Şimdi Ara

LG S4 HTC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iyi bayramlar dilerim. yeni akıllı telefon almaya karar verdim. kendim 2-3 telefon sectim, telefonlardan cok anlamadığım icin sizlerden yardım istiyorum. 1 ci telefon LG G2 2 Ci ise Galaxy s4 3 cü ise HTC m7 one . arkadaşlar htc yi inceledim kamerası benim hic hoşuma gitmedi. ordaki teknosa yetkilelerine sordum kapağı cok cabuk ciziyorlor tavsiye etmiyoruz dediler. sizin fikrinizi almak istedim. iphone 5s e bütcem yetmedi maalesef yardim istiyorum.

• Lg saydiklariniz arasindaki en ustun.cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Lg saydiklariniz arasindaki en ustun.cihaz
    peki htc nasıldır kullandınız mı hic?
  • S4 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 al guncellemeden mahrum kalma.

• S4

• Nexus 5 i kesinlikle beklemeni öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S7 edge
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s4 almak istemiyorum. sevmiyorum o cihazı htc ve lg arasında kaldım ama lg nin işlemcisi de daha yüksek lg alıcağım galiba
  • S4 al Güncellemeden mahrum kalma diyen arkadaşlar samsung bu sene guncelleme konusunda zaten.batirdi cok cihaz satmaya basladi isin civki cikti suan kim ne derse desin G2 lider konuda Lg Yetkililrri guncelleme alacagi sozunu verdiki bence cok rahat 5.0 guncellemesine kadarda alicak

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

S4 al Güncellemeden mahrum kalma diyen arkadaşlar samsung bu sene guncelleme konusunda zaten.batirdi cok cihaz satmaya basladi isin civki cikti suan kim ne derse desin G2 lider konuda Lg Yetkililrri guncelleme alacagi sozunu verdiki bence cok rahat 5.0 guncellemesine kadarda alicak
    arkadaşlar htc işlemcisi biraz düşük kalıyor. lg ye gore ama htc nin tasarımı da insanı cezbediyor acıkcası htc şimdiki oyunlarda kasmas ise onu almayı planlıyorum cünki lg biraz büyük geliyor bana Lg alıp alışırım da htc de tadı bi ayrı. kullanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirlermi
  • Ben de HTC One aldım. Ve ayni senin gibi 3 telefon arasinda kalmistim. Ben de Htc Onein tasarimina hayran oldum ve aldim. Gercekten telefonu eline aldigimda verdigim paraya degdigini malzemesinden anliyorum direkt. Kamerasi gayet iyi ama zoom yapilinca 4 ultrapixel oldugu icin diger telefonlara gore biraz daha fazla bozulma oluyor ama onun haricinde kamerasi da guzel cidden. Suan telefonumda yuklu olan oyunlar: modern combat 4- Real racing 3- Nba 2k14 ve hicbirinde en ufak bir kasma olmuyor. LG kullanmadim ama samsungun touchwizi ile kiyaslayinca cidden htc sensenin stabilitesi cok iyi. Ben kesinlikle s4 alicagina bunu almani oneririm. Tek olumsuz yani malzemesinden dolayi biraz cabuk isinmasi ama ayni sekilde telefonu ekranini kapatip kenara koydugunuzda ayni hizla soguyor geri. Ben 3G acik- otomatik parlaklik ayarlarinda ve telefon surekli elimde olarak kullaniyorum ve gun icinde yari yolda biraktigini gormedim.

• Ses kalitesinden bahsetmeyi unutmusum. Muzik actiginiz zaman gercekten sesin temizligi ust derecede. Oyunlarda da cok fazla soruyor modern combat oynarken heyecan yapiyorum yaninda verdikleri kulaklik kulakici oldugu icin hic kullanmadim ondan ona yorum yapamicam cunku kulagimda durmuyor meret

• G2 bunların arasında en iyisi. Fakat Optimus G bildiğim kadarıyla hala güncelleme bekliyor. Ne kadar söz verselerde Lg yetkilileri daha bir icraat yok.Bende bu yüzden bekliyorum yoksa G2 en alınası alet.

• G2 inceleme firsatim olmustu. Lg bu sefer basarmis. Ekran tasarim performans her acidan ust duzey bir telefon. S4 ile kiyaslama yaparsak G2 derim. Fiyat olarakda daha ekonomik.

• En iyi donanim lg g2 de ama kendimizi kandirmayalim lg guncelleme vermez verirse bile bu 4.4 kitkat tan fazlasi olmaz lg bu yüzden kaybediyor zaten alan insanlar eminim 2014 sonuna dogru elden cikarmaya başlayacaktır ki lg pek tutulan bir marka da degil yerinde olsam donanim cilginligindan ziyade kalite veya guncellemeye onem vermek olurdu htc mukemmel tasarimi ile ön planda s4 ise kamerasi ve samsungun guncelleme politikasi ile bir adim önde seçim senin lg g2 yi kotulemek degil amacim ama ortada olan şeyleri soyledim sadece ve bu kadar donanım cilgini olmak nasıl desem bu işin sonu yok su an htc de s4 de yapamadigin acamadigin oyun program yok zaten kasma desen hepsi yağ gibi akiyor en iyisini alacagim dersen bir gun sonra pisman olursun cunku her gun yeni bir telefon çıkıyor insanlari kandirmak kolay s600 s800 gercekten sonu yok bunun kapılıp gitmektense hoşuna gideni alip en az 3 yil kullanmak lazim afedersiniz son yillarda resmen şey yaristirmaya döndü bu iş zararli cikan hep bizler oluyoruz farkinda olmadan neyse karar senin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

En iyi donanim lg g2 de ama kendimizi kandirmayalim lg guncelleme vermez verirse bile bu 4.4 kitkat tan fazlasi olmaz lg bu yüzden kaybediyor zaten alan insanlar eminim 2014 sonuna dogru elden cikarmaya başlayacaktır ki lg pek tutulan bir marka da degil yerinde olsam donanim cilginligindan ziyade kalite veya guncellemeye onem vermek olurdu htc mukemmel tasarimi ile ön planda s4 ise kamerasi ve samsungun guncelleme politikasi ile bir adim önde seçim senin lg g2 yi kotulemek degil amacim ama ortada olan şeyleri soyledim sadece ve bu kadar donanım cilgini olmak nasıl desem bu işin sonu yok su an htc de s4 de yapamadigin acamadigin oyun program yok zaten kasma desen hepsi yağ gibi akiyor en iyisini alacagim dersen bir gun sonra pisman olursun cunku her gun yeni bir telefon çıkıyor insanlari kandirmak kolay s600 s800 gercekten sonu yok bunun kapılıp gitmektense hoşuna gideni alip en az 3 yil kullanmak lazim afedersiniz son yillarda resmen şey yaristirmaya döndü bu iş zararli cikan hep bizler oluyoruz farkinda olmadan neyse karar senin..
    bir s4 kullanıcısı olarak g2 almanı tavsiye ederim. one da alabilirsin eğer kamera senin için çok önemli değilse. ama güncelleme olarak yine aralarında en güveniliri samsungdur.

• quote:

S4 al Güncellemeden mahrum kalma diyen arkadaşlar samsung bu sene guncelleme konusunda zaten.batirdi cok cihaz satmaya basladi isin civki cikti suan kim ne derse desin G2 lider konuda Lg Yetkililrri guncelleme alacagi sozunu verdiki bence cok rahat 5.0 guncellemesine kadarda alicak

Bi zahmet g2 alsin 5.0'ı. 1.5 senelik s3 de alacak o guncellemeyi.S4 5.0'dan sonraki surumleri cok rahat gorur.S4 istemiyorsan Nexus 5 tabii ki en mantikli secim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

Ben de HTC One aldım. Ve ayni senin gibi 3 telefon arasinda kalmistim. Ben de Htc Onein tasarimina hayran oldum ve aldim. Gercekten telefonu eline aldigimda verdigim paraya degdigini malzemesinden anliyorum direkt. Kamerasi gayet iyi ama zoom yapilinca 4 ultrapixel oldugu icin diger telefonlara gore biraz daha fazla bozulma oluyor ama onun haricinde kamerasi da guzel cidden. Suan telefonumda yuklu olan oyunlar: modern combat 4- Real racing 3- Nba 2k14 ve hicbirinde en ufak bir kasma olmuyor. LG kullanmadim ama samsungun touchwizi ile kiyaslayinca cidden htc sensenin stabilitesi cok iyi. Ben kesinlikle s4 alicagina bunu almani oneririm. Tek olumsuz yani malzemesinden dolayi biraz cabuk isinmasi ama ayni sekilde telefonu ekranini kapatip kenara koydugunuzda ayni hizla soguyor geri. Ben 3G acik- otomatik parlaklik ayarlarinda ve telefon surekli elimde olarak kullaniyorum ve gun icinde yari yolda biraktigini gormedim.

tasarıma önem veriyorsanız xperia sp alın

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

quote:

Bi zahmet g2 alsin 5.0'ı. 1.5 senelik s3 de alacak o guncellemeyi.S4 5.0'dan sonraki surumleri cok rahat gorur.S4 istemiyorsan Nexus 5 tabii ki en mantikli secim olur.

Hani Su Aylardir 4.2 yada 4.3 alamayan s3 yapma dostum kim bilir ne zaman alacak

• S5 in çıkmasını bekleyip s4 almak mantıklı olur mu acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.