Şimdi Ara

LG R405 Hk. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
30.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu ana kadar oyun oynamadım belki merak ettiğim bi oyun olursa oynarım ama çok önemli değil oyun benim için.Evet taşınabilirlik iyi zaten daha büyük bi notebook işkence olur,Şu haliyle bile şehirlerarası taşımam gerektiğin de baya bi işkence olyo çanta notebook şarzı telefon şarzı fotoğraf makinesi + şarzı vs. koyunca baya bi ağır olyo şu ana kadar karşılaştığım sorunlar tamamen bahsettiğim gibi yazılımsal.
  • Vista üzerinde C'yi bölüp yeni bir bölüm oluşturmak istiyorum bu durumda C'de kayıtlı veriler silinir mi?Yani mesela 75GB kadar silinmesini istemediğim veri var HDD'yi C:=30GB Yeni Birim=130GB şeklinde böldüm bu durmda bu 75 gblik veri silinir sanırım doğrumu ya da Vista bu veriyi bölümlerden birisine atar mı veya paylaştırır mı?bu bölme işlemi dosyalar silinmeden gerçekleşyosa eğer yeni bölüm oluşturduktan sonra C'ye format atmak istiyorum.
  • Partiton Magic gibi bi programla yaparsan verilerin silinmez.windows üzerinden yaparsan silinir
  • Sağol bunu düşüncem iyice bi araştırayım hiç denemedim böyle bişey çünkü.xp'de canım sıkıldıkça takyom cd yi atyom formatı C'ye.
  • p.magic ideal arkadaşlar, sorun yaşamazsınız. Benim de 7 ay oluyor. R405 s.cpeet'imde hiçbir problem yok, taşınabilirlik, hız, performans hala optimum. Registry mechanic ve system mechanic kullanmanızı tavsiye ederim, gözle görülür derecede sisteminiz hızlanıyor taramalar sonrasında.
  • bugün notebookumu servise verdim kasa içindeki ram i değiştirmeleri için.55 ytl ye kingston 2gb ram aldım onuda takınca 4 gb olacak toplam ram.gerçi 3gb tan sonrasını sanırım vista görmüyormuş.bunu duyan oldumu daha önce?
  • Hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla 4GB'yi görmesi için Vista'nın 64 bit olması lazım R405'ler 32 bit yüklü.Ben de bi ara 2GB taktırcam fırsat bulursam yeter rahatlıkla.
    quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

bugün notebookumu servise verdim kasa içindeki ram i değiştirmeleri için.55 ytl ye kingston 2gb ram aldım onuda takınca 4 gb olacak toplam ram.gerçi 3gb tan sonrasını sanırım vista görmüyormuş.bunu duyan oldumu daha önce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 26 Haziran 2008; 9:23:20 >
  • Öncelikle teşekkür ederim.Evet dediğiniz gibi vistanın 64 bit olması gerekiyor yoksa 3gb ile yetiniyor en fazla
    İlk başta alttaki slota bende 2gb taktırdım aslında yeterli oluyor ama ramleri biraz uygun fiyatlı bulunca diğerinide değiştiriyim dedim.Vistanın rami kullanması %20 lere düştü ilk aldığımda %60 lardaydı
  • Pil konusunda sanırım yapacak bir şey yok ben şu ana kadar bir kaç kez pilde kullandım ve pil yaklaşık 1 saat 20 dakikada bitti çok fazla bi işlem yapmadığım halde.Pil sürelerini ölçerken sanırım minimum şartlarda ölçüm yapıyorlar anladığım kadarıyla normal bir kullanımla yüksek bir pil kullanım süresi yakalamamız mümkün değil yanlışsam düzeltin, mesela var mı içinizde 2,5-3 saat pil kullanım süresine ulaşan?Ben R405 Apartımı hep evde kullanıyorum elektrik kesintisinden şikayetim olduğu için laptop hem prize takılı hem de pil üstünde kullanyom nasılsa en fazla 2 sene kullanırım hesabı.
    quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

arkadaşlar ben de r405 kullanıcısıyım bir sorum olacak.pil performansım yerlerde desem yeridir.öss nedeniyle 2-3 ay kapalı tuttum zaten alet yaklaşık 5 aylık.bu 3 aylık kapatma araya girmeden gayet iyi gidiyordu ancak şu anda prize bağlamadan sessiz modda en düşük ekran parlaklığıyla 1.5-2 saati bulduğunu göremedim ne yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 27 Haziran 2008; 14:44:07 >

• Benim S.CPEET im var, 7 ay oldu aldığım, ben de pil takılı kullanıyorum sürekli, internete bağlıyken 2 saat rahat gidiyor. Pil adına tek yaptığım şey haftada 2 kere pili kullanmak.

quote:

Orjinalden alıntı: cosica

Pil konusunda sanırım yapacak bir şey yok ben şu ana kadar bir kaç kez pilde kullandım ve pil yaklaşık 1 saat 20 dakikada bitti çok fazla bi işlem yapmadığım halde.Pil sürelerini ölçerken sanırım minimum şartlarda ölçüm yapıyorlar anladığım kadarıyla normal bir kullanımla yüksek bir pil kullanım süresi yakalamamız mümkün değil yanlışsam düzeltin, mesela var mı içinizde 2,5-3 saat pil kullanım süresine ulaşan?Ben R405 Apartımı hep evde kullanıyorum elektrik kesintisinden şikayetim olduğu için laptop hem prize takılı hem de pil üstünde kullanyom nasılsa en fazla 2 sene kullanırım hesabı.
    quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

arkadaşlar ben de r405 kullanıcısıyım bir sorum olacak.pil performansım yerlerde desem yeridir.öss nedeniyle 2-3 ay kapalı tuttum zaten alet yaklaşık 5 aylık.bu 3 aylık kapatma araya girmeden gayet iyi gidiyordu ancak şu anda prize bağlamadan sessiz modda en düşük ekran parlaklığıyla 1.5-2 saati bulduğunu göremedim ne yapmam gerekiyor.

• Saat 21:42 itibariyle R405 Apart'tımı pilde kullanmaya başladım fotoda da gördüğünüz gibi saat 21:42 ve pil 99% dolu (ekran görüntüsünü pil kullanımına geçmeden saniyeler önce aldım).Pil bitmek üzereyken de ekran görüntüsü alıp buraya koyacağım bu arada yapacağım işler;messenger açık olacak ama kullanmıycam ve internette dolaşcam belki video izlerim sitelerden en fazla bakalım ne kadar gidecek R405 Apart'ımın pili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 28 Haziran 2008; 21:53:23 >

• pildeyken ben yüksek performansta kullanmıyorum
  • Haklısın tasarruf için Power Saver'a almak lazım ama şu an dizi seyredyom ekranın hakkını vermek lazım yok sa gözlerimi rahatsız edyo.Ayrıca şu an ekran ayarı "Balanced"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 28 Haziran 2008; 22:12:55 >
  • Evet bu da pil %3'e düşünce aldığım ekran görüntüsü saat 23:17'de.Yani tam olarak 1:35 dakika gitti pil ve sonra bigisayar otomatik kapandı.Bu süre içerisinde yaptığım işlemler;forum açıktı msn messenger açıktı ve bir dizi izledim MP Classic'te.Ekran ayarı "Balanced" tı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 28 Haziran 2008; 23:25:37 >
  • Arkadaşlar, windowsa giriş bayaa bi yavaşladı, 3-4 dkyı bulduğu zamanlar oluyor. Sanırım bu windowsun güncellemeleri ile ilgili bir durum. Sizlerde durum nasıl, önerisi olan var mı?
  • Ben bu aleti 3-4 gün önce aldım. ancak şöyle bir sorun var: alet power tuşuna ilk bastığımda açılmıyor, hard disk ışığı yanıp sönüyor ve fandan ses gelemsine rağmen makine açılmıyor. power tuşuna tekrar basıp açmam gerekiyor. yani ikinci basışımda açılıyor. böyle bir sorun yaşayan var mı?
    bu arada bende de 2*512mb ram vardı. 512 nin yerine 2gb ram taktırdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

Arkadaşlar, windowsa giriş bayaa bi yavaşladı, 3-4 dkyı bulduğu zamanlar oluyor. Sanırım bu windowsun güncellemeleri ile ilgili bir durum. Sizlerde durum nasıl, önerisi olan var mı?

Benimde ilk başlarda açılış çok uzun sürüyordu hatta dakika tutmuştum tam açılana kadar 2 dk geçiyordu.Ram takviyesiyle 4gb yapınca açılışta oldukça hızlandı 1dk bile sürmüyor artık.
  • Arkadaşlar R405'e XP kuran oldumu hiç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Arkadaşlar R405'e XP kuran oldumu hiç ?

evet ben yeni kurdum fakat epeyce zor oldu (çok ustsa bir kullanıcı sayılmam) en büyük sorun driver,lar onun içinde :LG_R405_XP_Intelligent_Update_Setup: adlı programı keşfetdim o bütün driverları otomatik olarak bulup kendisi yüklüyor. isteyen arkadaşlar olursa upload ederim.
  • Vistaya gore performansi nasil dostum?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.