Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yansıtmalı modellerde illaki lümen ve kontrast kaybı olur aynadan dolayı. Ancak canlı renkler için her koşulda iyi bir perde, ya da özel bir duvar boyası şart. Görüntüde projeksiyonun önemi %60, perde önemi %40 diyebiliriz rahatlıkla. Bir de doğru şekilde kalibre etmek lazım tabi. Görüntü akışkanlığı projeksiyonun her görüntüyü 60hz de veriyor oluşundan dolayı led tv modellerinden farklıdır. Led tv lerde görüntüyü yazılımsal olarak 100hz, 200hz'e çıkaran özellikler var. Gerçek sinema görüntüsü bu değil. Hatta baya kötü oluyor filmlerde. Stüdyoda çekilmiş (soap opera diye tabir edilen) görüntülere dönüşüyor filmler. Ama kayan yazılarda, futbol maçlarında iş görür.
  •  LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500

yalnız oğlum ağladı cihazı götürürken ona üzüldüm. daha önce evde 65" uhd tv vardı. yine televizyon alacağım dedim, ben televizyon istemiyorum ben projektör istiyorum dedi. uygun fiyatlı 2. el ya da bir kampanya falan yakalarsam ufaklık için alacağım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distinctive

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500

yalnız oğlum ağladı cihazı götürürken ona üzüldüm. daha önce evde 65" uhd tv vardı. yine televizyon alacağım dedim, ben televizyon istemiyorum ben projektör istiyorum dedi. uygun fiyatlı 2. el ya da bir kampanya falan yakalarsam ufaklık için alacağım yine.

Resim çok bulanık çıkmış ama bu haliyle bile renklerin kötü olduğu belli. Büyük ihtimalle duvarınızın boyasından kaynaklıdır. Tv yoğunluklu izliyorsanız 65'' işinizi görecektir tabi ki. Projeksiyon ne olursa olsun asıl olarak film izleme amaçlı kullanılmalı. Çocuğunuz için ikinci el uygun fiyata 1280x800 projeksiyonlara bakabilirsiniz. Lg Pw800, 70 vs. çocuğu sevindirmeye yetecektir. Led oldukarı için lamba derdi de olmaz.

• Buat'ı da çok pis yere yapmışlar.

Bu nisbeten daha temiz çıkmış gibi. Renkler çok da kötü değil lakin cansız ve soluk sayılır. Bu duvar alçıpan ondan farkeder mi bilemiyorum ama aynı renk evin başka duvarlarında şu cihazı kullanıyorum "Viewsonic PJD5253 3.300 Ansilümen 1024x768" buna göre çok daha canlı. Arkadaşımdan ödünç aldığım bir cihaz, aslında fiyatı da uygun ama hdmi girişi yok.

Ben de aslında film için aldım, filimadami.com'a üyeliğim var, fena bir izleyici sayılmam. Ama aynı yerde tv de izlendiği için eşimle aramda sıkıntı oldu. Yine de sevdim bu projeksiyon işini, ortamı hallettiğim an tekrar kuracağım sistemi. Bu arada cihazı 2950'ye teknosa'dan almıştım. Güzel bir kampanya. Bir de mağazadan teslim alırsanız 125 TL, garanti bonus'a da ekstra 50 TL indirim var. Düşünen varsa faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 22 Temmuz 2016; 17:09:01 >

• Teknosanın sitesinde 3499 yazıyor, siz hangi mağazasından aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Teknosanın sitesinde 3499 yazıyor, siz hangi mağazasından aldınız?

Ben PF1000ut modelini almıştım. yakın atım cihazı.

İnternet sitesinden satın alıp ürünü mağazadan teslim al seçeneğini seçerseniz 150 TL indirim oluyor pf1500'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 22 Temmuz 2016; 17:32:43 >
  • Bir yandan tv'lere bir yandan da projektörlere bakıyorum sürekli. LG bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Diğer cihazların, bakımları, gürültüleri, lamba ömrü vs. benim gibi standart kullanıcılar için uğraşılacak iş değil. LG'nin kasası, kumandası, ekran menüleri çok ileride bence. Diğer markalarınki yan sanayi gibi kalıyor LG'nin yanında. Şu aldığım cihazın renkleri biraz daha canlı olsaymış, biraz daha keskin olsaymış yetecekmiş. Bunun bir geliştirilmiş versiyonunu ne zaman piyasaya sürerler acaba? Kısa atım olayını ayrıca çok sevdim.

Bu arada rainbow efektinin beni çok rahatsız ettiğini söylemiştim daha önce. Aldığım cihazda minimum düzeyde hissettim. Oda siyah-beyaz kliplerde ama dediğim gibi rahatsızlık vermeyecek düzeyde. Bu da diğer markaları eleyip LG'nin yeni ürününü beklemek için bir sebep benim açımdan.
  • Paylaştığınız resimlerden renklerin soluk olduğu belli zaten. İlginç pf1500 ile 1000ut teknik olarak aynı cihazlar. Sadece birisi yansıtma için ayna kullanıyor. Sanırım kaybın nedeni bu. Bende renkler aşağıdaki gibi. Karanlıkta cep telefonu kumlu çekiyor ama apple tv nin pastel arayüzünde bile renklerin canlı olduğunu görebilirsiniz.

• Sizdeki renkler gayet canlı. Benim duvarın rengi de mutlaka etken olmuştur. Aslında açık gri renk,çok da etkilememesi lazım gibi geliyor. Dün viewsonic'i denedim aynı yerde, hiç fena değildi. Dediğim gibi LG'nin yeni serisini bekleyeceğim. PF1500'ün özellikleri kırpılmamış versiyonu bile oldukça cazip olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 23 Temmuz 2016; 10:07:12 >
  • PF1000UT'nin fiyatı Teknosa'da 2947 TL. Ben çekle 2450'ye mal ettim. Düşünenler kaçırmasın. Gittigidiyor mağazasında 100 TL chip para veriyor Axess karta.

GittiGidiyor
    LG PF1000UT PJTR MOBILE SMART FHD LED PROJEKTÖR Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-pf1000ut-pjtr-mobile-smart-fhd-led-projektor-226514923

• LG PF1000UT 'un PF1000 'dan ne farkı var? Bide 1.200 dolarlık bir ürün nasıl 3.000 bin liraya satılabiliyor? Bu arada fiyat yeniden 4.500 lira olmuş..

Şu fiyat politikalarını anlamıyorum. Şu kampanyayı pf1500 'e yapsalar ama burda satılanın özellikleri kırpılmış deniliyor ona da değer mi bilemedim.

Sırf bu yüzden Abd'den pf1500 getirmeyi düşünüyorum arkadaş vasıtasıyla amazondan alacak. Acaba gümrükten geçirirken problem olur mu ya da üründe bir problem çıkarsa burada lg bayi ilgilenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfy94

LG PF1000UT 'un PF1000 'dan ne farkı var? Bide 1.200 dolarlık bir ürün nasıl 3.000 bin liraya satılabiliyor? Bu arada fiyat yeniden 4.500 lira olmuş..

Şu fiyat politikalarını anlamıyorum. Şu kampanyayı pf1500 'e yapsalar ama burda satılanın özellikleri kırpılmış deniliyor ona da değer mi bilemedim.

Sırf bu yüzden Abd'den pf1500 getirmeyi düşünüyorum arkadaş vasıtasıyla amazondan alacak. Acaba gümrükten geçirirken problem olur mu ya da üründe bir problem çıkarsa burada lg bayi ilgilenir mi?

Burada satılan pf1500'ün smart özellikleri yok. Onun dışında abd de satılandan farklı olarak 3d var. Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Zaten dts desteklemeyen cihazda smart olsa, player olsa ne olur. Bir android stick ya da apple tv her halükarda lazım. Bu konu forumdaşlar tarafından fazla abartılıyor. Uygun fiyata bulursanız garantili bir şekilde Türkiyeden alın derim.

• beyler motorlu eniyidini kullandim hepsi yalan fiil didi acik mat polisan vur bak bakslim goruntuye geridi bos geri kalan parayla et pirzola yoyin bakin keyfinize ben goruntu delisiyim o kadar soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler motorlu eniyidini kullandim hepsi yalan fiil didi acik mat polisan vur bak bakslim goruntuye geridi bos .

merhaba arkadaşım hangi boyadan bahsediyorsun.birazdaha açıklarmısın.teseşşkür ederim
  • hangi boya?
  • lg pf1500 mü yoksa benq w2000 mi? ikisi arasında kaldım
  • Pf 1500g ile aranızdayım. Perde olarak Specta 265x150 mat beyaz motorlu sipariş ettim. Kurulumdan sonra foto ve videoları paylaşırım.
  • merhabalar

hem iç mekanda hem de dış mekanda (gunduz, parlak bir ortamda ) maç izlemek icin projeksiyon almak istiyorum.

LG Pf1000UT yi onerir misiniz?

tesekkurler
  • Arkadaşlar merhaba bende bu gün LG pf1000ut modelini aldım ilk deneyimim sanırım arzu ettiğim kristal netliğini elde edemedim ama makinayı tanıdıkça bu sorunu çözerim diye düşünüyorum .aranızda alıpta benim gibi netlikten şikayetçi olan varmı yoksa bu bana özel Bi sorunmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Pf 1500g ile aranızdayım. Perde olarak Specta 265x150 mat beyaz motorlu sipariş ettim. Kurulumdan sonra foto ve videoları paylaşırım.

Bence bu cihaza bu perde abartı olmuş. O büyüklükte yeterli parlaklık vereceğinden şüpheliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 6 Eylül 2016; 22:01:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.