Şimdi Ara

LG PF50KG LED Projektör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde eski bir samsung s4 vardı ona kumanda uygulaması yükleyerek.

• ender E kullanıcısına yanıt

Ender Bey,

gönderdiğiniz linkten ve tariften dediğiniz gibi projektöre bir çok uygulamayı yükleyebildim (amazon prime,youtube,iptv vs)

Çok çok teşekkür ediyorum.

• Rica ederim

netflix ve disney çözemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, Elinde ipk dosyalarını paylaşabilecek arkadaşlar varmı? youtube amazon bide netflix olsa yetecek. internette hep linkler kırık hale gelmiş. eskiyi bulmak ne zor bi bilseniz. Çok teşekkür ederim şimdiden

• delideliboran D kullanıcısına yanıt

şuraya bakınız

How to install custom app store from Rusia () bu linkte bayağı ipk var onlara bakın

1) Open CMD and type: telnet 192.168.1.4 (replace with your tv adress LAN or WiFi)

2) type opkg -o /media/developer/apps install http://msx.lh1.in/ipk//dstorevip.ipk and hit enter.

3) after download and install are finished type ''reboot'' and press enter. Now app will be shown at the end of the list.

• mamiliy M kullanıcısına yanıt

DIKKAT: Denerken dikkatli olunuz.. Bir arkadaş cihazı bozmuş. DIKKAT!!!!

Riski dikkate alarak yapınız

LG nin PF50K modeli Projeksiyonu var ise, Bunun Korede veya farklı yurt dışında satılan versiyonlarında biliyorsunuz LG Mağza Uygulaması vardı. ama bizim Turkiye de satılan cihazlarda bunu kapatmışlardı. şimdi yabancı forumlarda birileri ile tartışarak bu konuyu nasıl hallederiz noktasına geldiğimizde bir arkadaş Mağzanın olduğu model olan PF50KA modele ait Firmware paylaştı.

Aşağıdaki linkten güncel firmware indirip zipten çıkartıp FAT32 formatlı bir USB Flashın ana dizinine LG_DTV dizin açıp içine sadece *.epk uzantılı dosyayı atacaksınız. USB yi cihazınıza takın

https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fileId=LGEKR_308435

veya daha güncel firmware(bunu denemedim ben)

http://su.lge.com/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201801/starfish-dvb-secured-m2r-574.drto.m2r-57410-04.70.35-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk

sonrasında ;

telnet üzerinden cihaza erişip (Bunun için cihazın Root olması gerekiyormu bilemiyorum benimki rootluydu) ama root yapmakta çok çok basit bir yöntemle

dejavuln-autoroot (ilgili link aşağıda sadece programı indirip usb ye atıp müzik calar dızınınde ilgili klasoru bulup başlatma otomatik yapıyor herşeyi sonrasında ekranda homebrew ikonu beliriyor. ordan telnet, ssh aktif edersiniz.

LG PF50KG LED Projektör
    LG PF50KG LED Projektörgithub
    GitHub - throwaway96/dejavuln-autoroot: Exploit to root webOS TVs using DejaVuln and set up Homebrew Channel
    https://github.com/throwaway96/dejavuln-autoroot

luna-send -n 1 luna://com.webos.service.apiadapter/system_launcher/launch '{"id":"com.webos.app.softwareupdate", "params":{"mode":"expert","flagUpdate": true}}'

komutunu çalıştırın projeksiyonda firmware görünecektır... orda seçip update yapabilirmişsiniz veya hemen arkasından gene telnet üzerinden

luna-send -n 1 luna://com.webos.service.update/startUpdateThruUsb '{ "mode": "user", "filePath": "/tmp/usb/sda/sda1/LG_DTV/PF50KA-KR_NA_MP_IC303-m2r-574.drto.m2r-3032-03.00.17-1F15_usb_V3_SECURED.epk", "goToSettings": true }'

güncellendiğinde bende ki cihazda Lg uygulama magzası ve netflix vs geldi. herhangi bir sorun oluşmadı. ama adımları yapmanız ve riskleri üstlenmesiniz sizin insiyatifinizdedir.

LG PF50KG LED Projektör
    LG PF50KG LED Projektör

LG PF50KG LED Projektör
    LG PF50KG LED Projektörlg전자
    LG TV/AV | LG 전자
    https://www.lge.co.kr/projectors/pf50ka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 18 Ekim 2024; 10:30:21 >

merhaba

Yukarıda işlemlerle PF50KA Firmware yükledim. ana menüye mağaza geldi.

mağaza boş görünüyor fakat arama menüsünden istediğim programı yazıp gelen sonuçtan mağaza yönlendirip istediğim uygulamaları (iptv, netflix, youtube gibi) kurabildim.

Bilgi paylaşımı yapan herkese çok teşekkür ederim.

• eciraci E kullanıcısına yanıt

Evet, ilgili Firmware Update ile Mağza ve Netflix,Youtube geldi. Mağza oldukça kısıtlı , Siz Mağza boş ama arama kısmına yazınca uygulamalar geliyor ve kuruldu demişsiniz. Acaba Amazon Prime Video ve Disney+ uygulamarınıda denermisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Ağustos 2024; 13:53:28 >

hocam

selamlar aynı adımları uygulayarak bende firmware update yaptım.. dediğiniz gibi LG Magza , Netflix ve Youtube geldi ama çalıştırmak istediğimde kullanıcı sözleşme onayı gibi bir şey başlıyor ama yükleyemdi diyor. bir türlu o kısmı geçemedım. siz nasıl başardınız ?

update: bölgeyi fransa yapınca magza ne netflix çalıştı ama bu seferde amazon vee disney+ bulamadım ?

yeni bir güncelleme daha var aşağıda

http://su.lge.com/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201801/starfish-dvb-secured-m2r-574.drto.m2r-57410-04.70.35-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk

ipk magzası

smsboxbkru.temp.swtest.ru/ipk/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkodroidc2 -- 10 Ağustos 2024; 17:35:8 >

• Merhabalar konuyu hortlatarak değiştirmeye geldim :) Ben lg nin bi projeksiyonunu kullaniyodum HF60LS die degistirdim HU80KSW aldim. Fakat almaz olaydım , bir oncekinde kenar ayarlama vardi ve ince ayarlarla kenarları ayarlayabiliyordum bu HU80KSW de yok tamamen yazilimla alakali olabileceğini düşünüyorum, bir onceki cihazin yazilimi buna yukleyebilirmiyim? Veya kore yazılımlarında böyle bir özellik varmıdır ?

• maxizagor kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Bizim cihazda da yok kenar ayarı.. sanmıyorum yazılımla gelsin.. lg nin cogu cıhazında maalesef o özellik yok.. ama Kore yazılımı ile en azından bizim cihaz için market, netflix,amazon(ekrana tam oturmuyor),hulu, youtube vs.. gibi, uygulamar geldi...

Filmbox da bölge değiştirerek menüde geldi ama açılırken güncelleme istiyor ve magzaya yönelenince bu uygulama erişilebilir değil diyip açılımı iptal ediyor.. acaba manuel veya telnet ile bağlanıp farklı yolla güncellenebilir mi ? luna-send komutu vardı sanırım

ilgi çekecek konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Ağustos 2024; 9:17:31 >

aşağıdaki bu linkteki ile sanırım Webos 3.5 dan Webos 4.7 ye geçiliyor değil mi?

ne yaptınız kore yazılımını denediniz mi ?

• yok hala arayış içersindeyim son gönderilen yazılımı da denedim ama olmadı. LG HF60LS de kenar ayaları var ve çok çok işe yarıyordu. model yükseltmek istedim ama maalesef lg yine kararlılığını bir geriye düşürerek üst versiyonda eksik özellikler çıkardı ve ne ilginçtir sadece cihazı üretip köşeye bırakmış sonrasında ne bir güncelleme neden bir iyileştirme yapmadılar.

bence tereddütsüz kore yazılımını deneyin hem en son verisyon veriyorlar hemde netflix vs gibi market yazılımları geliyor.

benim cihaz tek sıkıntı turkıye bölgesi secince kullanıcı sozlesmesını gecemıyorum ve doalysıyla turkıye market yazılımlarını indirmiyor.. bu saçmalıgı çözersem iyi olacak. türkiye harici tüm bölge seçimlernde kullanıcı sözleşmesini onay veriyor..

• deneyeceğim olumlu bir gelişme olursa yazarım yine

hocam bir paylaşım yapıp kayboldunuz ? bir iki bişiy sorsaydık ?

• LG PF50KG LED Projektör
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.