Şimdi Ara

LG S4 HTC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

quote:

S4 al Güncellemeden mahrum kalma diyen arkadaşlar samsung bu sene guncelleme konusunda zaten.batirdi cok cihaz satmaya basladi isin civki cikti suan kim ne derse desin G2 lider konuda Lg Yetkililrri guncelleme alacagi sozunu verdiki bence cok rahat 5.0 guncellemesine kadarda alicak

Bi zahmet g2 alsin 5.0'ı. 1.5 senelik s3 de alacak o guncellemeyi.S4 5.0'dan sonraki surumleri cok rahat gorur.S4 istemiyorsan Nexus 5 tabii ki en mantikli secim olur.

Hani Su Aylardir 4.2 yada 4.3 alamayan s3 yapma dostum kim bilir ne zaman alacak

Ne zaman alacagi onemli degil alacagi onemli en gec turkiyeye gelisinden 2 ay sonra alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

S4 al Güncellemeden mahrum kalma diyen arkadaşlar samsung bu sene guncelleme konusunda zaten.batirdi cok cihaz satmaya basladi isin civki cikti suan kim ne derse desin G2 lider konuda Lg Yetkililrri guncelleme alacagi sozunu verdiki bence cok rahat 5.0 guncellemesine kadarda alicak

Bi zahmet g2 alsin 5.0'ı. 1.5 senelik s3 de alacak o guncellemeyi.S4 5.0'dan sonraki surumleri cok rahat gorur.S4 istemiyorsan Nexus 5 tabii ki en mantikli secim olur.

Hani Su Aylardir 4.2 yada 4.3 alamayan s3 yapma dostum kim bilir ne zaman alacak

Ne zaman alacagi onemli degil alacagi onemli en gec turkiyeye gelisinden 2 ay sonra alir.

Şuan Icin Samsung Isterse Takla Atsin G2 Varken Alinmaz Adamlar dandik.exynos islemciyi gonderiyor servis desen rezillik baska birsey degil

• Renkler ve zevkler tartisilmaz suanda telefon alacak olsam Nexus 5 veya Z1 alırım.

• HTC alıyorum arkadaşlar yorumlarınız ve yardım ettiğiniz icin teşekkür ederim. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBall5

HTC alıyorum arkadaşlar yorumlarınız ve yardım ettiğiniz icin teşekkür ederim. iyi günler

Dogru secim bence ama bakmadan once seri numarasina bak cunku bazi seriler hatali benim telefon HT37 serisinden sadece gece cekiminde kamerada pembelesme sorunh var onu da htcye sordugumda 1 hafta icinde guncellemeyle cozulucek diyorlar bakalim bekliyoruz. Eger sıfır hatali seri bulursan onu al bulamazsan HT37 serisini oneririm

• mrt hocam şu site güvenli midir?http://www.bizdeuygun.com/HTC-One_105723.html#1 baya bi ucuz ama italatcı garantisi var benim icin sorun değil ama bu siteden alışveriş yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.