Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
16
Favori
184.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun zamandır bu sorun bende de vardı, konuyu geçen aylarda bulmuştum ama TV' yi açmaya üşendiğimden bırakmıştım :) Dün artık film izlerken sürekli kopmasından, geldiğinde de çamur gibi düşük kalite de izletmesinden yeter dedim açtım kapağı :)

@azizsüzer hocamıza tekrar teşekkür ediyorum, bende aşağıdaki fotoğraftaki Wifi yazan kablo grubunu ayırıp, soket girişlerindeki bükülmeleri düzeltip birazda baştan savma bantlayıp kapattım :)

Sonuç; uzun zamandan sonra ilk defa 4k film kesintisiz izleyebildim :D Kopma sorununu biliyordum ama diyordum heralde internetim yetersiz o yüzden 4k izletmiyor ama wifi performansı da kendine geldi.

Çoğu arkadaşta sorun tekrar etmiş, bakalım benim ki ne kadar devam edecek. Ama eğer sorun tekrar ederse bir daha uğraşırmıyım, yok :) Takarım ethernet kablosunu artık o şekilde kullanmaya devam ederim.

Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...

• M_Arslan kullanıcısına yanıt

Hocam sorun keşke sadece wifi sorunu olsa ethernet kablosu takarak bu sorunu çözemezsin. Bu sorun bütün sistemi etkiliyor. Bende en son geldi noktada tv hiç bir şekilde izleyemiyordum. Kendi kendine açılıp kapanıyordu. Şuan 9 aydır sorun yaşamıyorum çok şükür

• Arkadaşlar aynı sorunu yaşayacaklar için söylüyorum kabloların mavi bantı ile yada birleşik olması ile alakalı bir durum değil sorun zaman içerisinde oksitlenmeden kaynaklı devre temizleyici sprey ile kabloları soketlerinden söküp spreyi sıkın 15 yada 30 dakika bekletip çalıştırın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Troy89 T kullanıcısına yanıt
    Sa

Devre temizleyici sprey nereden bulunur marka falan var mı?

• Troy89 T kullanıcısına yanıt

Bir sureden sonra o da ise yaramiyor, butun soketleri soktum anakartila kadar butun devreleri spreyledim, 3 ay kadar duzelip sonra eski halkne geri donuyor

Bu islemler ne kadar cok tekrarlanirsa , duzelme suresi kisaliyor, lg pismanliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selsil elektrik devre kart temizleyici diye geçiyor internetten almıştım işimi görüyor

Arka kapağı açıp tüm soketleri yerinden çıkarıp devrelerinde altına pamuk koyarak her yere güzelce sıktım sorunum çözüldü 3 yada 6 ayda bir bunu tekrarlayacağız anlaşılan

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.