Şimdi Ara

LG Q6 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni işlemcisi korkutuyor. Sizce alınır mı? Telefondan pek anlamam fakat turkcell de 1300 liraya yakında satışta.
    Özellikler şöyle;

İşletim Sistemi Android 7.1 (Nougat)
    Bellek (RAM) 3 GB
    İşlemci Hızı 1.4 GHz Quad Core

Boy 142.5mm
    Genişlik 69.3 mm
    Kalınlık 8.1 mm
    Ağırlık 149 gr

Dahili Hafıza 32 GB
    Harici Hafıza 2 Tb'ye Kadar Arttırılabilir Hafıza

Ekran Boyutu 5.5 inç
    Ekran Çözünürlüğü 2160x1080 Piksel
    Ekran Teknolojisi IPS LCD
    Ekran Tipi Hücre içi Kapasitif

Pil Türü 3000 mAh Li ION

Acil bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum :)

• Aynı donanıma sahip Nokia 6'yı almak çok daha mantıklı. Kullanıcıların olumlu yönde birçok yorumu var. Ayrıca Nokia 6 Pixel modellerinden önce güvenlik güncellemesini aldı. Oreo'yu da alacak. Q6'nın ise Oreo'yu alıp almayacağı bile şüpheli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300tl ve sd 435 mi alınmaz tabiki. Huaweiye bakın p9 lite 2017 ya da k6 note. 1400e de p2 var taş gibi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz samsung C serisine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrenevre123 E kullanıcısına yanıt
    Yarin telefon almaya gideceğim. Lenovo p2 ve huawei p9 a bakacağım. P2 ye tavım şu an . Pişman etmez umarım .
  • P9 pahalı p2ye göre. Snapdragon 625 üzmez. Dehşet batarya var hoşuna giderse al önce incele tabi eline alıp. Lg sorunlu marka zaten şekli güzel diye almayın

• Turkcell'de 1299 TL ye satılıyorsa diğer sitelerde 1199 tl gibi fiyatlara satılınabilinir. İyi bir alternatif olabilir, kasa tam metal değil, arkası olastik ama çerçeve kaliteli 7000 serisi alüminyum, parmak izi yok ama yüz tanıma ile telefon açılma özellliği var. İncelemelerde arka kamera gayet iyi ama ön kamera eh işte. İşlemci hard core oyuncuları tatmin etmez ama agır oyun harici gayet yeterli, 3gb ram-32gb romla sıkıntı olmaz. Ekran, kasa oranı, şekil, şemal zaten telefonun en cok sattıracak kısmı olacak, batarya o ekrana 3000mah az gelmiş, normal gunluk kullanımda bir gunu cıkarır.
  • 360 dolar cıkış fiyatı

yaklaşık 1950 tl gibi olması lazım

1299 tl ye bedava, sanırım turkcelle ozel anlaşma yaptılar.

Türkiye piyasasında telefon satamadıkları için böyle bir indirime gittiler gibi geliyor.
  • Valla garantisiz olmasini dert etmezseniz ve 5.2 ekran uygunsa z17 mini cok basarili telefon islemci , kamera vs yonunden....

• Selamın aleyküm arkadaşlar 2 haftalık lg q6 750 sizce alınırmı fatura tarihi 28. 11.2017 lütfen Degerli yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

Selamın aleyküm arkadaşlar 2 haftalık lg q6 750 sizce alınırmı fatura tarihi 28. 11.2017 lütfen Degerli yorumlarınızı bekliyorum

750 ise sıkıntı olabilir telefonda. 2 haftada 400 tl düşmesi ilginç

• Aldım hocam kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok süper bir cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.