Şimdi Ara

LG r405-speet yavaşlık problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bilgisayrı aldık allalıdeğişik noktalarda yavaşla probelemi karşı karşıyayız.laptop nişanlımın ben pek kullanmıyorum, o yüzden yavaşlığı ilk hafatalarda önemli olarak görmedi fakat digital foto. makinesi ile çekilen videolarda ve içerisinde 100 kadar fotoğraf olan dosyaların açılması sırasında çok uzun süre beklenmesi(1-1.5dk) bizi çileden çıkarttı.16 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve video seyrederken takılmalar ilk kez bu bilgisayarda gördüm.vistanın cpu sayacında da görebileceği gibi gereksiz cpu kullanıyor.bir anda %65 kullanıma çıkıp iniyor.ben laptop ise e500 22spt fakat hiç böyle sorunlarım yok.iki laptopta güncel driverları kurulmuş durumda. Bu tür bir sorunlar karşılaşan oldu mu acaba? formatlayıp yneiden kurma dışında aklına çözüm önerisi gelen var mı? sizce de arıza doannımsal mı?

• dostum dediğin konuda her şey olabilir.

öncelikli sorunlar veya neden olanlar _?
    1.sistemi virüs çok çalıştırır ve sistem kasılmalara neden olur
    2. hdd ses geliyormu ( farklı bir ses yada rahatsız edici ses gibi )
    3. ramlerde sorunlar olabilir
    4. 128 ekran kartı var ve vistada sıkıntı olmaması gerek ama ekran kartı güncelmi_?
    5. donanımsaldan ziyade yazılımsal sorun olabilir vs vs vs.

sonuç : Recovery veya Format :S
  • 1-ilk zmanlarda bile öyle idi+virus programım var + hergün otomatik güncelleniyor
    2-hdd sesi var ama çok da rahtsız edici değil,fan sesi rahatsız edici,vınnn vınn vıınnn periyodik olarak geliyor. 4-8 saniye sürüyor sonra 2-3dk ses yok sonra yine:)
    3-donanımsal olabileceğini düşünüyorum
    4-tüm driverlar güncel
    5-tabi herşey olabilir:)
    teşekkür ederim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erulmo -- 7 Mart 2008; 1:27:14 >
  • Ben de R405 kullanıyorum.. Bahsettiğiniz takılmalar bende de oluyor. Film izlerken ve müzik dinlerken takılmalar meydana geliyor.. Ancak kulaklıkla ya da harici hoparlör kullanıldığında takılmalar olmuyor yani bilgisayara bir jak takılı iken takılma meydana gelmiyor.. Bu neden olabilir acaba?
    Bende de en güncel driverler kurulu. Bu sorunun nedenini çözemedim bi türlü..
  • Benzer sorun yaşamadım.
    Benim de; ses seviyesini yükseltirken (dahili tuşlardan), 2 kez makine reset yedi.
    Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Axen Monitör Kapanma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.