Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG Sk10y Dolby Atmos Soundbar + Spj4-s surround arka hoparlörler 3500 tl Satın Al 3 Ekim 2020 18:56 1 1 LG Sk10y Dolby Atmos Soundbar + Spj4-s surround arka hoparlörler 3500 tl LG Sk10y aldığımdan beridir kullanamadım.toplam 2 ay gibi bir süre kullandım.yaklaşık 8 aydır da yatıyor boş boş duruyor.kullanamıyacağımda kesinleşince satmaya karar verdim.vatan bilgisayardan aldım.garantisi devam ediyor olabilir ama emin değilim.ürünün resmi sitesi aşağıdadır.bütün özellikleri yazıyor.https://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-SK10YSpj4-s surround arka hoparlörler.arka hoparlörler ayrı satabilirim ama önce önler satılması lazım.ben Antalya'da yaşıyorum.Şehir dışına kargoya veririm ama büyük bir kutusu var.Kutusu ve içeriği olduğu gibi duruyor.Lg sk10y soundbar 2500 kargo alıcıya aitSpj4-s surround 1300 kargo alıcıya aitikisi birlikte 3500 kargo alıcıya ait Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Muratpaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amazon Fire Tv Max Anker Soundcore Motion + Sıfır Açılmamış Kutu Satıldı.... Fifa 21 X / S P2 100 tl
Günceldir.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amazon Fire Tv Max Anker Soundcore Motion + Sıfır Açılmamış Kutu Satıldı.... Fifa 21 X / S P2 100 tl