Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bu cihaz iyi bir cihaza benziyor canlısını daha görmedim ancak ilk çıktığından beri takibindeyim ve bu konuda gördüğüm kadarı ilede iyi bir cihaza benziyor haa türkiye de her şey de olduğu gibi bu da pahalı o ayrı... pa70g den sonra pa1000 e geçtim garantisi bitsin mutakiben bunu düşünüyorum

Alıntıları Göster
    herkese merhaba 6,5x4,5 m2 salonumda dikine pozisyonda projeksiyon sistemi kurmayı düşünüyorum aklımdaki modeller
    BENQ W1070+
    Epson TW5350
    LG PF1500G

sadece haftada birkaç kez film izleme amaçlı kullanılacaktır. Aradığım özellikler görüntü kalitesi iyi olsun ve kablosuz özelliği olması özellikle küçük odadaki bilgisayarımdan win10 daki videolar için cihaza ata seçeneğiyle filmleri izleyebilmek ve hoparlörleri kablosuz bağlayabilmek. yarımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

herkese merhaba 6,5x4,5 m2 salonumda dikine pozisyonda projeksiyon sistemi kurmayı düşünüyorum aklımdaki modeller
    BENQ W1070+
    Epson TW5350
    LG PF1500G

sadece haftada birkaç kez film izleme amaçlı kullanılacaktır. Aradığım özellikler görüntü kalitesi iyi olsun ve kablosuz özelliği olması özellikle küçük odadaki bilgisayarımdan win10 daki videolar için cihaza ata seçeneğiyle filmleri izleyebilmek ve hoparlörleri kablosuz bağlayabilmek. yarımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Ben de dun bu cihazi aldim sonunda. Yasadigim ulkede (suudi arabistan) guzel bi kampanya yapmislar, TL olarak 2800 tlye geldi. Sanirim Trde satilan ile ayni model. Eve gelisim gec oldugu icin 15 dk falan deneyebildim, ama sonuctan memnun kaldigimi soyleyebilirim. Sik yer degistirdigim ve firmanin belirledigi yerlerde kaldigim icin tasinabilirlik benim icin onemliydi. Boyut/performans olarak gayet basarili. Ilerleyen gunlerde goruslerimi bildirmeye devam ederim...

• Pf1500g kara avrupası ve dolayısıyla ülkemizdede satılan model. Ağa bağlanma seçeneği yok. Dolayısıyla kullanışlı değil. Sadece usb den film oynatacaksanız memnun kalırsınız ama kablosuz ağa bağlanma youtube İnternet tarayıcısından film izleme gibi imkanları yok.bu özellikler ve smart kumanda için abd veya kore versiyonunu almanız yada largo isimli versiyonunu edinmeniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 28 Şubat 2016; 6:29:34 >
  • Sonunda amazondan sipariş ettiğim sainsonic gözlükler geldi ve 3d yi test edebildim. Beklentilerimin çok ötesinde bir 3d performansı aldım. Sinemada pasif gözlüklerle bile rahatsız oluyorken, bu gözlüklerle hiç rahatsız olmadan izleyebildim. Derinlik, renkler, çözünürlük, half sbs filmlerde bile çok çok iyi. 3d versiyonu olan hiçbir filmi 2d izlemem artık.
  • quote:

BENQ W1070+
    Epson TW5350
    LG PF1500G

bende bu 3 cihaza bakıyorum acaba hangisi alınmalı fiyatları hemen hemen aynı önemli olan lamba ömrü ve gündüz performansları acaba bunların içinden hangisi en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

BENQ W1070+
    Epson TW5350
    LG PF1500G

bende bu 3 cihaza bakıyorum acaba hangisi alınmalı fiyatları hemen hemen aynı önemli olan lamba ömrü ve gündüz performansları acaba bunların içinden hangisi en iyisi

Alıntıları Göster
    Fiyatı tuzlu olmakla beraber, kısa mesafe atımlı ve "smart" olan modeli de gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 27 Şubat 2016; 13:56:19 >

• çok güzelmiş, fiyatı biraz daha uygun olsaydı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

çok güzelmiş, fiyatı biraz daha uygun olsaydı keşke
    pf1500 e geçmek için pf80g satmayı düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirlermi. PF80G daha bir projeksiyonu andırdığı için o modeli almayı düşünüyorum.
  • Pf80 bluetooth ses iletimi olmaması haricinde wifisinin olması kendi üzerindeki ses gücünün daha iyi olması gibi özellikleriyle doğru bir seçim. Adaptörle değil güç kablosu ile kullanılır. Adaptörü içinde.
  • nivadan N kullanıcısına yanıt
    Ürünün faturalı fiyatı 3.400 tl. Lg Türkiye Garantili (Nakit) Ürünü inceledim çok güzel cihaz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.kocabay

Ürünün faturalı fiyatı 3.400 tl. Lg Türkiye Garantili (Nakit) Ürünü inceledim çok güzel cihaz tavsiye ederim.
    Arkadaşlar, 3500 tl param var ve hangi projeksiyon cihazini alayim diyorsaniz size kesinlikle bu cihazi almanizi soylerim. Bu cihazla ps4 oynuyorum ve konstrat orani harika, hdmi cikisina win10 tvbox ile baglanip youtube veya film izliyorum. Full hd olmayan hic bir filmi indirmiyorum artik normal projeksiyonlara gore cok sessiz, bluetoot ile kulakliga ses verebiliyorsunuz.iyide bir kulakliginiz varsa super bir sinema ortaminiz var demektir. Yok lamba omruymus, yok asiri isinmaymis gibi dertleriniz asla olmayacak. daha once lg pa700 kullandim, bu yuzden rahatlikla 1400 ansilumen isik verdigini soyleyebilirim. Ben tv izlemek icin bu projeksiyonu almadim bu yuzden abd versiyonuna hic gerek duymuyorum. 3d izleme sansim daha olmadi ama sinifta kalacagini sanmiyorum. Yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim.

• Merhaba. Ben de bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum ancak ps4 teki online oyun performansini merak ediyorum. Ozellikle call of duty gibi FPS tarzi oyunlarda ve Mortal Kombat gibi hizli refleks gerektiren oyunlarda sikinti yaratiyor mu?

Cihazin input lag suresi oyun modunda bile 70ms civari diye bir bilgi buldum yabanci forum sitelerinde.

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eamercan

Merhaba. Ben de bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum ancak ps4 teki online oyun performansini merak ediyorum. Ozellikle call of duty gibi FPS tarzi oyunlarda ve Mortal Kombat gibi hizli refleks gerektiren oyunlarda sikinti yaratiyor mu?

Cihazin input lag suresi oyun modunda bile 70ms civari diye bir bilgi buldum yabanci forum sitelerinde.

Tesekkurler
    LG PF85U modelini amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum fakat LG PF1500 modelinden ne gibi eksileri ya da artıları var?
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum ancak ps4 teki online oyun performansini merak ediyorum. Ozellikle call of duty gibi FPS tarzi oyunlarda ve Mortal Kombat gibi hizli refleks gerektiren oyunlarda sikinti yaratiyor mu?

Tesekkurler
  • eamercan E kullanıcısına yanıt
    Bu konudan daha önceki mesajlarda bahsetmiş olmamız lazım. Oyun modunda bile 70ms lag var, doğrudur. Bazı oyunlar oynanabilir, ama yarış fps biraz tatsız olur. Yalnız giriş ismini hdmi dan pc ye çevirip o şekilde oyun moduna alınca lag falan kalmıyor. Böyle ilginç bir durum var. Ben ps4 açtığım zaman hep girişi pc olarak değiştiriyorum. Fps, yarış vs farketmiyor, hiç başarısız olmuyorum online oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu konudan daha önceki mesajlarda bahsetmiş olmamız lazım. Oyun modunda bile 70ms lag var, doğrudur. Bazı oyunlar oynanabilir, ama yarış fps biraz tatsız olur. Yalnız giriş ismini hdmi dan pc ye çevirip o şekilde oyun moduna alınca lag falan kalmıyor. Böyle ilginç bir durum var. Ben ps4 açtığım zaman hep girişi pc olarak değiştiriyorum. Fps, yarış vs farketmiyor, hiç başarısız olmuyorum online oyunlarda.
    yetkili bi abi inceleyebilir mi?

https://www.indiegogo.com/projects/z4-aurora-the-entertainment-center-of-the-future--3#/

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak3425

yetkili bi abi inceleyebilir mi?

https://www.indiegogo.com/projects/z4-aurora-the-entertainment-center-of-the-future--3#/

yetkili değilim ama xgimi iyi firmadır. Yinede açıkçası minik te olsa Harman Kordon hoparlör kullanmasına şaşırdım. cihaz 720p native yani Burada adı geçen PF1500 e göre çok düşük ve 700 ans lümen ki yetersiz. Bildiğiniz promacto benzeri bir ürün. Android, airplay gibi güzel özellikleri car. Almışken 1080p almakta fayda var. 1080p alınamıyorsa 2. el 720p led olarak atco cx6, lg modelleri ve promacto alınabilir diye düşünüyorum

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    aslında görmüştüm bu bilgiyi ama emin olamamıştım. çok enteresan bir durum. fps oynatıyor diyorsanız harika. input ismi değişince latency azalıyor. :) gerçekten garip.

bu durumda ben de sipariş ediyorum. cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

Arkadaşlar selam LGPF85U modeli sahibiyim 3d sanırım yok ancak şöyle birşey sormak istiyorum elimdeki 3d filmleri 3d olmadan izleyebilirmiyim gözlüksüz yani açınca çift ekran çıkıyor tv de ekranı birleştir gibi seçenek vardı ancak projeksiyon da bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
    merhaba hocam forumdaki konunuza denk geldim bir süredir projeksiyon aleti merakımı sardım , yabancı sitelerde çinli markalar 100-200 USD aralığında değişen cihazları var günlük evimde kullanabilceğim , PS cihazını bağlıyabilceğim bir cihaz arıyorum hangi özelliklerine dikkat etmeliyim birden çok çeşit var yada hiç bulaşmıyım mı?

Kullanacağım odanın en az kaç m2 olması gerekir sağlıklı bir izlenim için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: difference06

merhaba hocam forumdaki konunuza denk geldim bir süredir projeksiyon aleti merakımı sardım , yabancı sitelerde çinli markalar 100-200 USD aralığında değişen cihazları var günlük evimde kullanabilceğim , PS cihazını bağlıyabilceğim bir cihaz arıyorum hangi özelliklerine dikkat etmeliyim birden çok çeşit var yada hiç bulaşmıyım mı?

Kullanacağım odanın en az kaç m2 olması gerekir sağlıklı bir izlenim için?

Alıntıları Göster
    LG Gürbüzler de şu anda lg pf1000ut nakit 3400 taksitli 3500 tl. 1500g ile aynı fiyatta şu anda... ben aynı fiyata 1000ut alınır dedim ve aldım... tv tuner hariç tüm özellikleri kırpılmamış ürün, smart özellikler ve akıllı kumandası var ürünün, merak edenler için dlna desteği var.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.