Şimdi Ara

LG Prada 3.0 için Android 4.0 Ice Cream Sandwich Avrupa'da yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• LG ve Prada'nın uzun bir aranın ardından tekrar iş birliğine giderek geliştirdiği Prada 3.0 tasarımını taşıyan akıllı telefonları, söz verildiği gibi Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi versiyonuna güncellenmeye başladı. 

Almanya ve İtalya'da yazılım dağıtımının başladığı LG Mobile resmi bloglarından resmen açıklandı. Kademeli olarak diğer Avrupa ülkeleri, Asya ve Amerika'daki kullanıcıların cihazlarını güncelleyebilecekleri tahmin ediliyor. Henüz Türkiye'deki kullanıcılar için kesin bir tarih verilmedi. Prada Phone 3.0 sahipleri Android 2.3 Gingerbread'den şuan için yayınlanan en güncel stabil versiyon olan Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich'i kullanabilecek. 

Prada 3.0 kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilen yeni yazılım, Ice Cream Sandwich'in çok sayıda yeniliğiyle donatılacak. Ayrıca ses yükseltme ve ses kısma butonlarının her ikisine basılı tutarak açılan QuickMemo uygulaması da ön yüklü olarak gelecek.

Cihazı yeni sürüme yükseltmek için Windows işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmalısınız. Buradan USB sürücülerini indirip kurun. Ardından LG Mobile Support Tool programı aracılığıyla LG P940 Prada Phone 3.0 akıllı telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.

• iste Bu :)

Su anda Xperia U almayi planliyorum ama en kisa zamanda U ile takaslayip LG prada 3.0ü de denemek istiyorum.
  • gözlerim doldu ana sayfada lg ve güncelleme aynı başlıkta

• Darısı Optimus Black lerin başına

• Optimus Black gibi çok tutulan bir cihazı güncellemekte yeni gelin gibi nazlanan LG bu yaptığı ile tribünlere oynuyor !
  • telefonu media markta ıncelemıstım telefonun tasarımı ve malzeme kaltesı oldukça ıyidi.LG nin ics güncellemside buyuk bır gelısme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 4 Temmuz 2012; 21:59:17 >
  • Yahu bu güncelleme işi bu kadar zor olmamalı zaten aşırı zor olsa insanlar gönüllü olarak custom rom işine kalkışmaz kakışsa da bir iki cihaz ile sınırlı kalırdı ama en uç cihazdan en bilinen cihaza bütün cihazlara custom romlar ile güncellemeler verilirken koskoca firmaların abuk abuk bahaneler üretip tüketicinin gözünden düşmesi şaşırtıcı bir durum. Buna satış stratejisi desek oda olmuyor sen satıp bir daha ilgilenmezsen adam bir daha senden cihaz alır mı? Yani yine müşteri ve para kaybediyorsun. Adam akıllı güncelleseler başka cihaz üretmelerine bile gerek kalmaz aynı cihaz güncel kaldığı sürece satılır zaten. İsteler çatır çatır güncellerler de işlerine gelmiyor en olamdı forumlardaki gönüllü geliştiricileri toplarlar yine hallederler de kime konuşuyoruz. Söylediklerim LG ile sınırlı değil hepsi aynısını yapıyor hepsi için geçerli ama LG, Samsung ve HTC başta..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam akıllı güncelleseler başka cihaz üretmelerine bile gerek kalmaz aynı cihaz güncel kaldığı sürece satılır zaten.

• İşin garibi bu cihazın tanıtımını güzel yapmış olsalardı bence Galaxy s2 ile yarışıyor olurdu. Hatta optimus 4x arkasından 2. telefon olarak bunu piyasaya güçlü sunsalar yine çok satan bir telefon olurdu. Şimdi olukça niş bir model olarak görünüyor. Oysa benim bir arkadaşımda bu telefondan var. Özellikleriyle kasa kalitesiyle vs. çok muhteşem bir telefon. Ama ICS güncellemesinin bütün LG'lerden önce gelmesi de aslında LG'nin bu telefona verdiği önemi gösteriyor. Bence 1000- 1200 TL civarına kaçırılmayacak bir telefon kesinlikle.
  • bende bu telefondan kullandım. gerçekten kaliteli bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Darısı Optimus Black lerin başına

Amin inşallahhhhhhh :) ne güzel dua ettin sen öyle :)
  • lg ve güncelleme bu iki sözcük ilk defa bir araya geliyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la hadi la
    htclere geldi
    biz hala bekliyoz
  • s3 var arkadaşımda 4.1.0 a geçti biz daha bakıyoruz 4.0.4 gelsin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

s3 var arkadaşımda 4.1.0 a geçti biz daha bakıyoruz 4.0.4 gelsin diye

ahahah
  • optimus 3d ve optimus black modeli cihazlara da güncelleme gelmiş ana konularda güncellemeye başlayanlar var.
  • Bu cihazın fotoğraf çekerken çıkardığı sesi kapatma şansımız yok mudur?
  • arkadaşlar güncelleme yapan var mı varsa yardımcı olurmusunuz

• arkadaslar guncellemeyı yapan varsa yardımcı olsun bızde yapalım
  • güncellemenin nasıl yapıldığı tarif edebilecek birileri var mı acaba
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allvic -- 14 Aralık 2012; 0:13:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.