lgla660s televizyonum var, çanak anten ile televizyonun dahili uydu alıcısı bağlı. Kanallar arası gezinmek niye bu kadar zor. örneğin 3. kanaldan 140. kanala geçmek için, smart tuşuna basacağız sonra menüden kanal listesini seçicez açılan listeden topu çevir çevir 140 a gelicez. Sonra oradan diyelim 35. kanala gideceğiz. Yine aynı işlemler yapılacak bunun bir kısa yolu yok mudur?
la bilmiyorum ama lmde şu şekilde. kanalları değiştirirken üstte çıkan barda kumanda resmi var. ona bas. ardından sayıları gir.
bunda da ona benzer bir şey var kumanda da q menu diye bir tuş var, ona bastıktan sonra sayılar girilerek istenilen kanala direk gidilebiliyor, ama benim dediğim kanal listesi bir tuşla açılabiliyor mu? çanakta 300 tane kanal var ve kanal isimleri sadece kanal listesinde yer alıyor. Kumandadan kanal listesi tek tuşla açılabilse sorun kalmayacak aslında
mouse ekrandayken tekerleğe basılı tutup ekrana gitmek istediğin kanalın numarasını yaz
Arkadaşlar ben bir 3-4 hafta önce LG 42LA640S aldım.Bizde kablolu Tv Teledünya kullanıyoruz.Sihirli kumanda ile nasıl kanal atlayabilirim.3 kumanda var 2 si TV'nin 1'i kablolu yayının kumandası biz lg'nin kumandasını kullanmak istiyoruz nasıl olacak ? Lütfen biliyorsanız söyleyin...
arkadaşlar olayı anlatmışlar ben logitech k400r klavye aldım onunlada gayet güzel menülere giriyor sihirli kumanda da güzel bence tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme