Şimdi Ara

LG SH3B 300W Soundbar + Subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    LG SH3B 300W Soundbar + Subwoofer

Ürün 2016 Ağustos ayında Hepsiburada'dan satın alınmış olup ilk sahibi olarak bu süre zarfında konsol ve bilgisayar için kullanıldı.

2 Yıl olan garantisi sona ermiştir.

Ürünün hiçbir sorunu yoktur. Kumandası ve optik kablosu yanında verilecektir.

Muadili olan ürün LG'nin SJ3 modelidir. Teknik olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır.

İncelemek isteyenler için ürünün üretici sayfası;
    www.lg.com
    LG SH3B Sound Bar | LG Electronics Türkiye
    https://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-SH3B

Ankara içi elden teslim şeklimde alışveriş gerçekleştirilebilir, isteyen yerinde deneyerek alabilir. Kutusu olmadığı için kargolama riskine girilmeyecekir.

Sistemde takılı olduğu için fotoğraf yükleme şansım olmamakla birlikte istenmesi durumunda whatsapp üzerinden fotoğraf iletebilirim.

İstenilen fiyat 550TL'dir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomania -- 4 Şubat 2019; 20:45:32 >

• Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    LG SH3B.DTURLLK 300W SOUNDBAR EV SİNEMA SİSTEMİ Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    https://www.ereyon.com.tr/urun/lg-sh3b-2-1-300w-sound-bar

Ustadim oncelikle cok guzel bir urun hayirli satislar dilerim fakat ustunden biraz zaman gecmis fiyati 300 Tl civarlarina revize etmeyi dusunurseniz ciddi aliciyim boyle bir cihazada ihtiyacim var almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sals S kullanıcısına yanıt
    @sals

Gönderdiğiniz linkte maalesef fiyat bilgisi yerine stok bilgisi sorunuz ekranı beni karşıladı.

Elbette fikrinizi ve yorumunuzu açıkça söylemenizi takdir ediyorum ama neye dayanarak 300TL onu anlayamadım açıkcası, üzerinden geçen zamanda hala bu ürün ile aynı özelliğe sahip olan hatta daha küçük boyutlu subwooferlı SJ3 satışta ise ona yönelmenizi öneririm.

Böyle bir ürünün muadilini söylediğiniz rakamlara "günümüzde" artık bulmak çok zor. Umarım gönlünüze göre olur.

Saygılarımla.

• Ustadim nazik ve ilgili yaklasiminiz icin oncelikle tesekkuru borc bilirim boyle guzel bir cihaza ihtiyaci olan bir forumdasiniza yilbasi hediyesi erbabinca guzel bir indirim istemistim tabi guzel gonlunuz elverirse yinede pek tabiki son karar sizindir asla saygisizlik etmek istemem

• sals S kullanıcısına yanıt
    @sals

Ürünümü 2 yıldan fazla kullandım ve bunu da gizlemeden zaten açıklama kısmında tüm gerekli bilgileri verdim. Sıfır ürünü 400TLye alabiliyorsanız neden benim ikinci el ürünüme 300TL veresiniz ki?

Ben sevdiğim insanlarla hediyeleşmeyi çok severim ancak saydıklarımın maalesef hiçbiri sizin için geçerli değil hak verirsiniz ki sizi tanımıyorum bile.

Günümüz koşulları düşünüldüğünde zaten sattığımda elime geçen para ile bu ürün seviyesinde birşey alamayacağım bu apaçık ortada, neden hep tek taraflı düşünmekteyiz acaba? Alıcının belirli bir bütçeniz var da satıcının sınırsız mı.. Sadece size özel değil genel olarak ikinci el satışlarda karşılaştığım kişi profillerine dayanarak bunu yazıyorum yanlış anlamayın.

Saygılarımla, gönlünüze göre bulmanız dileğiyle

• Her malin bir ederi vardir ustadim kisiligim geregi oluculuge karsiyim daha asagi bir tekifte bulunmam gerekirdi ama bunuda size karsi saygisizlik olarak gorurum o yuzden goruyorsunuz ki gayet albenili bir teklifte bulundum pek tabiki degerlendirip degerlendirmemek size kalmis yinede her seyin gonlunuze gore olmasini cani gonulden diliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.