Şimdi Ara

LG R590 UAAH1BT İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar tatilde olmam dolayısı ile fotoğrafları daha sonra yüklemek durumundayım ama bilgisayarı aldığım gün itibari ile şu ana kadar ki izlenimlerimi paylaşayım.

1-KASA YAPISI
    Cihazın kasası sert plastikten ve herhangi bir yerinden gıcırdama oynama veya açıklık gibi bir sorunu yok genel itibari ile sağlam bir yapıya sahip.
    Kasanın sağ tarafında 2 adet usb 2.0 girişi+kulaklık ve mikrofon girişi+dvd-rw ve kilit mevcut
    Kasanın sol tarafında e-sata+hdmı+ethernet+vga çıkış+hafıza kartı okuyucu mevcut.
    Kasanın arka tarafında bir şey yok
    Kasanın ön tarafında ise hoparlör çıkışları yer almakta.

2-BIOS
    Bios ayarlarına bakıldığında müdahale edilebilecek
    -çift çekirdek açıp kapatma
    -wireless açıp kapatma
    -sata ıde ayarı ayarı dışında göze çarpan bir şey yok

3-EKRAN
    1366*768 led ekrana sahip
    1-9 arası parlaklık seçeneğiniz var cihazın ekran kalitesi gerçekten iyi bakış açısı ve filmlerde ki netliği güzel.

4-KLAVYE
    Klavye numerik özelliğe sahip kullanımı,tuşların boyut ve aralıkları gayet iyi yazı yazmak kesinlikle çok kolay.Yön tuşları normal büyüklükte.Tuşların basma hissi ve sertliği çok yerinde.

5-EKRAN KARTI
    Ge-Force GT-335M toplam sistem belleği 2 gb harici 1gb ve paylaşılan 1gb şeklinde.Oyun performans ve değerlendirmelerini aşağıda belirticem.

6-İŞLEMCİ
    Intel core i5-430M bu işlemci için onlarca bilgi mevcut zaten ama genel hatları ile 35w elektrik gereksinimi ve 32nm teknoloji kullanan bir işlemci

7-RAM
    DIMM1: Hynix HMT125S6BFR8C-G7 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
    DIMM3: Hynix HMT125S6BFR8C-G7 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
    Yani toplam 4gb 1066 mhz ram mevcut ancak 32 bit işletim sistemi olduğu için kullanılabilir miktar 2.99 olarak görünmekte.

8-WIRELESS
    Realtek rtl8191SE n destekli wireless mevcut.Çekim kalitesi ve alanı kuvvetli.Şimdiye kadar kopma gibi bir sorun yaşamadım.

9-HARD DISK
    250 GB western digital WD2500 BEVT hard disk mevcut.

Bluetooth da mevcut.

Bu kısa genel özelliklerden sonra gelelim kullanım ve performansına

İlk olarak artık klasik haline gelen win7 değerlendirme
    işlemci 6.4
    bellek 6.4
    grafikler 6.5
    oyun grafikleri 6.5
    harddisk 5.9

Cihazın boşta iken sıcaklık değerleri
    işlemci 40-45
    ekran kartı 43-49

40 dakika Pes 2010 oynadıktan sonra sıcaklıklar
    işlemci min-max 43-71
    ekran kartı min-max 45-70

Gelelim fps sonuçlarına
    Call of Duty 4 Modern warface aa4x ve diğer ayarlar extra iken 32-38 arası fps aldı.

Pes 2010 her şey full 60 fps aldı

Sniper ghost warrior full ayarlar 11-19 arası fps almakta.

Son olarak batarya performansını anlatayım dengeli modda lcd parlaklığı 4 iken ortalama 3 saat 20 dakika civarı performans sergiliyor makine.wireless ve bluetooth kapalı.

Fan sesi normal kullanımda yok ben genelde sessiz ortamda kullanıyorum ve kulağınızı yaklaştırmadan fan sesini duymuyorsunuz internette gezinirken 40 veya 50 dakika sonra bi ara fan çalışıyo 30 saniye kadar sonra yine sessizlik.Oyunlarda özellikle sniper oynarken fan hissedilir derecede çalışıyo belirteyim.Pes oynarken fan sesi her makine için kabul edilebilir derede.

Arkadaşlar bu cihaz oyun makinası değil ama oyun oynatıyor genel anlamı ile işimi görsün 2-3 sene teknoloji anlamında beni geri bırakmasın diyorsanız tavsiye ederim.
    Yaptığım araştırmalar neticesinde 5650 ekran kartı ile ne kadar gözle görülür bir fark olduğunu bulamadım.En azından benzer konfigürasyon sahibi 5650 ekran kartı olan arkadaşlar belirtirse makine performansını overclock falan yapmadan yeni notebook alacak arkadaşlar için net bilgileri vermiş oluruz.Şimdilik bu kadar resim eklemeye çalışıcam dönünce.Bulunduğum yerde 3g çekmiyo yani internet eziyet biraz geç cevaqp verirsem mazur görün

• Ellerine sağlık usta. Aydınlatıcı bir inceleme olmuş. İmkanın olrsa, tatildesin galiba ama, resimlerle konuyu biraz görselleştirirsen daha faydalı olacaktır diye tahmin ediyorum. Teşekkürler.

Genel olarak malzeme kalitesinin bir sıkıntı yaratmayacağı kanaatindesiniz, de' mi?
  • Malzeme kalitesinden emin olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Malzeme kalitesinden emin olabilirsin.

Eyvallah. Sağolasın.
  • Oyunlar için 40 70 civarı demişsin...ben genelde 60 civarı olunca oyunu bırakıyorum makinanın ömrü kısalmasın diye...70 civarı tehlikeli değilmi?
  • tehlike sınırına gelince makina kendine reset atar zaten onun için 80 dereceye kadar rahat ol bu durumlar için dizayn edilmiş zaten
  • Çok fazla oyunda denemedim Transformers wfc ve yeni bir demo oynadım ...60 dereceyi geçince arada küçük takılmalar oluyor...32 bitteyim gerçi ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takılmalar çok kısa süreli olur bu durum o sırada ekran kartı ısınır ve fan devreye girer bi sorun değil yani.
  • yalnız bu LG R590-UARH2BT incelemesi olmuş :)

Başlık yanlış.
  • bende 320 gb versiyonu var memnunum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.