Şimdi Ara

LG SHINE MI ALSAM?? SAMSUNG U600 MÜ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım sana tavsiyem kesinlikleeeeee lg alma yanrsın ....geçen senede chocolate için aynı topic ler vardı efet 10 numara cihazlar yapıyor lg ama sadece karizma inan kullanırken çıldırmamak elde deil git bi tel tamircisine onun fikrini al
  • ben 2 hafta önce u600 aldım alışmam 2 gün sürdü telefon olarak oldukça güzel kamerasına laf yok, bi arkadaş lg'nin makrosu var filan demiş u600 de makro var ve oldukça kaliteli fotograf çekiyor.sadece gece çekimleri güzel değil.dokunmatik tışlar sadece karizmasını tamamlamış ama öle ararken konuşurken yüzüme çarpar beni düğmelere basılır gibi düşünmeyin öle olmuyor samsung herşeyi düşünmüş telefon ederken tuşları kilitliyor,tuşlar kolay açılıyor ancak dokunmatik tuşlardan değil yani bi sorun yaratmıyor.kesinlikle samsung derim kafanıza takılabilcek tek konu çok hassas duruyor telefon ama sen lg shine ve u600 arasındaysan zaten bu konuyu aşmışsın demektir.
  • Samsung U600 teknik açıdan daha başarılıdır. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

U600
    -3.2mp kamera

shine
    -2mp kamera

kamera sizin için çok önemli değilse lg shine modelini öneririm.

katılmamak elde degil
  • Shine'ın kamerası 2 megapixel de olsa lensi nedeniyle çok kaliteli fotolar çıkarıyor, tabi eğer A4ten daha büyük fotolar çıkaracaksın 3.2 megapixel daha iyi olabilir.
    Samsungla ilgili de geçen bir arkadaşım yeni aldığı d840ın şarj makinesi uymadığı için 2 kez servise gönderdi, ama maalesef sorunu çözmek için pek de yardımcı olmadılar :( samsung adına güvenmek ne kadar doğru, bu anlamda tartışılır.
    bence shine al, ben bir problem yaşamadım. Bir de Shineın yeni bir modeli gelcekmiş sanırım, onu da bekleyebilirsin...
  • Lg Shiné
  • bence kesinlikle Lg Shine al
  • Lg öneririm teknik servis ağı ne kadar iyi pek emin değilim ama Şöyle bir göz atarsak lg 1 adım önde gözüküyor
  • Arkadaşım ben sözü edilen cihazların hepsini kullandım, U600, lg shine, D900. Lg shine çok karizma bir cihaz ama nedense pek sevmedim onu 1 hafta kullandıktan sonra satlığa çıkardım 1 ay oldu, hala alan yok. D900 ile U600 ise birbirine yakın cihazlar, hangisi dersen D900 derim. Çünkü u600 daha sonra çıkan bir cihaz olduğu için daha pahalı ve aralarında öyle aman aman bir fark yok. Bu 3 cihaz arasında ben D900 derim. Eğer lg shine alacam dersen bende 1 haftalık cihaz var, arkadaşımın vitrininde satılmayı bekliyor, sana satabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

boşver dokunmatiği d900

bencede d900i yi düşünebilirsin...
    üstelik u600 ile lg kıyaslancak teller değilki..

biri 3.2 mp, diğeri 2....

elbette u600 yada d900i....
  • o telefonj U600 ün rakibi bile olamaz.

U600
  • haziran-eylül hort
  • U 600 rakipsizzzz
  • U600 Daha Başarılıdır Ama Lg Shinede Tasarım Olarak Güzel Bir Telefon Bence U600 Derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Samsung U600 teknik açıdan daha başarılıdır. Tavsiye ederim.

katılıyorum.u600
  • LG Shine bence süper bir telefon. sahsen ben kulan ıorum tavsıye ederim
  • Teknik olarak U600
  • lg shine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.