?
  • kimse yokmu konuda arkadaşlar tv uygulamanızın adı nedir biriniz yazsa keşke
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.