Şimdi Ara

LG R405 Hk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
30.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XanderJR

Vistaya gore performansi nasil dostum?

bariz olarak daha hızlı.
  • Merhaba Arkadaslar

R405 T7500 - 2gb ram - 8400 gs modelinden var bende yaklasik 9 aydir.. ilk baslarda farketmemistim cok oyun oynamadigim icin .Son haftadir , oyun oynamaya calisiyorum ( Tomb raider - anniverasy - PES 2008 ) bunun disinda , Battlefield 1942 gibi eski bi oyunuda online oynuyorum.. Sorunum Su ki ; Laptop kapaniyor..Evet cat diye kapaniyor..Fazla isindigindan diye düsünüyorum..Ama sizinde bir fikrinizi almak istedim ..Bazende oyunun ortasinda Hazirda bekletiliyor diye , windows kendini hazirda bekletmeye ayarliyor..Ben bisey yapmiyorum.. Laptopda oyun oynarken , yatagin üzerine koyuyorum..Bu fan girislerini etkilermi ? Bu yüzden bir kapanma olurmu ? acikcasi 2000 ytl ye gelen bir makinanin sirf isindi diyede oyun oynatmamasi garip geliyor.. Yani altina hep bi sigara paketi falan koymak ddurumunda kaliyorum , soguk hava girsin diye.. .Sizce Problem nedir acaba ? Donanimsalmi ? Yazilimsalmi ?

Lütfen acele cevap .. Cevaplariniza göre servise götürücem laptopu ...

SAYGILAR ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lanethead

Merhaba Arkadaslar

R405 T7500 - 2gb ram - 8400 gs modelinden var bende yaklasik 9 aydir.. ilk baslarda farketmemistim cok oyun oynamadigim icin .Son haftadir , oyun oynamaya calisiyorum ( Tomb raider - anniverasy - PES 2008 ) bunun disinda , Battlefield 1942 gibi eski bi oyunuda online oynuyorum.. Sorunum Su ki ; Laptop kapaniyor..Evet cat diye kapaniyor..Fazla isindigindan diye düsünüyorum..Ama sizinde bir fikrinizi almak istedim ..Bazende oyunun ortasinda Hazirda bekletiliyor diye , windows kendini hazirda bekletmeye ayarliyor..Ben bisey yapmiyorum.. Laptopda oyun oynarken , yatagin üzerine koyuyorum..Bu fan girislerini etkilermi ? Bu yüzden bir kapanma olurmu ? acikcasi 2000 ytl ye gelen bir makinanin sirf isindi diyede oyun oynatmamasi garip geliyor.. Yani altina hep bi sigara paketi falan koymak ddurumunda kaliyorum , soguk hava girsin diye.. .Sizce Problem nedir acaba ? Donanimsalmi ? Yazilimsalmi ?

Lütfen acele cevap .. Cevaplariniza göre servise götürücem laptopu ...

SAYGILAR ...

Kardeş aynı makina şu an media mrkt'da 1000ytl bir de toshiba var
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32185

Şu an olsa hangisini seçersin?

• LG R405'i almış bulunmaktayım:)
  • Gayet güzel hoş bir cihaz yalnız ufak bir bluetooth sorunum var.
    Bilgisayar telefonu görüyor.
    Hatta telefonda bilgisayarı görüyor.
    Ama bilgisayar bluetooth yazılımı yüklenmedi diye hata mesajı veriyor.
    LG R405-S modelinin bluetooth yazılımını nereden bulabilirim?
    Sitesine baktım ama sanırım ben bulamadım.

Zaten pc açılırken de bluetooth yazılımı yüklenmedi diye hata mesajı veriyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Gayet güzel hoş bir cihaz yalnız ufak bir bluetooth sorunum var.

Sorun "lg intelligent update" tarafından başarı ile çözülmüştür.

Yeni bir sorun ile karşı karşıyayım;touchpad denilen mouse'un sağ tarafını kullanarak yapılan sayfa kaydırma takılıyor. Ekranda aşağı yukarı ok işareti çıkıyor ama sayfayı hareket ettirmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 14 Ağustos 2008; 12:52:33 >
  • touchpad'a alışamamış olabilirsin,touchpadi tek parmakla kullanmaya çalış,bir parmağınla kaydırma yaparken başka bir parmağın touchpadin başka bi alanına temas edince karışıklık olyo,sanırım kullanımla alakalı bir durum,bence!!! hatta bana zor geldi touchpad kullanmak bu yüzden wireless mouse aldım.

quote:

quote:

Yeni bir sorun ile karşı karşıyayım;touchpad denilen mouse'un sağ tarafını kullanarak yapılan sayfa kaydırma takılıyor. Ekranda aşağı yukarı ok işareti çıkıyor ama sayfayı hareket ettirmiyor!

• LG R 405 S.CPEET'imin ramini 2 gb'dan 3 gb 'a yükselttim. Normalde 2 x 1 gb'lık hyundai marka ramlar bulunmaktaydı. Alttaki kapaklı kısımdaki 1 gb yerine 2 gb kingston ram taktım. Gadget'lardaki ram göstergesi 48%'lerden %34'e düştü. Ama vista puanlandırmasında herhangi bi değişiklik olmadı :( 4.8'de sabit kaldı.

Bunun dışında windowsun açılışı hızlandı, internette dolaşırken de hızlanma hissediliyor. İlerleyen günlerde gözlemlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 18 Ağustos 2008; 22:42:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosica

touchpad'a alışamamış olabilirsin,touchpadi tek parmakla kullanmaya çalış,bir parmağınla kaydırma yaparken başka bir parmağın touchpadin başka bi alanına temas edince karışıklık olyo,sanırım kullanımla alakalı bir durum,bence!!! hatta bana zor geldi touchpad kullanmak bu yüzden wireless mouse aldım.

quote:

quote:

Haklısın ben alışamamışım...
    Şu an hiç bir sorun yok...
    Alet çok güzel...
    Isınma ya da başka bir sorun çıkartmıyor.
    İnternet için kullandığımdan oyun performansı hakkın yorum yapamam.
    Onun dışında yeterli...

Yalnız pili yaklaşık 2 saat ile 2 saat 20dk arası değişiyor.
    Normal mı?

• Gayet normal, çok iyi hatta.
  • arkadaşlar bu yorumları hangi 405 modeline göre yapıyorsunuz 405 apart sizce nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

LG R 405 S.CPEET'imin ramini 2 gb'dan 3 gb 'a yükselttim. Normalde 2 x 1 gb'lık hyundai marka ramlar bulunmaktaydı. Alttaki kapaklı kısımdaki 1 gb yerine 2 gb kingston ram taktım. Gadget'lardaki ram göstergesi 48%'lerden %34'e düştü. Ama vista puanlandırmasında herhangi bi değişiklik olmadı :( 4.8'de sabit kaldı.

Bunun dışında windowsun açılışı hızlandı, internette dolaşırken de hızlanma hissediliyor. İlerleyen günlerde gözlemlerimi yazarım.

Bende de sistemde 2GB ram görünüyor.
    Cihazın arkasında bulunan "memory" kapağını açtım bir tane 1GB'lik ram çıktı!
    Diğeri nerede acaba?
    Bir de bendekin ram markası garip birşey...
     LG R405 Hk.

• dostum diğer 1 gb ram kasanın tam içinde :D

markaya takılma LG'nin KORE'de iş ortağı olan Hyundaı ile birlikte ürettikleri RAM'ler onlar. bu güne kadar gayet sorunsuz çalıştırlar ki Life's Good :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

LG R 405 S.CPEET'imin ramini 2 gb'dan 3 gb 'a yükselttim. Normalde 2 x 1 gb'lık hyundai marka ramlar bulunmaktaydı. Alttaki kapaklı kısımdaki 1 gb yerine 2 gb kingston ram taktım. Gadget'lardaki ram göstergesi 48%'lerden %34'e düştü. Ama vista puanlandırmasında herhangi bi değişiklik olmadı :( 4.8'de sabit kaldı.

Bende de sistemde 2GB ram görünüyor.
    Cihazın arkasında bulunan "memory" kapağını açtım bir tane 1GB'lik ram çıktı!
    Diğeri nerede acaba?
    Bir de bendekin ram markası garip birşey...
     LG R405 Hk.

derbentlinin de dediği gibi sorunsuz ramlar. Benden çıkan da aynısı, everestten hyundai diye görünüyor, o nedenle hyundai dedim. Diğer ram on board :(

• Arkadaşlar ben yeniyim de. daha doğrusu eskiden bu forumu cep telefonu için çok kullanırdım, şimdi google'dan LG R405 A.CPART hakkında diye arattım, buraya yönlendirdi. Nostalji yapmış olucam ama bu sefer laptop için. Hızlıal.com sitesinde bu aleti 984 ytl. ye gördüm. Bu özelliklerle bu fiyata anlam veremedim, başka sitelerde arattım, 1250 küsürden aşağı veren yok. yani kafadan 350-400 ytl kardayız. Bu işte bi iş olmasın, bu ürün ne kadar sağlıklıdır acaba? Bu mesajı yazmadan önce sizin yukarda yazdıklarınızı okudum da, genelde teknik meselelerden konuşmuşsunuz. Bu alet piyasada çok bilinen ve sevilen bi alet midir? Sizce fiyatı neden bu seviyededir? İnternetten almak durumunda olduğumuz için gözle görüp test etme imkanı da yoktur. Bana tavsiye bazında bir yol gösterebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Merhaba arkadaslar... Ben uzun süredir forumu takip ediyordum fakat yeni üye oLma fırsatım oLdu... neyse konuya geliyim... Ben 4 gün önce hizlial.com dan Lg R405 apart aLdım... Fakat sitede vaadedilen bazı seylerde eksiklik var... 4 usb port yazıyordu 3 tane çıktı... Ayrıca 2 x 512 Ram yazılmıstı fakat bi tanesi 256 sanırım... çünkü 1 Gb taktım arka kapaktaki 512 Mb yerine 1278 Mb gösteriyor Ram'imi... Kendisiyle gelen 512yi taktığımdada aynı sey oluyor... Bende bunun üstüne bu şikayetlerimi dile getiren bir mail attım... ve altta belirttiqim cevabı aLdım... Usb portları sorun deqil ancak ram... Bu cevapta belirtilen Ram konusu doğrumu?... Bi yardım lütfen acil ona göre hareket edicem hakkımı arıycam yada haklı olduklarını kabul edicem...

Değerli Müşterimiz

Bu üründe 2 ram slotu var ve slotlar 512+512 2 adet ram takılı bu ürünün
    ekran kartı bilgisayarın kendi ram inden kullanır 256 mb yani bilgisayarın
    1276mb göstermesi normaldir. Usb sayısındaki 4 adet yazmamızın sebebi ise
    distribütör firmanin bize gönderdiği özelliklerde 4 adet yazmasıydı. 3
    adet olarak düzeltildi.

Saygılarımızla

Adem KILINÇ

Müşteri Hizmetleri
    musterihizmetleri@hizlial.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 20 Ağustos 2008; 4:37:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: geometri76

Arkadaşlar ben yeniyim de. daha doğrusu eskiden bu forumu cep telefonu için çok kullanırdım, şimdi google'dan LG R405 A.CPART hakkında diye arattım, buraya yönlendirdi. Nostalji yapmış olucam ama bu sefer laptop için. Hızlıal.com sitesinde bu aleti 984 ytl. ye gördüm. Bu özelliklerle bu fiyata anlam veremedim, başka sitelerde arattım, 1250 küsürden aşağı veren yok. yani kafadan 350-400 ytl kardayız. Bu işte bi iş olmasın, bu ürün ne kadar sağlıklıdır acaba? Bu mesajı yazmadan önce sizin yukarda yazdıklarınızı okudum da, genelde teknik meselelerden konuşmuşsunuz. Bu alet piyasada çok bilinen ve sevilen bi alet midir? Sizce fiyatı neden bu seviyededir? İnternetten almak durumunda olduğumuz için gözle görüp test etme imkanı da yoktur. Bana tavsiye bazında bir yol gösterebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba dostum. Apart modelinde tek handikap ram'in 1 gb olması, dolayısıyla vistayı kaldıramamasıdır. Ama sonrasında kendin ayrıca ram alıp yükseltebilirsin ki bu da sana gb başına 25 ytl civarı bi paraya denk gelir. Bunun dışında bu forum boyunca apart modeli için birçok tartışma mevcut, bence her sayfasını dikkatlice okumanda fayda var.
    İnternetten alma konusuna gelince ben genelde pahalı ürünleri netten almam, güvenmem, yine senin tercihin tabi, hızlıal.com hakkında pek bi bilgim yok, sikayetvar.com'dan bu site hakkında yapılan yorumlara bakabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: suicide1905

Merhaba arkadaslar... Ben uzun süredir forumu takip ediyordum fakat yeni üye oLma fırsatım oLdu... neyse konuya geliyim... Ben 4 gün önce hizlial.com dan Lg R405 apart aLdım... Fakat sitede vaadedilen bazı seylerde eksiklik var... 4 usb port yazıyordu 3 tane çıktı... Ayrıca 2 x 512 Ram yazılmıstı fakat bi tanesi 256 sanırım... çünkü 1 Gb taktım arka kapaktaki 512 Mb yerine 1278 Mb gösteriyor Ram'imi... Kendisiyle gelen 512yi taktığımdada aynı sey oluyor... Bende bunun üstüne bu şikayetlerimi dile getiren bir mail attım... ve altta belirttiqim cevabı aLdım... Usb portları sorun deqil ancak ram... Bu cevapta belirtilen Ram konusu doğrumu?... Bi yardım lütfen acil ona göre hareket edicem hakkımı arıycam yada haklı olduklarını kabul edicem...

Değerli Müşterimiz

Bu üründe 2 ram slotu var ve slotlar 512+512 2 adet ram takılı bu ürünün
    ekran kartı bilgisayarın kendi ram inden kullanır 256 mb yani bilgisayarın
    1276mb göstermesi normaldir. Usb sayısındaki 4 adet yazmamızın sebebi ise
    distribütör firmanin bize gönderdiği özelliklerde 4 adet yazmasıydı. 3
    adet olarak düzeltildi.

Saygılarımızla

Adem KILINÇ

Müşteri Hizmetleri
    musterihizmetleri@hizlial.com

yazdıkları doğrudur. ramler 512+512 dir fakat ekran kartı ATI X1250 modeli ramden destek alan karttır. bu yüzden 256 mb veya ihtiyaç kadarı boş olan sistem ram'inden kullanır. dert etmene gerek yok. diğer 512mb ram'i değiştirmek isterseniz teknik servisine götürün değiştiriyorlar 1 gb ram satın alırsanız onlardan :D

• quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli
    yazdıkları doğrudur. ramler 512+512 dir fakat ekran kartı ATI X1250 modeli ramden destek alan karttır. bu yüzden 256 mb veya ihtiyaç kadarı boş olan sistem ram'inden kullanır. dert etmene gerek yok. diğer 512mb ram'i değiştirmek isterseniz teknik servisine götürün değiştiriyorlar 1 gb ram satın alırsanız onlardan :D

Çok saqoL biLgilendirdiqin için...

Ayrıca hizlial.com'dan aLmayı düşünen arkadasımız eqer beqendiyse modeli güvenerek alabilir gerçekten adına yaraşır bi şekilde hızlılar ben cuma günü öqlen sipariş verdim cumartesi öqlen elimdeydi... Ayrıca satış sonrası hizmetleride iyi yeterli şekilde ilgileniyorlar... Hemde şuan hala devam ediyorsa hizlial.com'da 1 Gb kingston Ram hediyesi var ve fiyatıda diqer sitelerdekilerden daha düşük... Yani hem avantajlı hemde güvenilir... Reklamlarını yaptım biraz ama hakettiler... xD

• quote:

Ayrıca hizlial.com'dan aLmayı düşünen arkadasımız eqer beqendiyse modeli güvenerek alabilir gerçekten adına yaraşır bi şekilde hızlılar ben cuma günü öqlen sipariş verdim cumartesi öqlen elimdeydi... Ayrıca satış sonrası hizmetleride iyi yeterli şekilde ilgileniyorlar... Hemde şuan hala devam ediyorsa hizlial.com'da 1 Gb kingston Ram hediyesi var ve fiyatıda diqer sitelerdekilerden daha düşük... Yani hem avantajlı hemde güvenilir... Reklamlarını yaptım biraz ama hakettiler... xD

peki içindeki ram 512 512 mi yoksa direk 1mi bide o 1gb rami de takmıslar mı sen mi taktın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.