Şimdi Ara

LG SK5R (Kablosuz arka hoparlörlü soundbar 1499TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Film izlemede kullanacağım , kablosuz arka hoparlörlü olup daha uygun fiyatlı bir ürün bulamadım

• Şu an mediamarkt internet sitesinde 1299 tl , aldım ben
  • Ürün 5 gündür kullanıyorum , çok memnunum

Vestel televizyona hdmi arc girişinden bağladım , tv yi açınca otomatik açılıyor ,sesi tv nin kumandasından kontrol ediyorum

kablosuz woofer ve arka hoparlörlerin kurulumu için birşey yapmanıza gerek yok otomatik algılıyor

cihazın kumandasından arka hoparlörlerin sesini ve subwoofer ın sesini bağımsız olarak ayarlayabiliyorsunuz

gerçek çok kanallı ses veriyor, sol arkadan ateş ediliyorsa sol arkadan ses geliyor yani

bas sesin yüksekliğinde problem yok ama woofer büyük boyutlarına göre çok derin bas vermiyor , halihazırda kullandığım logitech x530 un bası daha derindi

özetle kablosuz ses sistemi arayanlara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

Ürün 5 gündür kullanıyorum , çok memnunum

Vestel televizyona hdmi arc girişinden bağladım , tv yi açınca otomatik açılıyor ,sesi tv nin kumandasından kontrol ediyorum

kablosuz woofer ve arka hoparlörlerin kurulumu için birşey yapmanıza gerek yok otomatik algılıyor

cihazın kumandasından arka hoparlörlerin sesini ve subwoofer ın sesini bağımsız olarak ayarlayabiliyorsunuz

gerçek çok kanallı ses veriyor, sol arkadan ateş ediliyorsa sol arkadan ses geliyor yani

bas sesin yüksekliğinde problem yok ama woofer büyük boyutlarına göre çok derin bas vermiyor , halihazırda kullandığım logitech x530 un bası daha derindi

Woofer icin yorumunuz beni uzdu.

Lg lgh454tr kullaniyorum. Cok sayida set kullandim denedim. Ama bu urunun woofer gucu beni cok etkiledi.

Tek sorunu sizinki gibi vestel tv olmasina ragmen soundbsrfs hdmi giris bulunmadigindan dolayi cift kumanda kullanma zorunlulugu idi. Birde arka uydu hoparlorler idin icine girince sk5r kafaya koymustum.

Sizin yorumunuzdan sonra duruldum. Keske test edecek imkan olsaydi

• Dün bu ürünü MediaMarkt'ın Bayrampaşa İstanbul Forum mağazasından "Black Friday" ayağına 999₺ fiyatla satın aldım. Televizyonumda LG'nin 49" 2017 serisi bir modeli. HDMI/arc girişinden bağladım. Sub ve arka 2 hoparlör direkt kablosuz gördü ve tanıdı zaten. Kurulum çok basit ve zahmetsiz. Daha evvelden Edifier'ın 2+1 sistemini kullanıyordum ancak arkadaşların dediği gibi bas vuruşları derin değil ve kendini pek hissettitmiyor. Ancak yetersiz de değil, tadında bir derinlik var. Klasik müzik, jazz, akustik sevenleri fazlasıyla mutlu edecek bir set. Film izlemedim henüz ama Hi-Res desteği olduğu için Blu-Ray filmlerde farkını ortaya koyacaktır.
  • Ben de bugün kullanmaya basladım. Teknosa webden 999 tl ye satın aldım. Verdiğim paraya göre bir hayli performanslı bir ses sistemi. Kullandığım alan yaklaşık 50 metrekare ve son derece yeterli. Ben optik kabloyla bağlantı yaptım ve ses kalitesi gerçekten çok iyi. Televizyonum LG olduğu için tek kumandayla kullanıyorum. Ayrıca cep telefonumdaki müzikleri de bluetooth bağlantısıyla dinliyorum. Beni fazlasıyla memnun etti. Ev ortamı için son derece yeterli bir sistem...Bas sessini kumandasından maximuma getirdim, bence derinlik yeterli. 3-5 bin tl lik sistemlerin performansını da beklemeyin bu arada. Şahin otomabil alıp Mercedes performansı beklemek gibi bir şey...
  • Merhabalar.Yaklaşık bir hafta önce bu üründen aldım. Lg OLED tv ye bağladım beraberinde digiturk hd kullanıyorum. Benim sorunum şu;netflix üzerinden film seyrederken veya youtube üzerinden müzik dinlerken ses mükkemmel ancak digiturkte bazı kanallarda arka hoparlörlerden ses gelmiyor buna 77. beinsports kanalı da dahil? Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmzyn

Merhabalar.Yaklaşık bir hafta önce bu üründen aldım. Lg OLED tv ye bağladım beraberinde digiturk hd kullanıyorum. Benim sorunum şu;netflix üzerinden film seyrederken veya youtube üzerinden müzik dinlerken ses mükkemmel ancak digiturkte bazı kanallarda arka hoparlörlerden ses gelmiyor buna 77. beinsports kanalı da dahil? Sorun ne olabilir?
    Sorumu şöyle düzeltmiş olayım;dts veya dtx formatında kullandığımda bazı kanallarda arka hopörlerden ses gelmiyor.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

Ürün 5 gündür kullanıyorum , çok memnunum

Su arc olayini cozemedim.

Tv vestel 49fa9000

Soundbar sk5r

Kisaca ozetlermisiniz ne yapmam lazim

• m@rslan kullanıcısına yanıt
    bendeki fa8500 modeli

tv deki hdmi çıkışlarından birinde arc yazıyor , ondan hdmi kabloyla ses sistemini bağlıyorsunuz , başka bir ayara gerek olmadı . tv nin kumandasına basınca ses sistemi de açılıp kapanıyor
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hizli cevap icin tesekkurler.

Aynen yapmistim ama olmamisti..hdmi kabloju xbox dan cikarip denemistim. Ama orjinal kablosu degilfi..bi baska kabloyla deniyim dedim hersey duzeldi.

Sikimti yasayan arkadaslar mutlaka hdmi kablo degistirerek denesinlar.

Tv arc yazan hdmi postuna , soundbarda yine arc yazan hdmi out'a baglayinca hersey tamamdir. Birde tv menjsjnden ses cikisini tv den amplikator gibi biseye aliyoruz
  • MüZik performansı nasıl sistemin bende LG tv de kullanicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

MüZik performansı nasıl sistemin bende LG tv de kullanicam
    Ses oldukça güzel her türlü iş görür ancak lg tvye hdmi arc ile bağlantı yapılamıyormuş sadece optik bağlantıyı tanıyor.
  • 35m2 salonda kullanmayı düşünüyorum sizde olur mu? LG sk serisi tv de arc vs. ney anlamıyorum tv açtığında açılma sanırımi tv den seside aç kapa yapabiliyormuyuz :)
  • TOGAH kullanıcısına yanıt
    olur,

arc dediğimiz tv de arc yazan bir hdmi çıkış varsa, kablonun bir ucunu oraya , bir ucunu ses sistemine takıyorsunuz , tv nin kumandasından ses sisteminide kontrol ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOGAH

35m2 salonda kullanmayı düşünüyorum sizde olur mu? LG sk serisi tv de arc vs. ney anlamıyorum tv açtığında açılma sanırımi tv den seside aç kapa yapabiliyormuyuz :)
    Bende bu ürünü lg tvde kullanıyorum ancak bağlantıyı optik kablo ile yapabiliyorum.Hdmi arc ile denedim çalışmadı.Lg servisi aradığımda hdmi arc desteklemediğini söyledi.Optik kablo ile bağlantıyı yaptıgınızda aynı şekilde tvnin kumandası ile kontrol edebiliyorsunuz.
  • Bende teknosadan almıştım, arka hoparlörleri kutuya bağlayacak kablo kutuda yoktu. Nasıl bir kablo kullanmam gerek? Googleda hoparlör kablosu yazınca 2x2,5mm 2x1,5mm ve 2x0,75 mm gibi değişik kablolar var.
  • Selam,

Z5500 sahibiyim ve satıp sk5R almak istiyorum,degişmeye degermi,yorumlarinizi rica ediyorum
  • bende bu ürünü aldım yanlız philips pus7803 tv ye acr den bağlayamadım. Bilgisi olan varsa geri dönüş yağarsa sevinirim. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angoras1

Selam,

Z5500 sahibiyim ve satıp sk5R almak istiyorum,degişmeye degermi,yorumlarinizi rica ediyorum
    efsane ile yaşıyorsun yapma etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.