Şimdi Ara

lg PW700 mü Promacto Pro X10 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • projeksiyon almayı düşünüyorum kullanım alanım film ve biraz xboxta oyun bluetooth olması lazım ses için kablo çekmek istemiyorum o yüzden sesi bluetooth la almam lazım birde usb olması lazım mkv film izleyebilmek için Promacto Pro X10 Android LED 3D Projeksiyon ile LG PW700 BLUETOOTH LED DLP arasında kaldım yada sizin bunların dışında tavsiyeniz varsa sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansss -- 3 Aralık 2014; 0:24:37 >

• akakce de lg pb60g ve pw700 ürünlerinde zannedersem kampanya var. bence bu fırsatı kaçırmayın derim. hatta gittigidiyorda ve n11 de günün fırsatında pb60g 999 tl. ayrıca kredi kartına puan hediyeside mevcut.ama en düşük bedavacim com tr de gördüm hemde aynı gün kargo ve stoktan teslimat diye yazıyor.aklınızda olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansss

projeksiyon almayı düşünüyorum kullanım alanım film ve biraz xboxta oyun bluetooth olması lazım ses için kablo çekmek istemiyorum o yüzden sesi bluetooth la almam lazım birde usb olması lazım mkv film izleyebilmek için Promacto Pro X10 Android LED 3D Projeksiyon ile LG PW700 BLUETOOTH LED DLP arasında kaldım yada sizin bunların dışında tavsiyeniz varsa sevinirim....

Farklı cihazlar bunlar. Karşılaştırma yapılamaz. Promacto Türkiyedeki tek android projeksiyon cihazı. Kablolu kablosuz internete bağlanabiliyorsunuz. Canlı tv izle, lig tv izle, google playden oyun indir oyna, bilgisayarla yapabildiğin her şeyi bununla da yapabiliyorsunuz. LG nin hiç bir modelinde android özellik yok. En önemli ayıraçlardan biride Promacto USB'den, harici diskten, SD karttan Aktif 3D filmleri direk izleyebileceğiniz bir cihaz. LG nin hiç bir ürününde bu özellik yok. LG den 3D seyretmek için strescopic medya oynatıcıya ihtiyacınız var. Bilgisayara kuracaksınız, sonra HDMI kabloyla projeksiyona aktaracaksınız ve ben sonuç alamadığım için için LG den Promactoya geçiş yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.