Şimdi Ara

LG Renoir 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba avea müşteri hizmetlerini aradım bu telefon modelinde 3G kullanılamaz operatör desteği yok dendi.
    Yani telefonun 3G özelliğide hava oldu herhalde. Bu telefona elle bir ayarlar yapılabilirmi veya deneyen arkadaşlardan kullanan varmı ?
    Versiyonla alakalı olabilirmi.
    Teşekkürler.

• Versiyonla alakalı değil, LG Renoir Türkiye'ye Distribütör kanalıyla gelmedi, piyasada satılan bütün Renoir'ler yurt dışından gelirken getiririlen ürünler, dolayısıyla operatörlerin 3g desteği vermemesi normal.
  • Revolver çok kızacak bu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QMATRİS

Revolver çok kızacak bu işe.

Onun eşinde de bir tane Arena var. 2 kere kızacak valla.
  • Bilen yok mu arkadaşlar bu 3g olayını renoirde 3g özelliğini kullanamayacakmıyız
  • vodafone gerçekten uluslararası deneyimini konuşturuyor bu 3G işinde vodafone destekliyor LG Renoir'i
  • Vodafone gerçekten destekliyormu? Destekliyorsa kesin operatör değiştiricem. Yeter Turkcell'den yediğimiz kazıklar artık.
  • Turkcell destekliyor mu 3G'yi Renoir'da ?
  • inşallah destekliyordur tüm operatörler eğer desteklemezlerse çok hayal kırıklığına uğrarım
  • arkadaşlar bende de arena var.nasıl olacak bu 3g işi
  • Yok ya neden kızayım...:)

Dün eşimle görüntülü konuşma yaptık, 10-15 saniye bir deneme yaptık.
    İnternet yarın bağlanıyor bir ara ekran görüntüsü de koyarım.
    Teller : Renoir ve Arena
    Hat : Turkcell
    Yer: Erdemli / MERSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Révolvér

Yok ya neden kızayım...:)

Dün eşimle görüntülü konuşma yaptık, 10-15 saniye bir deneme yaptık.
    İnternet yarın bağlanıyor bir ara ekran görüntüsü de koyarım.
    Teller : Renoir ve Arena
    Hat : Turkcell
    Yer: Erdemli / MERSİN

usta arena da mobil tv yi denedin mi.ayarlar nasıl yapılıyor
  • Turkcell sağolsun o zaman yoksa Renoir elimizde patlayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Turkcell sağolsun o zaman yoksa Renoir elimizde patlayacaktı

Aynen kanka.
    Çok şükür ADSL'yi de naklettirdik, artık buralardayız.
  • Turkcell'i dürtükleyince düzelttiler sistemlerini. 3 gündür çalışmıyan video görüşme 2-3 defa maillaşınca çalışmaya başladı. Evet renoir sorunsuz video görüşme yapıyor ama dikkatimi çeken bişey telefonu baya bi uzakta tutmanız gerekiyor.
  • Bugün biz de denedik arkadaşlarla. Benim hattım Avea, arkadaşın hattı Turkcell. Böyle bir sorun yok

Yalnız yıllardır sadece bu kadar mı yatırım yapabildiler anlamış değilim. Sadece merkezde doğru dürüst çekiyor 3G. Avea'nın hiç çekemeyeceğini düşünmüştüm ama en az Turkcell kadar çekti gittiğim yerlerde
  • türkcell'in 3gmerak diye bir kampanyası vardı. bitti deniliyor ama hala devam ettiği tarafımca ve bazı forumdaşlarca da biliniyor.
    Dün bu kampanyadan faydalanmak istedim ve gece 24:00 da msj attım, gelen cevap " telefonunuz 3g'yi desteklemiyor.' oldu. Halbuki renoir'le görüntülü görüşme de yapıyorum sıksık.
    Wap ve internet ayarlarını yapmak aklıma geldi sonra. mesaj attım 2222'ye cevap olarak " telefon modeliniz uzaktan yardım ayarlarını desteklemiyor, müşteri hiz. arayın." mesajı geldi. Aradım "modeliniz destek listemizde yok, yardımcı olamayız, sizi lg servisine yönlendirebiliriz." dedi hanımefendi.
    Nedir bu şimdi, forumdaki renoir'le alakalı konulara yeniden gözgezdirdim ama WAP ve İNTERNET ayarlarıyla alkalı bir yazı yada çözüm yolu göremedim. Bilen bir arkadaş varsa yardım edebilirse minnettar olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.