Şimdi Ara

LG Simple smart IPTV antarnatif (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
30.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Program güzel kendi iptv listemi de yükledim ama provider dan yüklediğim ülke kanallarından hiçbiri çalışmıyor. Bu yüzden saçma bir program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerenimo57 G kullanıcısına yanıt
    tvden ip tv izleyecegin daha iyi apps varmı kendi listeni izleyebilirsin ülke olarak tr saglayıcı yok
  • LG tv için ilk verilen iptv uygulamasından ne farkı var. Ben yine onunla seyrediyorum kendi listemi çünkü daha stabil. Bu verilen uygulamada ise devamlı my list kayboluyor sonra tekrar code alıp bağlanıyorsun uygulamadan çıkınca yine ksyboluyor falan ve hiç çalışmayan ülke providerleri. Müşteri çekmek için yapılan aldatıcı reklamlar gibi. İnsan o kadar kanal listesini görünce ağzı sulanıyor ama bir tanesini bile seyredemeyince ne anlamı var ki.

• slm smart ip tv programında kanal listesini yükleyemiyorum mac adres hatası veriyor nasıl yükleyebilirim
  • tesekkurler
    deneyelım yazarım..

• LG LM660s modelinde sorunsuz şekilde kurulum sağladım. DI.fm Premium playlistimi gayet güzel dinleyebiliyorum. Teşekkürler.
  • keşke kanal logosunu değiştirmek gibi bir özellik olsaydı ama maleseef o özellik çalışmıyor :S
  • 137818 bu kotlu dosya son sürümmüdür
  • arkadaşlar bu uygulama mağazaya da gelmiş haberiniz olsun. görüntü daha hoş olmuş
  • arkadaşlar programı bugün lg webos tv ye yükledim. play list dediğimde sayfaya upload diyorum ne sayfada görünüyor nede tvde.
    birde kendim bip liste yaptım. external bölümüne ekliyorum görmüyor. my liste ekliyorum sadece bir kanal açıyor. neden olabilir. nerede yanlış yapıyorum.

saygılar.
  • bir kaç yerde acestream i açtıklarını yazmışlar ama nasıl olduğunu bulamadım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

bir kaç yerde acestream i açtıklarını yazmışlar ama nasıl olduğunu bulamadım bilen var mı?

Evet ,Twitter'da bende gördüm acestream açtığını söylüyor fakat link acestream mi belli değil. Bakalım gelişmeler nasıl olacak.

• yalnizca kullanıcısına yanıt
    dünden beri arıyorum bi ispanyol yer var yazan onuda anlayamadım.http://tendenceworld.blogspot.com.es/2015/02/ver-acestream-en-nuestra-smart-tv.html burda var bir yöntem ama çözemedim.
  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkte pc den açıp tv ye stream yapmayı göstermiş. Aradığımız bu değil.

evet o sistem öylemiş. denedim onuda yapamadım zaten. bakalım bulabilcez mi?
  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    Ben sanmıyorum doğru olsun. İlgi çekmek için koydular bence.

olabilir normal iptv linklerini koymuş olabilirler. Yada başka stream linklerinden.
  • Arkadaşlar webos 3 lg smart tv de uygulamalarımda SS iptv var mı ? Smart ip tv indirdim ama 1 hafta sonra süresi doldu ücret istiyor.

Yoksa hala manuel flash dan mı indirip yükleyeceğiz?
  • isteyen varsa 2 adet sıfır kutuda mevcut, sadece makine 230 TL , Malum maç kanalları ve sinema kanalları yüklü şekilde 300 TL dir

0554 715 25 68

M8S Plus / M8S+ Android TV Box 5.1 Lollipop

LG Simple smart IPTV antarnatif

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.