Şimdi Ara

LG P970 Ağ Ayarları (Mobil Şebekeler) Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG P970 Optimus Black ve telefon operatorumun arasında kaldım, şaşkınım!
    Şöyle ki;

-3 ay önce satın aldıgım bu telefonla operator üzerinden aldıgım internet hakkımı doya doya kullanıyordum, ve her seferinde -etrafta wireless bir ağ yoksa,dışarıda mesela- sadece (Resim1) 'Veri Etkinleştir' ikonuna basıyordum mutlu mesut...

-Ne olduysa 1-2 gün önce oldu, dünden beri aynı metotla giremez oldum*,işin garibi uygulamalarımın internete baglanmasında hiç bir problem yok!** sadece tarayıcılarla internete girmek istedigimde geleneksel "...istedigin sayfaya ulasılamıyor, sunu bir deneyin, suna baktınız mı?..." seklinde uyarılar veriyor.

-Tam bu esnada üstteki durum çubugunda neler oluyor?: (Resim2) Herhangi bir sayfaya girdikten sonra, yükleme yaparken (daha dogrusu yapamadıgını farkettiği anlarda) sinyal seviyesini gösteren ikonun hemen yanındaki ikon arkadaş "asagı&yukarı ok ve E harfi" ve "aşağı&yukarı ok ve 3G harfi" ikonları arasında gidip geliyor, hatta kırmızı-mavi gibi renk değişimleriyle her zamanki 'bir hareket var!' mesajını veriyor.. bir de dediğim gibi okların üstündeki ikon 'E' harfi ile '3G' arasında değişiyor ve son olarak 'E' de kalıyor...zaten ardından da '...istedigin sayfaya ulasılamıyor..."uyarısı geliyor.

ne edeceğimi bilemiyorum arkadaslar,dedigim gibi şaşkınım!

ayar/tarayıcı önerisi/web sitesi ne varsa, yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim arkadaslar.

teşekkür ederim,selamlar

------
    *ilk aldıgımda burun kıvırıp okumadıgım kullanma kılavuzu bulunup okundu
    derdimi anlatan kelime gruplarını internette aratıldı
    Ağ ayarları->Mobile Şebekeler dolasıldı
    avea çağrı merkezinin yolladıgı ayar denendi
    son 1-2 gündür kurdugum uygulamalar kaldırıldı
    farklı tarayıcılar denendi

**google play stora giriyorum, uygulama/dosya indirebiliyorum, diger internet üzerinde calısan uygulamalarda problem yok,hız testi yapıyorum

• Güncelleme yapınız yada telefonunuzu hard reset yöntemi ile formatlayınız.. en son yüklemiş olduğunuz uygulamalar sorun çıkartmış olabilir. Fabrika ayarlarına dönebilirsiniz.
  • @_blackmamba_,
    teşekkür ederim öncelikle,
    hard reset/fabrika ayarlarına geri dönmeyi bir sonraki adıma bırakmak istiyorum aslında..
    şunun cevabını bir bulabilsem:daha 2 gun oncesine kadar problem yoktu, hatta su an da 3G'yi kullanabiliyorum,sadece tarayıcılarla interneti kullanamıyorum...

-operator müşteri hizmetleriyle de görüştüm tekrar...
    mobil ag ayarları>Ağ Modu:GSM/WCDMA (otomatik mod) seçili..
    mobil ag ayarları>Erişim Noktası Adları>Avea Internet altındaki 'Proxy,Port,Kullanıcı Adı,Sifre' gibi secenekleri değiştiremediğimi farkettik çağrı merkezindeki çalışanla birlikte...'işletim sisteminizi bi güncelleyin' dediler artık...

-android'in LGP970'ler için 4.0 sürümünü cıkarmış,bendeki 2.2.2!
    güncellemeye gerek var mı?

-yarın LG Müşteri Hizmetlerini arayacagım...

herkese teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.