Şimdi Ara

LG SHINE MI ALSAM?? SAMSUNG U600 MÜ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG SHINE İLE U 600 ARASINDA KALDIM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM, HANGİSİNİ TERCİH ETSEM.

• shine daa güsel her haliyle
  • u600 daha özelliklidir. Ben u600'ü tavsiye ediyorum...
  • U600
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

u600 daha özelliklidir. Ben u600'ü tavsiye ediyorum...

ama shine daha stabildir, yazılım tarafında saçma sapan samsung angaryaları yoktur..

özellik olarak hemen hemen aunı özelliklere sahipler, samsung un 3,2mp avantajına karşın shine ında 1,5cm den bile cam gibi görüntü alan makro modu var.., shine batarya konsuunda daha iyi..,

her iki cihazda güzel, bu yüzden doğrudan bu daha iyi bunu al diyemem..., ama shine özgün bi tasarıma sahip, samsung ise uzaktan bakınca hemen hemen hepsi aynı..
  • shine daha iyi
    u600daki dokunmatik olayı yanlış şeyler yaptırabiliyo.,
    kullanışlı bulmadım.
  • bencede shine yi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung A55 alınır mı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Shine Derim.
  • Hala karar veremedim.iki telefonuda gordum inceledim forumlarida okudum. shine daha karizmatik gorunsede LG ilerde basimi agritir gibime geliyor.birde shine in alt kismi mat metal deselerde bana sanki plastikmis ilerde boya gibi dokulecek hissi verdi.samsung unda dokunmatik olayi kotu elimi nere koyacagimami dikkat edicem arama yaparken.ozellikler benziyor foto kalitesi LG daha iyi sanki.iki ucu boklu deynek 800 milyon para verecem iyi bise secmem lazim.yada hazir fiyati dusmusken D 900 mu alsam ozellik olarak bu iki telefondan cokda farkli degil.
  • LG Shine bence süper bir telefon.karizması bile değer o parayabu arda alt kısım plastik değilnerden bliyosun diye sorarsan babamda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doqus -- 14 Mayıs 2007; 21:08:23 >
  • LG Shine
  • cogunluk shine diyor vardir bi bildikleri elbet
  • LG Shine.
  • ben olsam U600 alırdım
  • U600
    -3.2mp kamera

shine
    -2mp kamera

kamera sizin için çok önemli değilse lg shine modelini öneririm.
  • LG de iyiymis kamerada bu piksel olaylari biraz aldatmaca gibime geliyor,.
  • Lg mi samsung mu derken ikilemde kalmissin birde d900 mu acaba demissin o zaman ben sana farkli bir tavsiye yapayim lg den daha karizma d900 den daha iyi u600 kadar olmasada ona yakin ozellikli ve hepsindende hesapli samsung d840 a bak , almasan bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centre -- 14 Mayıs 2007; 22:55:30 >
  • sagol tavsiyen icin bi bakayim onada
  • yokya biliyorum bu telefonu bana sorarsan karizmasi bu 3 teldende kotu ozelliklerde oyle fiyati ucuz sadece.ama almisken iyi bise almak lazim ben bikac sene kullanirim guzel birsey alip.
  • bence u600 cok iyi lgye gore eksigi yok fazlasi var.. daha da ince..hem de samsung..

samsungun onceki modellerindeki butun sacmaliklari da giderilmis durumda..

yok ama dokunmatik tusla ugrasamam diyorsan d900i (normal d900 degil d900i) al dokunmatik olmayani ve hemen hemen butun ozellikler ayni..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.