Şimdi Ara

LG Prada 3.0 için Android 4.0 Ice Cream Sandwich Avrupa'da yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi optimus g2 cikardilar ya bakin pradaya ice cream surumunu verdik buna da 5.0 hatta ki 6.0 i da vericez bizi secin bizi secin diyerek DH'ye reklam verip konuyu ana sayfaya tasittilar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 14 Ağustos 2013; 7:33:25 >
  • 4.0 kaldi mi

• YAHU BEN TELEFONUN KENDİ MENÜSÜNDEN GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYROUM. EN SON SÜRÜMÜ KULLANIYORSUNZU DİYOR. ANDORİD 2.6. NE YAPMALIYIM ? BİLGİSAYARA TAKTIM. ÜLKE AYARINI ALMANYA OLARAK DEĞİŞTİRDİM LG UPDATE İLE GÜNCELLEME BAŞLADI AMA YİNE AYNI SÜRÜMÜ YANİ 2.6 YI TEKRAR YÜKLEDİ. NA YAPAYIM BEN ?
  • Merhaba arkadaşlar bende LG Prada 3.0 almayı düşünüyorum hepsiburada da fiyatı 649 TL almaya değer mi sizce?

• hellofdemon şimdi 1gb ram biliyorsun öncelikle donma hiç yaşamadım.ekran ips ve ince lcd kullanilmis. 8mgpxl kamera yeterli oluyor fakat çekimlerdeki renkler bana göre solgun. browserda flash yok sanirim. ben bugune kadar en ufak takilma yasamadim.
  • bu telefonun resim çekerken flash sesini kapatma şansı yok mu??????

• ben hayatım da bu kadar sinir bozucu telefon görmedim ya telefon şarjı %15 e düştüğünde şebeke gidiyo . ben bu telefonun sürümünü nasıl yükseltebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.