Lg Rc90v9ev2w model kurutma makinesi satın aldım. Dün kurulumunu yaptık ve kullandık. Çalışma esnasında motor kısmından çoğu zaman yüksek ve rahatsız edici bir zırıltı sesi çıkıyor. Sesi tarif edecek olursam yüksek gerilim hatlarının yakınına geldiğimizde duyduğumuz o elektirik zırıltı sesi. Ölçüm yaptığımda 67-70 desibel aralığında bir ses çıkartıyor. Bu ses normal mi? Çıkarılan sesin videosunu ekliyorum buraya. |
Lg Rc90v9ev2w kurutma makinesi sesi
-
-
Kompresör sesi normal. -
Arkadaşımın farklı bir marka kurutma makinasında bu kadar yüksek ses olmayınca biraz işkillendim.
-
Sizin makinenizde inverter kompresör var. Standart kompresörden farklı olarak değişken hızlarda çalışır. Yüksek hızda çalıştığı zamanlarda doğal olarak daha yüksek ses çıkarır bu normaldir. Enerji etikentinde yazan ses değeri makina Eco pamuklu programda , kompresör ekonomi güç değerinde çalışırken çıkardığı sestir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: K-E-N-A-NSizin makinenizde inverter kompresör var. Standart kompresörden farklı olarak değişken hızlarda çalışır. Yüksek hızda çalıştığı zamanlarda doğal olarak daha yüksek ses çıkarır bu normaldir. Enerji etikentinde yazan ses değeri makina Eco pamuklu programda , kompresör ekonomi güç değerinde çalışırken çıkardığı sestir.
Kurutma makinası çalışıyorken makinanın kapağını açabiliyor olmamız normal mi? Çamaşır makinası gibi kilitleme yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kksal55 -- 13 Ocak 2022; 19:14:52 >
Benzer içerikler
- samsung çamaşır makinesi alınır mı
- inverter motor nedir
- bulaşık makinesi su alıyor ama yıkamıyor neden
- bulaşık makinesi sepetleri birbirine uyar mı
- samsung beyaz eşya yorumları
- roborock h5
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi bulaşık makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X