Şimdi Ara

LG R590 X.ARU4BT işlemci ısısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim cihazımın boşta işlemci ısısı 50 derecenin altına düşmüyor..yük altında 75 derecelere kadar çıkıyor...bu normalmidir...aynı cihazı kullanan başka arkadaşlar varsa işlemci ısılarını bizlerle paylaşabilirlermi acaba...teşekkürler

• R590 ı tam bilmiyorum ama. Lg lerdeki ısınma sorunları bence düzgün driver ve yazılım kuramamayla alakalı. Osd, batarya yazılımı falan düzgün kurulmalı. Atıyorum, r590 da xp, vista kullanıyorsan sorun çıkar. Notebook'un kataloğunda win 7 öneriliyorsa win 7 kullanılmalı. Win 7 kullanıyorsan da vista değil win 7 sürücüleri kurulmalı. Xp ya da vista kurup ve o modelin xp vista sürücüsü yoksa dur o zaman win 7 sürücüsü kurayım demekte sorun yaratıyor. Bunlara dikkat edin. Ben böyle düşünüyorum.
  • win 7 driver leri kurulu...kendi orjinal hali...ilk aldığım andaki sistem kurulu...ve aldığım zamandan beri ısı hep aynı
  • Kurulu da, sürücüleri güncelliyor musun hiç? Mesela ilk çıkan sürücüden kaynaklanan sorunu bir sonraki sürücü versiyonunda giderebilirler. 6 ayda birde format atmak lazım. Onda büyük ihtimal home premium vardır. Ultimate kurup, güncel sürücüleri kurmanı tavsiye edebilirim. Yine ısınma sorunu oluyorsa donanımsaldır, servise baktırırsın.
  • ilgine teşekkürler dostum ama driver güncellemeleri işe yaramadı....ısı hala aynı seviyelerde...bu aleti kullanan bir arkadaş çıkıpta bendeki aletin ısısı 40 derece gibi bişey söylerse servise gönderirim...ama bu performanslı işlemci için fan yetmiyorsa ,bu ısı normal olabilir...kullanıcı olan arkadaşlardanda bir yorum alabilirsem en azından içim rahat edecektir...tekrar teşekkürler
  • Merhaba

Herşeyden evvel şunu ilk önce bir kontrol edelim.
    Dizüstü Bilgisayarların fanlarının temizlenmesi gerekli.Aynı işlem masaüstü pcler içinde gerekli.
    Dizüstü bilgisayarlarda fan tozlanması sonucu cihazınız bir müddet sonra ağarlaşabilir,bir müddet sonra açılmayabilir.
    İşlemci sıcaklık yüzünden kendisini korumaya alır.Yüksek oranda reset atmaya başlar.
    Size tavsiyem Cpu fanını temizleyin.
  • laptop fanı 15 günde bir temizlerim...o açıdan sorun yok...iğlk günkü gibidir benim lapinin fanı..
  • Garanti süresi dolmuşsa temizlenir de garanti devam ederken açmak garanti dışı bırakıyor. Zaten bahane arıyor servisler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.