Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke türkiye de özelliklerinden kırpılmamış versiyonunu satsalardı. pf1500g diye aldığımız modelde amerika da alınan pf1500 modeli arasında dolu özellik farkı var, smart tv sidir vs vs. hatta yabancı bir forumda eu modellerinin ölçülen lümen değerleri 700 iken abd modellerininki 900 çıkmıştı. orda soğumuştum. halbuki pa1000ut dünyadaki en dolu modellerden biri ülkemizdeki. abd dekilerde smart kumanda vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

keşke türkiye de özelliklerinden kırpılmamış versiyonunu satsalardı. pf1500g diye aldığımız modelde amerika da alınan pf1500 modeli arasında dolu özellik farkı var, smart tv sidir vs vs. hatta yabancı bir forumda eu modellerinin ölçülen lümen değerleri 700 iken abd modellerininki 900 çıkmıştı. orda soğumuştum. halbuki pa1000ut dünyadaki en dolu modellerden biri ülkemizdeki. abd dekilerde smart kumanda vs yok.

quote:

1. The first model they got for testing was a preproduction US model. It was measured with ~1100lm max/~850lm calibrated.
    2. When it was released the US model was measured with a max brightness of ~900lm/750lm calibrated.
    3. At the same time the first PF1500Gs hit the european market, their max brightness was only about 700-750lm/500lm calibrated.
    4. Later PF1500Gs were measured with about 900lm/750lm, same as the US version.
    5. The Largo was also measured with about 900l/750lm.

So it seems that ~900lm is the standard max brightness of all versions and there only was a problem with the first delivered PF1500Gs. Problem is that you don't know what you get if you buy a pf1500g, One of the first or the better later ones.

Amerikada ilk çıkan modeller de 1100 lm'ü bulmuş iken şimdi satılanların çoğunluğu 900lm olduğundan bahsediyorlar.

www.cine4home.de
    www.Cine4Home.de (Test: LG Largo PF1500-EU Preis PF-1500EU Preis PF1500EU LED MiniBeam Pro WIDI FullHD)
    http://www.cine4home.de/tests/projektoren/lg_pf1500/test_lg_largo_pf1500-eu_%20pf1500-g.htm

Efsane bir inceleme yapmışlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

keşke türkiye de özelliklerinden kırpılmamış versiyonunu satsalardı. pf1500g diye aldığımız modelde amerika da alınan pf1500 modeli arasında dolu özellik farkı var, smart tv sidir vs vs. hatta yabancı bir forumda eu modellerinin ölçülen lümen değerleri 700 iken abd modellerininki 900 çıkmıştı. orda soğumuştum. halbuki pa1000ut dünyadaki en dolu modellerden biri ülkemizdeki. abd dekilerde smart kumanda vs yok.

quote:

1. The first model they got for testing was a preproduction US model. It was measured with ~1100lm max/~850lm calibrated.
    2. When it was released the US model was measured with a max brightness of ~900lm/750lm calibrated.
    3. At the same time the first PF1500Gs hit the european market, their max brightness was only about 700-750lm/500lm calibrated.
    4. Later PF1500Gs were measured with about 900lm/750lm, same as the US version.
    5. The Largo was also measured with about 900l/750lm.

So it seems that ~900lm is the standard max brightness of all versions and there only was a problem with the first delivered PF1500Gs. Problem is that you don't know what you get if you buy a pf1500g, One of the first or the better later ones.

Amerikada ilk çıkan modeller de 1100 lm'ü bulmuş iken şimdi satılanların çoğunluğu 900lm olduğundan bahsediyorlar.

www.cine4home.de
    www.Cine4Home.de (Test: LG Largo PF1500-EU Preis PF-1500EU Preis PF1500EU LED MiniBeam Pro WIDI FullHD)
    http://www.cine4home.de/tests/projektoren/lg_pf1500/test_lg_largo_pf1500-eu_%20pf1500-g.htm

Efsane bir inceleme yapmışlar. :)

aynen bende bu sayfayı okumustum, ozellikle ilk cıkan avrupa modelleri 700 lümen sonrakiler düzeltimiş 900 lümen olmuş demişler o ayrı bir kuşku düşürdü içime. olurda alırsak 700 lük denk gelirse başka örnek olsa anlayamayız bile, kendimizin ölçmesi ayrı zor. lg global a özellikle bu konu ile ilgili bir mail attım acaba seri numaralarından vs 900 lük pf1500g leri anlayabilir miyiz diye ama gelecek cevap büyük ihtimal hiç bir serimiz 700 lük olarak üretilmemiştir hepsi aynıdır olacaktır.

• Xblack (XGE-300) 300X225 Glas Beads Motorlu Perde+ Codegen MX-40 Perde Hediyeli

Arkadaşlar perde olarak bu ürünü almayı düşünüyorum. Dur onu alma bunu al diyeceğiniz bir ürün var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Xblack (XGE-300) 300X225 Glas Beads Motorlu Perde+ Codegen MX-40 Perde Hediyeli

http://www.hepsiburada.com/xblack-xge-400-400x300-glas-beads-motorlu-perde-codegen-mx-40-perde-hediyeli-p-OFISXBLAMTR-XGE400

Arkadaşlar perde olarak bu ürünü almayı düşünüyorum. Dur onu alma bunu al diyeceğiniz bir ürün var mı?

Cam tozlu bir perde için fiyat çok yüksek. 1500TL ye specta contrast grey sabit perde almıştım 120". Yeriniz müsaitse sabit perde düşünmelisiniz.

• arkadaslar ben pf80g kullaniyorum hel filim hem tv hem oyun tank gibi makina kim ne derse desin on njmara 15 saat yakin kullaniyorum valla ne soldu nede tik ddi ses te iyi simdi birde yanina pf1000ut alacam dursun yakin duvar hic cekinmeden alin bakin keyfinize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topikteki bütün mesajları tek tek okudum, aklımdaki soruların bir çoğunun cevabını buldum. w1070, hd26 derken LG tarafına doğru kaydım. Bu hafta karar verip cihazı almak istiyorum. PF1500 de olabilir ancak kablo karmaşası yaratmaması ve kendimden uzak bir noktada durduğu için fan sesinin daha az duyalacağını düşündüğüm için pf1000ut daha cazip görünmeye başladı. Tabii sihirli kumanda ve smart özelliklerinin kırpılmamış olması da ayrı bir cazibe.

Tereddüt noktam ise ansi lümen değeri yeterli olur mu? Loş ortamda izlenebilir mi yoksa tamamen karartmak mı gerekecek ortamı?

Bir de bu topikte hiç bahsedilmemiş lakin yabancı bir forumda ciddi bir gökkuşağı etkisi (rainbow effect) yarattığını söyleyenler olmuş.
    "Eşim rahatsız olmadı ama beni rahatsız etti" diyen olmuş. Benim gözlerim biraz bozuk, rainbow effect'ler bazen gözümün içinde
    patlıyormuş gibi görünüyor bana. Bu konuda pf1500 ve pf1000ut kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Distinctive

Topikteki bütün mesajları tek tek okudum, aklımdaki soruların bir çoğunun cevabını buldum. w1070, hd26 derken LG tarafına doğru kaydım. Bu hafta karar verip cihazı almak istiyorum. PF1500 de olabilir ancak kablo karmaşası yaratmaması ve kendimden uzak bir noktada durduğu için fan sesinin daha az duyalacağını düşündüğüm için pf1000ut daha cazip görünmeye başladı. Tabii sihirli kumanda ve smart özelliklerinin kırpılmamış olması da ayrı bir cazibe.

Tereddüt noktam ise ansi lümen değeri yeterli olur mu? Loş ortamda izlenebilir mi yoksa tamamen karartmak mı gerekecek ortamı?

Bir de bu topikte hiç bahsedilmemiş lakin yabancı bir forumda ciddi bir gökkuşağı etkisi (rainbow effect) yarattığını söyleyenler olmuş.
    "Eşim rahatsız olmadı ama beni rahatsız etti" diyen olmuş. Benim gözlerim biraz bozuk, rainbow effect'ler bazen gözümün içinde
    patlıyormuş gibi görünüyor bana. Bu konuda pf1500 ve pf1000ut kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Ben bu rainbow efect gibi konularda baya duyarlı bir yapıya sahibim. Ama pf1500 de hiç görmedim diyebilirim. pf1000ut yi bilemiyeceğim. Ama yapısı gereği led projeksiyonlarda renk tekeri olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum.

• LG PF1000ut siparişimi verdim. İnşallah umduğumu bulurum. İlk etapta evin gri duvarlarında kullanmayı düşünüyorum. Belki daha sonra fixed frame düşünülebilir. Başta beklentim yüksek değil.

Bu cihaz için hangi 3D gözlüğü kullanmalıyım ve nereden temin edebilirim? Fikri olan var mı?
  • Lg Pf1500g zoom çemberi netleme yapıyor. Ancak sonuna kadar çevirdim yine net değil. Acil bilen biri cevap verir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Sonunda amazondan sipariş ettiğim sainsonic gözlükler geldi ve 3d yi test edebildim. Beklentilerimin çok ötesinde bir 3d performansı aldım. Sinemada pasif gözlüklerle bile rahatsız oluyorken, bu gözlüklerle hiç rahatsız olmadan izleyebildim. Derinlik, renkler, çözünürlük, half sbs filmlerde bile çok çok iyi. 3d versiyonu olan hiçbir filmi 2d izlemem artık.

Gözlüğünüzün modeli nedir?
  • Dün; 23:09:48 (132 mesaj)
    Lg Pf1500g zoom çemberi netleme yapıyor. Ancak sonuna kadar çevirdim yine net değil. Acil bilen biri cevap verir mi

• quote:

quote:

Sonunda amazondan sipariş ettiğim sainsonic gözlükler geldi ve 3d yi test edebildim. Beklentilerimin çok ötesinde bir 3d performansı aldım. Sinemada pasif gözlüklerle bile rahatsız oluyorken, bu gözlüklerle hiç rahatsız olmadan izleyebildim. Derinlik, renkler, çözünürlük, half sbs filmlerde bile çok çok iyi. 3d versiyonu olan hiçbir filmi 2d izlemem artık.

Mesajda yazdığım gibi sainsonic marka. Önceki sayfalarda amazon linkini paylaşmıştım.

@felemboor

Halkayı sonuna kadar çevirdim diyorsunuz ama uzaklığa göre belirli bir noktada netlemesi lazım. Hiç mi netleşmiyor, en net olduğu durumda resim atabilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Mesajda yazdığım gibi sainsonic marka. Önceki sayfalarda amazon linkini paylaşmıştım.

4. sayfaya kadar 2'şer kez baktım sayfalara, linki bulamadım. Ya gözümden kaçıyor ya da başka bir konuda paylaştınız linki. Herneyse, cehaletime verin benim cihaz için 3d ready diyor, bu 120Hz destekliyor, 144hz desteklemiyor anlamına geliyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla. 144hz'in hiç rahatsız etmediğinden bahsedilmiş başka konularda. 120hz benim gözleri iyice yamultabilir bu durumda.

• Gözlük bu

https://www.amazon.com/gp/product/B00ES8TC4A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu cihazın 144hz mi 120hz mi olduğunu bir türlü anlayamadım. Net bir bilgi yok bu konuda. Ama aktif gözlüklerden feci rahatsız olmama rağmen bu projeksiyonla hiç rahatsız olmadım.
  • Cihazım geldi, sevdim sevmesine lakin sol üstten başlayıp ortalara kadar inen bir dalgalanma var. Duvardan değil, küçülttüm, büyüttüm hep aynı yer sorunlu. Problem ne olabilir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500

Edit: Duvardanmış arkadaşlar. Şimdi rahatladım. Daha sonra tecrübelerimi paylaşacağım, ilk anda söyleyebileceğim şey cihaz beni mutlu etti. Sadece fan sesi beklentimin üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 21 Temmuz 2016; 20:25:30 >

• duvardandır diyecektim .derken çözmüssünüz zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan sees eco modlarda duyulmayacak kadar sessiz olması lazım. En yüksek lümende kullanıyorsanız rahtsız edebilir. Karanlıkta kullanırken orta ya da en düşük kademeye alın. Hem siyahlar daha koyu, renkler daha sinematik oluyor hem de sessiz.
  • Cihazın smart olması çok güzel, kumandası çok kaliteli, kasa aynı şekilde şık ve kaliteli malzeme. Fakat istediğim parlaklığı bulamadım, tamamen karanlıkta bile tam istediğim gibi olmadı. Bir de fan sesi eklenince, paketledim cihazı. Dediklerinizi denemek isterdim aslında ama ev halkı da iade et dedi. Yine LG 65" uhd led alacağım sanırım.

• Aslında beğenilmeyecek bir cihaz değil, daha önce LG uhd televizyonum olmuştu, onu kullanmaktan farkı yok. Fakat youtube'daki demolarında izlediğim canlı renkleri bulamadım. Loş ortamda dahi görüntü etkileniyor, sanırım bu anlamda pf 1500'den baya farklı. Yalnız en çok görüntü akışkanlığı dikkatimi çekti. Hareketli sahnelerde ya da filmlerin sonundaki kayan yazılarda görüntünün kasıldığını hissettim. Acaba o neden olabilir? Onun bir ayarı var mıydı bilemedim. LG UHD tv'de o yazılar yelkenleri rüzgarla dolmuş bir tekne gibi akıp giderken bunda çapası denizin dibinde seke seke tekneyi durdurmaya çalışır gibiydi. Bu garip örnek de nereden aklıma geldiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLaReSoL -- 22 Temmuz 2016; 10:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.