Lg Rc90v9ev2w model kurutma makinesi satın aldım. Dün kurulumunu yaptık ve kullandık. Çalışma esnasında motor kısmından çoğu zaman yüksek ve rahatsız edici bir zırıltı sesi çıkıyor. Sesi tarif edecek olursam yüksek gerilim hatlarının yakınına geldiğimizde duyduğumuz o elektirik zırıltı sesi. Ölçüm yaptığımda 67-70 desibel aralığında bir ses çıkartıyor. Bu ses normal mi? Çıkarılan sesin videosunu ekliyorum buraya.
Thule Gauntlet 15" MacBook Pro Çantası küçük geldi
Geçen gün 16'' macbook prom için Thule Gauntlet 15" MacBook Pro Çantası sipariş ettim. Çanta geldi ama mac için küçük geldi. İçine tam oturmuyor. Yorumlarda başkaları tam olduğunu söylüyor ama tam oturması için çok bastırmak gerekiyor. Tam oturduğunda da çıkartması zulüm zaten. Bu çantayı kullanan var mı? Sonradan açma yapıp rahat girer mi mac içine.
Geçen hafta wordpress [B]olmayan[/B] bir sitemde amp sayfaları kullanıma sundum. search.google dan baktığımda sayfalarım sorunsuz şekilde indexlenmiş ve amp testlerinde herhangi bir hata görünmüyor hepsi geçerli olarak işaretlenmiş. site:siteadresi.com/amp şeklinde googlede indexlenen sayfalara bakıyorum yüzlercesi indexlenmiş ama şimşek simgesi yok. Bu simgenin eklenmesi zaman alan bir şey mi?
Örneğin aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan şimşek simgeleri benim indexlerimde yok.
Güncelleme:
Bazı etiket hatalarından dolayı indexlenmemiş. Sorunlar giderilir giderilmez indexlendi.
Cloud Firestore kullanımı hakkında
|
cloudflare subdomain ekleme
|
firebase firestore kullanıcı girişi olmadan kullanmak
|
Cloud firestore tablolar
Firebase eş zamanlı bağlantı sayısı
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.035 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama